Jeesus on  ainoa tie ikuiseen elämään taivaassa!

Ilosanoma on, että Jumala rakastaa sinua. Ilosanan ydin on, että Jumala rakastaa sinua.

Ilosanoma on, että Jeesus sovitti jo - siis se on jo tehty etukäteen - eikä sinun tarvitse tehdä mitään vaan saat vastaanottaa ilman yhtään omaa tekoa sovinnon - rauhan Isän Jumalan kanssa, sillä sinun tehtäväsi on uskoa, että Jeesus teki sen puolestasi, juuri se on se pahojen tekojen tekeminen tyhjäksi, eikä Jumala enää pidä niitä anteeksiantamattomina, vaan ottaa sinut omaksi lapsekseen. Myös maailman pahin ihminen on oikeutettu tähän uskoon, siksi se on täydellistä, ketään ei jätetty huomiotta. Se on rakkautta ilman tekoja, Jumalan rakkautta sinua kohtaa. Sitä sanotaan armoksi. 


Uskoontulo!!!

1. Uskoontulotarinoihin ->napsauta tästä!

2. Miksi vain Jeesus pelastaa? Tekstitys englanniksi. Perustavaa laatua olevat totuudet -> napsauta tästä! 

3. Raamatun mukaisesta uskosta on hyvät esimerkit videoiden muodossa täällä englanniksi. Usein niissä on myös englannin kielinen tekstitys.

Myös valtava määrä todisteita ihmeistä, joita Jeesus tekee ihmisten kautta ja näet ihmisten kasvoilta tuon ihmeen jälkeisen valtavan ilon ja ihmetyksen - "voiko tämä olla totta ja näin hyvää!" https://www.youtube.com/user/DanishEvangelist 

Seurakunnissa ihmiset ovat aina omassa kehitysvaiheessa, niin myös seruakunnat. Jokaisessa seurakunnassa on erilaisia ihmisiä, kuten sinäkin, kun tulet uskoon, saat alkaa kehittyä.

 Uskoontulo - vain Jeesus pelastaa, tämä on ilosanoma:
Jeesus kärsi syntiesi vuoksi ristillä ja sovitti ne Isänsä kanssa, koska kaikki pahat teot ovat Jumalaa vastaan, Jeesus otti tuon synnille kuuluvan rangaistuksen itseensä ristillä ja kuoli puolestasi, sillä synnin palkka on kuolema. Jeesuksen veri pesi puhtaaksi syntisi ja kaiken vihollisuuden Jumalaa vastaan. Jeesus nousi kuolleista, kun Pyhä Henki nosti Hänet haudasta ja Jeesus nousi ylös taivaaseen. 
Kerro Jeesukselle, että olet pahoillasi ja kerro ja tunnusta mitä olet väärin tehnyt ääneen, niitä syntejä, jotka tiedät ja myös "pyydän anteeksi niitäkin syntejä, joita en edes ymmärrä".
Mene pian kasteelle, pyydä ja saat Jumalan lupauksen mukaan lahjaksi Pyhän Hengen sisimpääsi ja usko ja seuraa Jeesusta - elä elämäsi Jeesuksen antamien käskyjen mukaan koko maallinen elämäsi, niin pelastut Taivaaseen.
Tärkein käsky on: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi."
Taivaassa on suuret juhlat kun yksi pelastuu, onhan kyse ikuisuudesta - siitä, että yksi Jumalan lapsi on myös muiden lasten kanssa yhdessä aina ja ikuisesti.
Tervetuloa Taivaan valtakunnan perheeseen!

Jumala tahtoo, että sinä pelastut! Ei ole poikkeuksia! Hän rakastaa sinua - varmasti!
Hänen rakkautensa on totta sinua kohtaan riippumatta tunteistasi tai pahoista teoistasi!

Mikä on keskeistä? Jeesus tuli pelastamaan, se on keskeisin sanoma Häneltä eikä se muutu. Jumalan hyvyys vetää meitä Hänen puoleensa, sillä Hän haluaa aina meille hyvää. Hän on surullinen, kun Hänen luomallaan ihmisellä on kärsimystä, sillä Hän haluaa jokaiselle hyvää. Pahat asiat tuovat pahaa elämäämme ja Jumala tahtoo meille aina hyvää.

Hän tahtoo, että sinulla olisi kaikki hyvin ja Hän haluaa koko ajan antaa rakkauttaan sinulle, joka tekee sinusta eheän, ei rikkinäistä. Jumala opettaa sinua raamatun sanansa avulla ja Pyhä Henki ohjaa sinua täällä, kun olet tullut uskoon. Hän aina kysyy haluatko sinä, Hän ei pakota sinua koskaan mihinkään.

Hänen sanansa on tarkoitettu tuomaan elämän sinulle - rakkauden ja totuuden - kaiken hyvän. Kun ymmärrät, että Jumalan asiat ovat sinulle hyväksi, niin siksi haluat itse vapaaehtoisesti muuttua. Kun ymmärrät sydämelläsi sen mikä on hyvää ja niin saat elää pieninkin askelin niin, elämäsi tosiaan muuttuu parempaan, siis parannuksen tekemiseen (elämääsi tulee parannuksia, ei huononnuksia).

Todisteet Jumalan olemassa olosta: on olemassa paljon enemmän todisteita Jumalan olemassa olosta kuin tajuaa. On vain kyse siitä, haluaako todella ne nähdä ja löytää. Niistä kertoo ansiokkaasti hyvin moni paikka, englanniksi Andrew Wommack tämän sivun alussa, kohdassa 2.

Raamattu on totta ja siksi sitä voi lähteä tutkimaan, koettelemaan ja tarkastelemaan totuutena.

Tässä ilosanoma raamatusta:

Joh. 3:16 ...että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä. 16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. 17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. 18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita;...

Joh. 11:25 "Jeesus sanoi: »Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, 26 eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko tämän?"

1. Joh. 1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.

Joh. 14:6 Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani."

1. Joh. 4:9 Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttansa.


Synti= Jumalan tahtoa vastaan tehdyt asiat, ei Raamatun mukaan eläminen. Pahat teot, myös perisynnistä puhutaan Aatamin ja Eevan jälkeen olemme kaikki synnin alaisia, sillä teemme Jumalan tahtoa vastaan.

Pelastus= Yksin Jeesus, Jumalan Poika on ainoa pelastuksemme Isän Jumalan luokse Taivaan valtakuntaan. Hän on kuollut ristillä meidän pahojen tekojemme vuoksi, sovittanut ne meidän puolestamme, sillä kukaan ihminen ei siihen itse pysty. Pyydämme Häneltä aidosti anteeksi ja haluamme alkaa seurata Häntä. Silloin tahdomme tuntea Hänet ja noudattaa Hänen sanaansa -raamatun sanaa elämässämme - meille syntyy halu tehdä oikein. Kun pyydämme syntejämme anteeksi ja saamme anteeksi niin voimme pelastua Jumalan valtakuntaan. Tämä on aina vapaaehtoista, Jumala ei pakota meitä siihen. Sinun on tehtävä se päätös, mutta Jumala auttaa sinua koko ajan! Esimerkiksi ne pieniltä tuntuneet vinkit ja se, että ihan kuin Jumala olisi puhunut jotenkin tai kutsunut luokseen, ovat usein täsmälleen oikein kuultuja, Jumalan puhetta sinulle, tule kotiin!

Usko= Uskoen, että Jeesus on tehnyt ristillä minut puhtaaksi Isän Jumalan edessä (- en niin, että olen tehnyt jotain hyvää ja sitten voi tulla Jumalan eteen ja siksi Hän hyväksyy minut.) Raamatun sana on kokonaan totta, usko tulee raamatun sanan kuulemisen kautta. Uskonelämässäsi tulee aina uutta, joka päivä.

Voit aloittaa Raamatun lukemisen mistä haluat ja miten haluat.

Jokin vinkki kuitenkin, moni sanoo, että on hyvä aloittaa uudesta testamentista. Vaikkapa Matteuksen evankeliumista. Tutustua vaikka raamattuun https://www.koivuniemi.com/raamattu ja kirjoittaa hakusanoja Jeesus, rakkaus ja katsoa tuloksista ensin uuden testamentin kohdat. Koko raamattu on tärkeä, mutta uusi testamentti on ensin hyvä lukupaikka pitkäksi aikaa. Raamatun kuuntelu on myös hyvä asia, voit hyvin aloittaa Markus Esan lukemana youtubesta: Matteuksen evankeliumi https://youtu.be/sI-V9O-fuT8 tai Johanneksen evankeliumi. Kuuntele omalla tavallasi, älä ota paineita - kuuntele vaan!  Lue ja kuuntele lukuja ja kokonaisuuksia, kokonaisia kirjojakin, jos jaksat, määrä ei kuitenkaan ole tärkeintä. Älä jaa kiinni yksityiskohtiin vaan kuuntele kokonaisuutta. Yksittäiset raamatunjakeet ilman kokonaisuutta eivät monestikaan avaa asiaa riittävästi ja ymmärrys jää vajavaiseksi tai  vääräksikin.

Rukous on puhetta Jumalalle ja Jumalan kanssa ja Jumala puhuu meille. Monin tavoin.

"Tulee aika - ja se on jo nyt - jolloin kaikki oikeat rukoilijat rukoilevat Isää hengessä ja totuudessa. Sellaisia rukoilijoita Isä tahtoo." Jumalan puheen tunnistaa, sillä se on samaa kuin raamatun sana. Jumala puhuu kanssasi henkilökohtaisesti - Pyhä Henki puhuu kanssasi. "Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut"  Millä tavoin? Hän puhuu Hengessä, Hän tuo asioita mieleemme, Hän puhuu elämässämme ja näyttää mitä tehdä, "näemme" uudella tavalla mitä hän sanoo, että seuraavaksi tehdään. Jumala puhuu kuitenkin monella tavalla. "Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata." Jumala on henki. Hänessä on kolme eri persoonaa, Isä, Poika - Jeesus ja Pyhä Henki. Hän ovat kuitenkin yksi, yksi Jumala.

Ihmeet ja merkit seuraavat niitä, jotka tuovat ilosanomaa Jeesuksesta.

Tapahtuu myös ihan uusia asioita, niistä voimme mekin kertoa paljon varmoja tapahtumia. Jumalalle perhe on erittäin tärkeä asia ja kaikki uskovat ovat samaa perheväkeä, mitä paremmin näet käytännössä, että ihmiset ovat muuttuneet elämänsä aikana enemmän sen kaltaisiksi kuin raamatussa Jumala ohjaa ihmistä muuttumaan, sitä pidemmällä ollaan. Sitä enemmän ihmiset ovat jättäneet vanhan elämänsä taakse ja Jumala ohjaa heidän elämäänsä. Siis mitä enemmän Jeesuksen kaltaisuutta voit löytää seurakunnasta, sitä parempi vinkki se on missä seurakunnassa kannattaa olla. On todella olemassa huonossa tilassa olevia seurakuntia, mutta jokaisesta kyllä löytyy myös oikeita uskovia. Voit käydä monissakin paikoissa/seurakunnissa tutustumassa tai nykyisin katsomassa lähetyksiä, mikä seurakunta olisi sinun paikkasi, vai käytkö useissakin paikoissa.

Älä usko seurakuntaan vaan kasva tuntemaan Jeesus

usko on henkilökohtainen suhde Jeesuksen kanssa. Uskovan päämäärä eli ainoa tärkeä asia on pelastua eli sielun pelastus ja maan päällä tarkoitus on kasvaa Jeesuksen kaltaisuuteen - Pyhän Hengen johdatuksessa. Usko ei ole uskonnollisia tapoja ja rituaaleja - ne eivät ole todiste siitä, että on uskossa, niitä fariseuksetkin noudattivat, mutta eivät uskoneet Jeesukseen. Meidän tehtävämme on olla Jeesuksen opetuslapsia ja kuunnella mikä Hänen suunnitelmansa on meidän elämällemme eri vaiheissa elämää. Emme siis pyydä Häntä toteuttamaan meidän haluamaamme elämää.

Uskovillekin on vaikea asia ymmärtää tämä:

Ensisijaisesti tärkeintä on kuulla mitä Pyhä Henki meille puhuu ja ohjaa tekemään, ohjaus on aina raamatun sanan mukaista, ei koskaan sitä vastaan, Pyhän Hengen johdatuksessa emme tee syntiä. Toinen tärkeä joka tulee paremmin esiin on parannuksen tekeminen. Sitä tapahtuu, kun huomaamme tekevämme syntiä ja haluamme päästä pahoista asioista eroon ja teemme muutoksia asiaan Raamatun sanan perusteella.

Juuri uskoon tulleelle, Jeesus kertoo kylväjävertauksen, miten ihmisen usko joutuu koville heti aluksi. Luukkaan evankeliumi kahdeksas luku ja jakeesta viisi eteenpäin. Luuk. 8:5-15.

"Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
8:6 Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
8:7 Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
8:8 Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon."
8:9 Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
8:10 Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
8:11 Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
8:12 Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
8:13 Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
8:14 Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
8:15 Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä."

Se, että johonkin uskoo, tarkoittaa, että tekee sen mukaan kuin uskoo. Se on yksi selvä tunnusmerkki uskossa olevasta ihmisestä.

Lapsen lailla uskomalla pääsee nopeimmin uskon tiellä eteenpäin ja sillä tiellä voi päästä paljon nopeammin eteenpäin kuin mitenkään voi odottaa, raamatun totuutta saa ja voi koetella onko se totta, sillä se on totuus. Moni kuitenkin tekee tätä vuosia jopa vuosikymmeniä varsinkin, kun ei ole pyytänyt Jumalaa mukaan. Silloin saattaa tutkia raamattua niin, että haluaisi löytää mikä kohta ei ole totta ja löytää omalla ajattelullaan jonkin virheen. Tämä on se väärä tapa etsiä totuutta ja löytää virheitä uskovista. Se, että etsii totuutta, on oikein, mutta uskovan tehtävä ei ole huonolla tavalla löytää virheitä muista ihmisistä, vaan nimenomaan auttaa rakkaudella ja lempeydellä. Tosi ikävä asia väärin ymmärryksestä tai  Hyvin läheinen ihminen sanoi, että jos murhaajat pääsevät taivaaseen en usko Jumalaan. No, juuri toisinpäin raamattu sanoo, mutta tämä läheinen ihminen päätteli itse väärin ja pitää mielipiteestään kiinni, kaksikin korkekoulututkintoa opiskellut ja täysin yksinkertainen virhe.

Uskovan elämä on kaikkea muuta kuin tylsää, ja niin se on jokainen päivä, erilaista - parempaa.

Uskova elää paljon enemmän tulevaa ikuista elämää varten taivaassa kuin tätä elämää varten joka eletään maan päällä, joka on pituudeltaan kovin lyhyt vaikka se kestäisi 120 vuotta, verrattuna ikuisuuteen.

Tiedämme, että saat kokea Herran hyvyyttä ja voimaa elämässäsi heti alkutaipaleelta lähtien. Ole siunattu Jeesuksen nimessä eli kaikella Hänen hyvyydellään rakas sisko tai veli!!!

 

Haluaisin uskoa, mutta...

1. Syntini ovat liina suuret ja pahat. -> Eivät ole, sellaisia syntejä ei ole, ettet voi niitä tunnustaa Jeesukselle ja saada niitä anteeksi, PISTE.

2. Joudun luopumaan jostain itselleni tärkeästä asiasta. -> Jumala antaa parempaa tilalle, koska Jumala on aina hyvä, maailma on paha.

3. Ihmiset hylkäävät minut. -> Hyvät ystävät eivät hylkää, mutta joistakin ystävistä voi olla hyvä etääntyä joksikin aikaa tai kokonaan. Jumalan perheväki tulee tilalle, joita Jumala on muuttanut parempaan suuntaan.

4. Miksi maailmassa on pahaa ja Jumala ei toimi? Raamattu kertoo, että maailma on paha, koska ihminen ei käänny Jeesuksen tielle, joka on hyvä. On myös paholainen, joka juuri oli syntiin johtanut syy ja vaikuttaa edelleen maailmassa. Juuri siitä on kyse, haluaako ihminen olla Jeesuksen kanssa vain ei. Siis hyvän kanssa vai ei.

5. Evoluutio todistaa, ettei Jumala luonut maailmaa. -> Tämä pitkään yleisesti kouluissa opetettu asia on vaikka kuinka monesti todistettu vääräksi. Loogisesti pääteltyjä ajatuksia siinä on, mutta ne eivät ole totta - tarkemmin on, että meidän tulee etsiä totuutta löytääksemme sen, emme todelta tuntuvia asioita tai osatotuuksia. Koululaitos tai yliopistot eivät ole muuta kuin ihmisten päätelmiä, jotka kehittyvät - ihminen on siis suurin? Ja mitään järkevää ei synny räjähdyksestä vieläkään, eikä pitkä aika selitä mitään, ajatus kiehtoo mieltä, kun ei ole kunnon selitystä. Mistäpä tuli se mikä räjähti?

6. En usko mihinkään, jota en voi nähdä omin silmin. ->  Uskommehan me, että ajatuksiakin on, vaikkei niitä voi nähdä. Tai tuuli. Tai radioaallot.

7. Usko on uskottelua, ilman todisteita -> On vaikka kuinka paljon sellaisia asioita  olemassa, jotka todistavat Jumalan olemassaolon - ihminen helposti haluaa itse huomaamattaankin määrätä asiat miten haluaa uskoa.

8. Moni on päätellyt itse, ettei Jumalan puhe raamatussa voi olla totta. -> Usein ihmisen luulot raamatun totuuksista eivät perustu raamattuun tai ovat väärin ymmärrettyjä ja ihminen haluaa itse päättää, kuinka haluaa tutkia onko joku totta, mutta ei halua oikeasti etsiä totuutta. Ikuista elämää kannattaa miettiä varmasti enemmän kuin jotakin tärkeää ostosta - asuntoa, autoa, puhelinta...

9. Ihminen voi päätellä, ettei Jumalaa ole olemassa? -> Ihmisen ongelma on, että ne tiedot ja se päättely, jonka mukaan ihminen tekee päätöksia, on riittämätöntä ja yksinkertaista ja myös ihan väärää. Jumala taas näyttää olemassaolonsa monin tavoin, jos Hänet haluaa löytää - jos etsii koripallokentältä jääkiekkomaalia, ei sitä pitäisi sieltä löytyä.

10. Miten pahan ja paholaisen voi nähdä maailmassa? Tappaminen, tuhoaminen, varastaminen, valehtelu, pettäminen, kavaltamiset, nälänhätä, pelko... näistä aiheutuu ihmiselle paljon pahaa - ja on hyvä huomata, että paholainen toimii ihmisen kautta.

11. Eivätkö uskovatkin tee pahoja tekoja? Kyllä, kuitenkin Jumala ohjaa koko ajan oikeaan suuntaan ja ihminen kasvaa koko elämänsä oikeaan suuntaan ja Jumala auttaa ihmistä koko ajan ja tavoitteena on olla Jeesuksen kaltainen kaikessa. Osa meistä pääsee eteenpäin nopeammin kuin muut - mutta jokainen uskova pelastuu silti, jos sydämessään uskoo, pelastuu. Usko ei ole uskoa kirkkoihin tai uskoviin ihmisiin, joihin petyt edelleen.

12. Ihmeitä ei tapahdu? Jumala tekee ihmeitä joka päivä. Vain totuutta etsivä löytää totuuden, siihen mennessä usein riittää jonkun muun tieto asiasta. Ihmisiä parantuu sairauksista ilman selitystä, kun rukoillaan Jeesuksen tahdon mukaisesti. Paras esimerkki ihmeistä ja muutenkin hyvä uskosta on videoiden muodossa täällä: https://www.youtube.com/user/DanishEvangelist  Täällä valtava määrä todisteita ihmeistä ja näet ihmisten kasvoilta tuon ihmeen jälkeisen valtavan ilon ja ihmetyksen - voiko tämä olla totta ja näin hyvää!

13. a. Miksi on olemassa niin erilaisia uskovia? Jumala teki jokaisesta ihmisestä erilaisen ja vaikka usko on sama, niin usko ilmenee ihmisen persoonan ja elämäntilanteiden kautta. Jokaiselle uskovalle Jumala on tehnyt oman elämän, joka ei ole kopio kenestäkään. Ihme on juuri se, että jokainen voi löytää Jumalan riippumatta älystä, taidoista, kansallisuudesta, kielestä tai synnin määrästä ja päästä taivaaseen, kun uskoo raamatun mukaiseen Jeesukseen.

15. Kaikki jumalat ovat lopulta samaa? Eivät ole, eivätkä ne niin väitäkään, tämä on ihmisen kehittämä ajatustapa ja harha. Samalla tavalla kehitelty ajatustapa kuin että jokaisella ihmisellä on lähtökohtaisesti kaksi kättä, nenä, korvat ja jalat ja ja ja... joten ihmiset ovat kaikki lopulta samanlaisia tai että jokaisessa uskonnossa on rakkautta, joten ne ovat samaa. Mutta unohtaa, että sana "rakkaus" on sama, mutta tarkoittavat kovin erilaista rakkautta. Erottavat tekijät ovat monesti ratkaisevia, eivät näennäisesti yhdistävät ja oikea Jumala löytyy monin muinkin tavoin kuin päättelyn keinoin, joka monesti on kovin heiveröistä ihmisellä.

16. Jotkut eivät pääse taivaaseen, koska...? Jeesus juuri sovitti KAIKKI synnit, jotta ihminen pääsisi taivaaseen ja sanoo koko elämäsi ajan: MINÄ TULIN MAAILMAAN NIMENOMAAN PELASTAMAAN JOKAISEN IHMISEN JA JOKAISELLA ON AIKAA PELASTUA SIIHEN ASTI, KUN KUKIN IHMINEN KUOLEE.

17. Mitä on odotettavissa, kun tulen uskoon?

a. Elämäsi muuttuu parempaan suuntaan ja Jumala vie vaikeuksien läpi. Pelot helpottavat. Alat tuntemaan ja kokemaan hyviä asioita elämässä, sillä alat elää hyvistä asioista ja niitä varten sekä saat voimaa niihin Jumalalta. Tapahtuu ihmeitä ja Jumala johdattaa sinun elämäsi kulkua koko ajan. Alat ymmärtää mikä on totta ja mikä on valhetta ja ymmärrät paljon paremmin myös maailmaa. Alat ihastella ja ihmetellä miten raamattu todella on totta. Ja mikä on tärkeintä, pääset osalliseksi lupauksesta elää ikuisesti Jumalan valtakunnassa, jossa ei ole mitään pahaa vaan hyvää ja paljon muuta ihmeellistä hienoa. Pääset lähelle Jumalaa ja Hän oikeasti puhuu sinulle, kuten raamatussa kerrotaan. "Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella, sitä vain ei huomata." Jobin kirjasta.

b. Koettelemukset jatkuvat ja vaihtuvat, mutta me olemme suurimman puolella ja kun tämä elämä päättyy, päättyy myös taistelumme ja lopulta Jeesus on kanssamme aina eikä silloin ole enää taistelua. Maailmassa saatana vielä on ja samoin ihmisiä jotka tekevät paljon pahaa.

18. Jumalan olemassa oloa ei voi todistaa. -> Ihminen itse haluaa määritellä kuinka Jumalan olemassaolo pitää todistaa. -> Ongelma on, että ihminen huomaamattaankin haluaa olla se suurin päättäjä. Tämän asian päättää Jumala. Kuten tuuli, emme näe sitä, mutta näemme miten se vaikuttaa ympäristöönsä, Jumala on henki, Häntä emme voi nähdä, mutta todisteita siitä on vaikka kuinka paljon, hylkää, että haluaa nähdä Jumalan fyysisesti, kaikki eivät uskoneet Jeesusta ja ihmetekojakaan, vaikka näkivät Jeesuksen. Jeesuksen historiallinen olemassaolo on todistettu todella moneen kertaan silminäkijöiden todistuksilla - alla miten raamattu kertoo Jumalan olemassaolosta:

"se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. 20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa". Raamatun Roomalaiskirje luku 1 jakeesta 19 lähtien. ja raamattuun vaikka tästä: https://my.bible.com/fi/bible/1745/MAT.28.FinRK