.

Tietoa meistä

Meidän näkymme on viedä ilosanomaa,

puhua Jeesuksen nimessä ja sekä varustaa uskovia.

Päivitetty 15.9.2021


Palvelemme tällä hetkellä (Päivitetty 3.10.21.)

Elisheva (Elina) 15.9. lähtien Sansa, Toivoa Naisille -työ, Raamattu kannesta kanteen ja sitten voitiin Radiodein kanssa voitiin sopia rukousohjelmien teosta, kristittyjen yhteisestä vapputapahtumasta Hki 2022 jne.

Uutta on tulossa ja asioita on jo pitkälle valmisteltu, jotakin alkaa vuoden alussa ja ensi vuodelle odotamme uutta alkavaksi, myös median puolella. Herra johdattakoon sitä, minkä on sydämelle antanut.

Sydämellämme on järjestää itse tapahtumia ja tehdä yhteistyötä muiden kristittyjen kanssa.

Käymme seurakunnissa ilman seurakuntarajoja, evankeliointitapahtumissa, myös katuevankelioinnissa - ja rippikouluissa, joiden tiedotus tapahtuu järjestäjän taholta, eivätkä tiedot välttämättä näy sivuillamme.

Elisheva oli luterilaisen seurakunnan nuorisotyönohjaajana 31 vuotta, sitten Medialähetys Sanansaattajilla (Sansa), RadioDeissä sekä joissakin yksittäisissä projekteissa myös.

- Ilosanoma, raamattu ja rukous, media ovat keskeiset "hakusanat".

Markku on opettajana, valmistunut Helsingin yliopistolta taloustieteistä ja tekee samanlaista palvelutyötä Elishevan kanssa yhdessä ja erikseen. Markku on toiminut myös useammalla eri alalla, opettanut liiketaloutta, ollut projektiluonteisesti kehitystehtävissä, tutkijana ja rakennuttajana. Jätämme myös tämän asian Herran ohjattavaksi millaiseen palvelutyöhön Hän johdattaa.

Tärkeintä on ihmisen pelastuminen Taivaan valtakunnan kotiin - uuteen Jerusalemiin.

Uskomme ei perustu eri kirkkokuntiin tai vastaaviin, vaan siihen, että koko raamattu on totta ja totuus löytyy raamatusta. Raamatusta ei saa poistaa eikä lisätä mitään.

Raamatun keskeinen sanoma on ilosanoma, evankeliumi, Jeesus ja Hänen ristintyönsä, se on tie Taivaanisän - Jumalan, Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan luokse ja Pyhä Henki kirkastaa meille Jeesusta ja johdattaa meidät kaikkeen totuuteen. Raamattua tulkitsee meille Pyhä Henki. On vain yksi Jumala. Ja vain yksi, joka pelastaa ihmisen - Jeesus ja hän on Kristus, Messias.

Haluamme ja olemme yhdessä tekemässä pelastustyötä kaikkien muiden kristittyjen kanssa seurakunnasta (vaikka oma seurakuntamme on aina ollut evankelis-luterilainen), maasta ja kansallisuudesta riippumatta. On tärkeää liikkua ihmisten parissa, kaikkina aikoina, myös 2021, varsinkin uusia keinoja tarvitaan. Jeesuksen tahto on, että lähdemme liikkeelle, Hänen johdatuksessaan. Olemme mukana Gideon -työssä ja erilaisissa yksittäisissä projekteissa.

Meidän ajatuksemme on: "katsokaa kuinka he rakastavat toisiaan". Siksi haluamme olla muiden kristittyjen yhteydessä - iloita heidän kanssaan yhtä lailla hyvinä aikoina kuin olla tukena ja mukana vaikeina aikoina. Rakastaminen kaikkina aikoina on tärkeää. Herra tuli meidät pelastamaan, ei tuomitsemaan. Jumala rakastaa luomaansa ihmistä ja vihaa syntiä - kiitos Jeesus ristintyöstä! - siinä on meidän vanhurskautuksemme eli pelastuksemme - ei meidän omissa teoissamme - vaikkakin siitä seuraa vääjäämättä, että teemme hyviä tekoja.

Tärkeitä opetusaiheitamme: Evankeliointi - Jeesuksesta kertominen eri tavoin, rakkaus, totuuden selvittäminen, raamatunopetus, rukous ja armolahjojat sekä niiden käyttö, löytää kutsumus ja lahjat, raamatun mukaiset ihmisten väliset suhteet naiset/miehet ja avioliitto, ylistäminen ja mitä on Jumalan läsnäolo, miksi Israel, ajan merkit ja keskeistä on myös kristittynä kasvaminen.

Olemme myös mukana järjestämässä tilaisuuksia - keskeisimpänä vapun rukoustapahtuma 2021 Helsingissä ja (2022 suunnitteilla paikkoin/syyskuun loppu tai lokakuun alku) ja muissakin kaupungeissa Suomessa yhdessä medioiden kanssa - monien kanavien kanssa! Tämä on ollut sydämellä ja Elisheva oli ennen koronaa tässä pääkoordinaattorina.

Israel, sen merkitys on tärkeä - monesti tämä aukeaa kristityn elämässä jossain vaiheessa, kuten meilläkin. Raamatun sanan mukaan on aina tärkeää siunata Israelia. Jeesus palaa takaisin maan päälle Jerusalemiin ja sitten kerran olemme ikuisesti uudessa Jerusalemissa. Israelissa on monta huonoa asiaa, joka ei ole Jumalan tahdon mukaista, paha on pahaa, tekee sen kuka tahansa. On kuitenkin niin, että edelleen juutalainen kansa on Herran oma kansa, mutta monien pahojen syntien vuoksi he joutuivat eroon Jumalastaan, kuten monet muutkin ihmiset ja edelleenkin valtaosa juutalaisista on erossa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalasta, koska eivät tunne Jeesusta. Itse olemme nähneet paikan päällä, monesti, että Israel auttaa kaikkia ihmisiä niin juutalaisia, kristittyjä kuin arabeja ja paljon esillä olevia palestiinalaisia. Kaikki kansat tulevat vihaamaan niin Israelia kuin kristittyjä lopulta ja siihen suuntaan tilanne kehittyy, meidän tehtävämme on rakastaa koko maailman ihmisiä ja todistaa Jeesuksen olevan ainoa pelastaja ikuiseen elämään - Isän luokse taivaaseen/uuteen Jerusalemiin.

Ymmärrämme hyvin, että on erilaisia tulkintoja raamatusta ja saa ja pitääkin olla. On raamatun aika ja erikielisetkin raamatut antavat usein kohdin jotain lisää suomenkielisiin raamattuihin, Qumranin kääröt ja on eri kulttuureja ja uskontokuntia jne. Uskova ei halua puhua raamatun sanaa vastaa missään kohdin, siksi meillä pitää olla rakkaus totuuteen ja siksi voimme viedä toisiamme eteenpäin raamatun tuntemuksessa, rakentaen toisiamme. Sitä on seurakuntayhteys. Voimme palvella monissa paikoissa, koska Jeesuksen sovitustyö on se tärkein ja rakkaus on se jolla palvellaan ja rakkaus totuuden etsimiseen on tärkeää. Toivomme kuitenkin, että meillä on oikeus kertoa oma tulkintamme ja ajatuksemme raamatusta ja voimme olla eri mieltä. Meidän tulee rakastaa Jumalaa, lähimmäistä ja itseämme, uskovia ei saa tunnistaa riidoista keskenään vaan rakkaudesta - meidän tulee julistaa ristiinaulittua Jeesusta, Jeesuksen veri on tuonut sovituksen ja rauhan Isän kanssa, uskomalla sen, siitä emme voi olla eri mieltä - puhumme Jeesuksesta - ainoana pelastajana. Meitä voi nähdä mitä erilaisimmissa tapahtumissa, mikä ei tarkoita sitä, että olemme välttämättä ihan samaa mieltä tai joskus myös ihan eri mieltä, sillä evankeliumia pitää viedä kaikille kansoille ja siellä, missä on ei -uskovia, sinne pitää mennä!

Myös Elishevalla ja Markulla on erilainen historia miten tutkia raamattua ja tuntea Jeesus henkilökohtaisesti, niin kuin jokaisella ihmisellä.

"Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minussa rauha. Maailmassa te olette ahtaalla, mutta pysykää rohkeina: minä olen voittanut maailman."

Ollaan kaikki siunattuja Jeesuksen nimessä - iloiten ja riemuiten, että Jeesus palaa pian takaisin!