.

Rukouspyyntö

Rukoilemme kaikkien aiheittesi puolesta!

Saamme rukousaiheesi puhelimeen.

Kuten aina, rukoilemme yhdessä tai molemmat erikseen ja myöhemmin Markku rukoilee aiheittesi puolesta kirjoittaen samalla rukouksen tai keskeisen osan siitä tänne.

Kiitos Isä, että kuulet ja autat meitä, kun me Sinua rukoilemme Jeesuksen nimessä - tapahtukoon Sinun tahtosi!

Jeesuksen haavojen kautta meidät on parannettu!

Jeesuksen Kristuksen nimessä parane ja vapaudu!

5 Moos. 6:5
"Ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi."

VPN käyttäjillä voi tulla -En ole robotti! -kysely.

Rukoilemme Taivaan Isää, Jeesuksen nimessä ja veressä, raamatun sanan mukaisesti, Pyhän Hengen voimassa, Jumalan tahdon mukaisesti Hänen kunniakseen.

Marraskuun rukouksia:

- Huolestunut äiti ja elämäntilanteensa rukouksessa nyt 29.11. klo 12.19...

- M:n appiukon puolesta rukous, Jeesus, ota kokonaisvaltaisesti tilanne käsiisi, nyt kun ennuste terveydelle on todella huono, rukoilemme pelastumista ja parantumista, sydämen valmistelua näkemään tämän maailman pahuuden, jossa joudumme elämään ja siihen Sinun valosi, joka loistaa ikuisesti, eikä kuolemalla ole meihin valtaa ikuisuuden osalta, eikä tämänkään maailmassa olemisemme ole kenenkään eikä minkään muun käsissä kuin Sinun Jeesus.

- E:n erinomaisen kuvauksen mukaisesti rukoilemme niitä asioita, joita Herra nostaa mieleen. Jeesus, totisesti SInä olet tehnyt meidät vapaaksi, eikä meidän pidä antaa meidän mennä orjuuteen uudestaan, vaan olla Pyhän Hengen johdatuksessa, vapaina kuuntelemaan ääntäsi ja ohjaustasi Jeesus. Rakkaus ei koskaan tee mitään pahaa toiselle ihmiselle ja siksi rukoilemme ymmärrystä ja viisautta. Erityisesti sitä, että Jeesus, sinun veresi on vapauttanut meidät synneistä: "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla" on totta, mutta Jeesus Sinä olet vapauttanut meidät synnin seurauksista ja kun me tunnustamme syntimme ja kuljemme valossa, niin Sinä annat synnit anteeksi, eikä sillä ole voimaa meihin. Kiitos, että saamme kirkastua ja pyhittyä koko ajan oman suunnitelmamme mukaisesti, vailla huolta siitä kuinka pitkällä saamme olla omalla tiellämme pyhityksessä eikä meidän tule verrata itseämme toisiimme. SIunaamme E:n hyvää ajattelua ja sydämen viisautta ja rukoilemme, ettei ylpeys eikä ylemmyyden tunne tule vahingoittamaan rakkauden sanomaasi, joka rakentaa meitä. Rukoilemme ihmisille, kokonaisuudelle terveyttä, ei vain fyysistä, vaan koko sielun ja kaiken sen mitä ihmisessä on, terveeksi tulemista, ristintyön perusteella, koko pelastusta, johon kuuluu myös fyysisen ruumiimme parantuminen. Pyydämme viisautta koko korona -asiaan, joka Isä, jolla me niin helposti kylmennämme itse sydämiä ja jaamme ihmisiä leireihin, siksi siunaamme yhdessä kaikki ihmisiä, riippumatta mitä he siitä ajattelevat ja sen sijaan kiinnitämme Jeesus katseemme ja sanan lukumme Sinuun, sillä Isä sanoi: "kuulkaa minun poikaani!".

- Rukoilemme L:n ja L:n elämään uskon tietä. Auta Herra heitä näkemään totuus ja tulemaan pelastuksen tielle, ei niin, että tarvitsee tehdä parannus ennen kuin voi tulla eteesi Jeesus, vaan syntisenä ja päästä armahdukseen.

- P:n kanssa ja puolesta rukoilemme: Kiitos Isä, että sinä kuulet huutomme, kuulet heikkoja ja heitä, jotka tunnustavat vilpittömästi, että on syntinen, mutta tietävät, että eteesi saamme aina tulla sellaisenaan kuin olemme - epätoivoisina ja rikkinäisinä, pyydämme, että hoidat sydäntä, annat uuden alun ja alat rakentaa rakkautesi - johdatuksesi kautta asioita pikku hiljaa ja toivo herää, asiat näkyvät jo maan päällä. Puhumme lepoa niistä teoista, jotka luulemme omiksemme, mutta joita ei tarvitsisikaan tehdä ja haluamme aina uudistua mieleltämme uudestisyntymisen kautta, sanasi kautta: "te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta. Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneuskuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee, mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti". Isä, kun me emme jaksa ja tuntuu, että kaikki on solmussa, Sinä annat tien, jota kulkea, sen avaa Pyhä Henki. Jatkamme tätä rukousta vielä lisää.

- Jeesus, rukoilevan mummon kanssa pyydämme, että vaikutat näkymättömissä, niihin ihmisiin, joihin tulee vaikuttaa, oikeudenmukaisuutta, rakkautta ja oikeita päätöksiä. Tapahtukoon tahtosi, anna M:lle voimaa odottaa päätösten tuloa ensi viikollla.

- Jeesus, L:lle pyydämme, että annat ulospääsyn osamaksuista, vieden läpi sen ajan kuin niitä on, anna ymmärrys miten niitä ei niin kovasti enää tulisikaan, anna talouteen vakaus. Herra, haluamme syventyä sanasi pariin niin, että saamme ymmärrystä niihin asioihin, joita tarvitsemme, avaamme mielemme kuulemaan Sinua Herra. Avaa rukouksessa kuulemista, rukouskammiossa hiljentymistä, myös sitä, että olemme valmiit kuulemaan puhettasi koko ajan. Avaa Herra uutta.

- M:n mielelle puhumme ahdistuksesta vapautusta, Jeesuksessa Kristuksessa, sitä, että sana alkaa uskossa kasvamaan niin, että sana tulee todeksi vakauttaen ja rauhoittaen mielen, uskoen mitä sana sanoo ja niin tulee vapautus ja helpotus, kuunnellen mitä Jeesus puhuu Pyhä Hengen kautta: "Poikani, kuuntele minun puhettani, kallista korvasi minun sanoilleni. 21  Älkööt ne väistykö silmistäsi, kätke ne sydämesi sisimpään; 22 sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen ruumiillensa. 23 Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee."

- R:n mielelle puhumme rauhaa ja sen erottamista, että kaikki viha ei ole väärin, anna ymmärrystä, Sinä vihaat syntiä, epäoikeudenmukaisuutta, milloin viha on Herra tarkoittamaasi ja milloin se on väärin ja nousee meistä itsestämme - heikkoudestamme, anteeksiantoa myös itseä kohtaan. Muistamme, että sanasi sanoo: ""Vihastukaa, mutta älkää syntiä tehkö." Älkää antako auringon laskea vihanne yli," ja Jumala vihaa syntiä, mutta kostosta sanot "Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: "Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra".  ja jos viha on meistä itsestämme: sillä miehen viha ei tee sitä, mikä on oikein Jumalan edessä." ja tällöin viha nousee omasta heikkoudestamme. 

- B:n mielelle puhumme, että saamme jättää vanhat asiat pois mielestämme, kuten Jeesus ei ikinä muistele asioita, jotka on jo annettu anteeksi, pyynnön mukaisesti rukoilemme myös, että täytä Jeesus mieli ja ajatukset sanallasi ja ohjauksellasi, samoin puhumme rauhaa siitä, mitä muut puhuvat meistä, sillä jos He ovat puhuneet Herera sinusta väärin ja pahoin, niin paljon he puhuvat meistäkin, palvelijoistakin, mutta silloin kun totuus tulee niin väärät puheet paljastuvat.

- Jeesus sanoo, älä pelkää: Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman." Puhumme rauhaa ja uskoa, jonka Sinä Herra annat, ojentautumista sanasi mukaan Pyhässä Hengessä ja Hänen ohjauksessaan, mitä Jeesus sanoo: Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö." Kun meillä on rauha Jeesuksen veren kautta Jumalamme kanssa, miellä ei ole hätää ja me emme katso maailmaan, emmekä tunteisiimme, jotka heittelevät, vaan vakauteen, eikä vanhurskautemme perustu omiin tekoihin olemmeko tehneet vähän paremmin tai huonommin tänään vaan siihen, että tuomme tekomme Hänelle valoon ja tunnustamme syntimme ja Hän on vanhurskas ja antaa anteeksi, kun me haluamme tehdä Hänen tahtonsa, emmekä yritä väittää olevamme synnittömiä.

- P:n talenteille puhumme, että ne saavat tehdä lähettäjänsä, Jeesuksen tahdon,  avautukoon ne paikat, ihmiset, tilanteet, suunnittelut ja asiat, joissa lahjat ovat käytössä Jeesuksen tarkoittamalla tavalla ja tuokoon se suurta iloa, ohjaa Jeesus kaikkia niitä asioita syvemmälle ja opeta kulkiessa. Puhumme myös sen ymmärrystä, että muutkin ymmärtävät, että lahjat on tarkoitettu käyttöön ja että opimme itsekin paremmin tunnistamaan muiden lahjat ja että Kristusruumiissa jokaisella on oma tehtävänsä.

- Jeesus, rukoilemme nimessäsi M:n alavatsan parantumista kokonaan, Jeesuksen nimessä sanomme vatsa - parane kokonaan, lähteköön kaikki se mikä ei ole kunnossa ja tulkoon terveet kudokset ja solut, käskemme kaikkia kipuja poistumaan ja helpotuksen tulemaan niin keholle kuin mielelle parantumisen ja parantumisprosessin aikana, sanomme erityisesti munasarjojen kohdalle - tule terveeksi kokonaan. Jeesus pyydämme helpotusta mielelle, vahvistusta, että Sinä todella pidät huolta meidän elämästämme, ettemme turhaan murehtisi vaan odottaisimme hyviä asioita, joita annat ja haluat aina elämäämme, anna pelon tilalle hymy ja ilo, Sinä rakastat ja pidät huolta. Olkoon uuden kodin odotus ihana ja mieluinen. "Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana..." ja "Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee."

- A:n pitkän yksinrukoilun tueksi rukoilemme Jeesus, anna suora reitti tarkoittamaasi elämään, oma odotus elämälle on Isä olla johdatuksessasi - oma perhe, puoliso ja lapsi, johdata ihmeellisellä tavalla työhön, jonka olet valinnut, tuo se tapa näkyviin, joka vie oikeaan paikkaan, anna voimaa sanastasi niin, että Pyhä Henki annat ymmärrystä, mikä on tahtosi, sellaista hengen ymmärrystä ei järjen päätelmiä ja omia ajatuksia, tulkoon sanasi avaavaa ymmärrystä, anna viisautta, anna ja vahvista hengellisiä lahjoja, vie uuteen, avaa rakkautesi tulemaan käskyjen kautta, sillä käskyjen päämäärä on rakkaus ja anna lepo yrittämisestä, joka on omaa eikä sinulta tullutta, vie ymmärrykseen armostasi ja vapauta kaikista turhista ajatuksista ja huolista, murheista ja erityisesti tuo helpotus ja ilo kasvoille, hyvyydestäsi Jumala.

- Rukoilevan mummin pojan puolesta rukoilemme pojan perheen asiassa mielen muuttumista ja kääntymistä rakkauteesi Jeesus, johdata perheen asumisasiassa, erityisesti tapaamisasiassa uusi ja tarkoittamasi käänne parempaan, anna radikaali muutos ja ehdotus asiaan, johon tarttua, tulkoon oikeamielinen päätös oikeudessa, vaikuta tahtomiseen ja tekemiseen, auta lapsia pysymään hyvässä tasapainossa kaikesta huolimatta, anna ymmärrystä jokaiselle joka voi auttaa, toimia myös niin. Kiitos Jeesus.

- Äidillä muistisairaus, heikkoutta, väsymystä ja kuumeisuutta, helpota Jeesus mieltä ja oloa, tuo rauha mielelle, että aina Sinä autat, puhu Jeesus hänelle, ole lähellä, kun voimat vähissä, tuo apusi ja paranna, tuo oikea sanankohta mieleen, julistamme yhdessä Jeesus veresi voimaa hänelle parantumiseksi.

- Maanantaina olevan jalkaleikkausen puolesta rukoilemme Jeesus, juuri oikeat asiat tehdään silloin, ohjaa lääkärin kättä ja päätöksiä asiassa, anna sujuva kulku jokaiseen vaiheeseen, turvaamme Sinuun ja sinä pidät meistä huolta, anna rauhasi mielelle.

- Vihollisen häiritessä vahvasti perheenisää, pyydämme Jeesus, että vaikutat asiassa ja tuot ymmärryksen mieleen, että hän tekee väärin ja että Sinä autat parempaan ja koko perheen elämä saa uuden suunnan, pyydämme ratkaisua asiaan, uskallusta ja rohkeutta myös pyytää apua ulkopuolelta.

- Auta Jeesus B:ttaa, avaa ymmärrys sanasi kautta, anna voimaa lukea ja kuunnella raamattua, jonka kautta annat ilmestystä, levollisin mielin ja haluamme ojentautua tekemään sanasi mukaan, kiitos Jeesus. Auta T:n asiassa, anna uusi ymmärrys siihenkin miten olla ja toimia, suhtautua, sekä siskon asiassa auta, vie oikeaan sovintoon ja yhteisymmärrykseen anna rakentaa rauhan siltaa, sillä autuaita ovat rauhantekijät.

- Auta Jeesus B:n perhekuntaa elannon asioissa, velkojen maksussa perhekuntaa, anna uusi suunta, rukoilemme muutosta, joka auttaa.

- Rukoilemme S:n ja P:n puolesta kaikkinaista Sinun kätesi kosketusta, vie oikeaan suuntaan, rakkautesi suuntaan, jotta Sinä olisit heidän elämänsä Herra, auta arjen asioissa.

- Rukoilemme kuninkaitten puolesta, jotta heidän elämänsä olisi Jeesus, Sinun antamallasi perustalla, että Sinä ohjaisit heitä, rukoilemme, ettei kukaan heistä olisi kuten jotkus sanassasi olevat kuninkaat, jotka kääntyivät pois Sinusta vihollisen teille, kiitos, että armosi heitä kohtaan on suuri tänäkin aikana kun pahuus yltyy ja rukoilemme, että valosi saisi näkyä heille valtakuntansa keulakuvina ja edustajina. Herra koettele sydämiä ja johdata oikeaan suuntaan silloin - kun usein heitä tarvitaan.

- Vie Jeesus kaikkeen selvyyteen, Pyhässä Hengessä tulkoon totuus, anna näkökykyä kaiken hälinän ja sekoittavan läpi, erotus häiriöistä ja rakkaudellinen lähestyminen

- Yksinäinen ja masentunut M, julistamme totuutta, että olet arvokas ja Jumalalle tärkeä ja niin on perheesikin - tietysti, me rukoilemme ilahduttavia ja voimaannuttavia kohtia raamatusta tulemaan todeksi, sillä Jumalan sana on aina totta ja pysyy ikuisesti:

"Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee."

"Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut.  Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen. Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä..."

Pyydämme Isä toteutuvaksi, että ohjaat todellisten opetuslasten kanssa olemaan ja yhdessä kasvamaan:

"Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus."

Isä, anna M:n väistää paikkoja, joissa "Tieto paisuttaa," mutta löytämään ihmisiä, paikkoja ja asioita, joissa: "mutta rakkaus rakentaa."

Sillä keskeistä on ymmärtää, sydämestämme, ettei käskyjen ole tarkoitus tuoda orjuutta eikä tuomiota vaan:

"Mutta käskyn päämäärä on rakkaus, joka tulee puhtaasta sydämestä ja hyvästä omastatunnosta ja vilpittömästä uskosta."

Isä pyydämme M:lle sellaista oikeaa näkymää elämästä, jossa ilosi ja hyvä tahtosi näkyy, taistelua lähtökohdasta, että vihollisen teot on Golgatalla tehty tyhjiksi ja siksi taistelusta tulee voittoja, kun julistamme Jumalan sanaa uskoen sen ja eläen sen mukaan. Julistamme myös Timoteuskirjeiden mukaisia asioita elämään rakkauden ollessa päämääränä.

- Jeesus, anna sopiva tapa L:lle kuunnella raamattua ja/tai lukea, sillä tiedämme, että aikoinaan, kun ei ollut monillakaan mistä lukea, toiset lukivat ja usko tuli kuulemisesta, kuten sanasi sanoo, tänäkin päivänä on niin.

- M:sen koti- ja työasiaan julistamme sujuvuutta, Jumalan tahtomaa ratkaisua oikeaan aikaan ja ymmärrystä asian kestoon ja ratkaisuun, julistamme, että oikea ratkaisu tulee ja että hän saa myös viedä evankeliumia juuri sinne mihin hän kulkeekin, omalla tavallaan ja alkaa saada rikkauksia taivaaseen toteuttamalla suunnitelmaa, jonka Isä olet hänelle tehnyt ennen aikojen alkua. Isä varusta ja anna ymmärrys myös siitä mitä olet jo varustanut ja valmistellut elämän aikana.

- Mielisairaalassa olevien miehen ja naisen puolesta, sanomme sielunvihollinen väisty ja lähde, anna Isä lisää uskoa, lisää voimaa, puhumme mielelle ja kaikelle, joka näitä mieliä vie väärään suuntaan, tulkoon Jeesuksen Kristuksen antama vapaus, vapautukaa mielen vankiloista, tulkoon tässä hetkessä valoa, joka vapauttaa, uskoa ja toivoa mieleen ja totuus tulkoon, joka tekee vapaaksi, Jeesus on vapahtaja ja vain ja ainoastaan Hän on Herramme, joka tuo terveyden niin mieleen kuin sieluunkin.

- B:lle, rukoilemme, että tulee lepo mieleen, Jeesuksen antama lepo, helpotus siitä, että ei tarvitse jatkuvasti jaksaa, siitä, että Jumalamme puhuu levossa ja luonnossa, kulkiessa ja ollessa, erilaisin tavoin. Pyydämme voimaa niihin asioihin Taivaan Isä, jotka Sinä annat sydämelle ja viisautta erottaa omat asiat niistä. Pyydämme myös muualta, ei niin tutuista, oletettavista suunnista tulevaa helpotusta ja apua asioihin.

- P:lle rukoilemme pääsyä tarkoittamaasi kotiin, ruotsinkieliselle alueelle, kiitämme ruotsinkieltä kohtaan antamastasi ilosta ja julistamme sen kautta tulevia siunauksia, niin hänelle kuin kaikille heille, joiden kanssa hän saa olla ja palvella seurakuntaasi ruotsin kielellä. Kiitos, että olet tätä valmistellut hänelle ja osoita aikataulu ja oikea paikka oikeaan aikaan ja rukouksemme on, että se tapahtuisi pian.

- Sinä joka pyydät: "pelasta minut Jeesus" rukoilemme uskon vakuutusta sanastasi, mitä tarvitaan ja keille se on tarkoitettu. Juistamme raamatun sanan paikkansa pitäväksi sydämessämme, sanasi vakuutus on paelastuksemme varmuus: "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme. 9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; 10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. 11 Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään". 12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. 13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".

- Jeesus, niin moni haluaisi päästä jo Israeliin, Jerusalemiin ja varsinkin taivaalliseen uuteen Jerusalemiin, rukoilemme yhdessä B:n kanssa samaa kuin itsekin haluasimme kovasti, että järjestäsit mahdollisuuden tulla Israeliin, mutta kuten kaikessa, puhu Jeesus, anna ymmärrys onko se nyt mahdollista, meillä on kaipuu Israeliin ja siunaamme Israelia, sitä jäännöstä, jonka pelastat.

- Rukoilevalle mummille, rukoilemme enentyvää luottamusta Sinuun Jeesus, että Sinä olet mukana koko ajan ja autat, puhut ihmisten sydämiin ja valmistelet heitä, Sinun Jeesus on kuitenkin se voima, joka muuttaa, rakkauden voima, jolla puhuttelet ihmisiä ja teet kokonaan terveeksi, olemme hyvillämme mummista, joka luottaa ja rukoilee lähimmäistensä puolesta ja rukoilemme, että kaikki mummit Suomessa tekisivät niin, helpottukoon ja parantukoon selkä kokonaan, anna myös oman elämän ilo ja elo kanssasi Jeesus, anna näkyä kokonaan ne asiat, joissa haluat hänen olevan ja toimivan, rukoilemme hyvinvointia hänen omaan elämäänsä ja huolehtimista itsestään ja ilojen löytymistä sydämeen entistä vahvemmin sanasta ja johdatuksestasi, rakkaudestasi häntä kohtaan ja ymmärrystä, että haluat hänelle monenlaista hyvää, avaa Jeesus myös uutta hänen elämäänsä johdatuksesi kautta, sanasi kautta, joka vahvistaa sen.

- A:n perheen puolesta kokonaisvaltaista rukousta, varsinkin äidin, joka turvautuu Sinuun, pyydämme, että avaat lisää syvempää ymmärrystä ja siten ojentautumista uskossa toteuttamaan ja sisäistämään viestisi, myös pyydämme, että tämä tapahtuu hengessä, pyydämme, Pyhä Henki anna ymmrrystä ja pyydämme että hengen ymmärrys avautuisi tarkemmin ja herkemmin kuulemaan äänesi Jumala, ohjaa Jeesus -paimen niin rukouksessa ja läsnäolossasi, asioihin niin arjessa kuin juhlassa, anna ymmärrys lepopäivän viettämiseen, lepoon ja rauhaasi, jossa saamme tarvitsemamme levon ja voit puhua asioista meille maailman häiritsemättä, ohjaa lapsia myös ymmärtämään mikä on lasten osa ja lepäämään myös, saamaan rauhaa ja koko perheelle. Rukoilemme kaikkien murheiden tuomista Sinulle ja sitä, että he saavat kuulla uudellakin tavalla vastauksiasi, kun he Sinuun turvaavat ja rukoilemme lisää uskoa, sillä sanasi sanoo: "Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät."  Rukoilemme, sydämen luottamusta Sinuun Jeesus, yhä syvemmin. Jeesus, nimessäsi sanomme peloille, poistukaa ja tulkoon Jumalan rauha tilalle, totuuden ja rakkautesi kautta, voimasi kautta -> Pyhän Hengen kautta. Se rauha tulkoon, joka on kaikkea ymmärrystäkin korkeampi. Rukoilemme aviomiehen puolesta ojentautumista Jumalan puoleen, rukoilemme kokonaisvaltaista eheytymistä ja terveyttä, rohkaisua Hänelle ja isänä olemista sanasi opetuksen mukaan. Sanomme suoraan äidin kystalle, kuivu kokonaan ja katoa, Jeesuksen nimessä, parane koko alue täysin terveeksi, puhumme elämää koko ruumiille. Julistamme Jumalan hyvyyden näkemistä ja kiittämistä, ylistystä Hänen suuruutensa ymmärtämistä ja Hänen pyhyytensä läsnäolossa olemista Jeesuksen veren kautta - kuten meille kaikille ja aina.

- Herra, muuttukoon elämä, jonka tämä lapsesi haluaa muuttuvan, avaa uutta ja avaa sille silmät näkemään ja anna rohkeus tarttua siihen, sillä Sinä annat tulevaisuuden ja toivon, Sinuun luottavalla on aina tulevaisuus ja Sinä ohjaat. Auta Jeesus.

- Vaikeassa tilanteessa olevalle perheelle, rukoilemme ratkaisua Jeesus, Sinusta, sillä sinä vapautat kaikesta, kun me itse siihen saamme uskon, johdata ja vaikuta, kutsu heitä, anna sanansaattajiakin asiaan, Sinä et koskaan ota omaa tahtoa pois, pyydämme vaikuta tekemiseen ja tahtomiseen, kun me siitä pyydämme, että se heidänkin osaltaan tulisi niin olemaan. Liian kova kuri, joka on Herra sekin sanasi vastaista, "älkääkä antako minkään orjuuttaa teitä" samoin omien häpäiseminen, Sinä aina iloitset lapsistasi ja haluat heille hyvää, vaihtukoon puheet myös tai anna jokin ulospääsy tästä Herra, sitä pyydämme Jeesuksen nimessä.

- Kiitos Jeesus, että hoidat sydämiä hoidat asioita rukoilevan mummin pojan asiassa ja kokonaisuudessa, tapahtukoon tahtosi, joka on aina hyvä meitä kohtaan, kääntyköön sydämet rakkautesi puoleen ja kääntymykseen katsomaan rakkauden ja hyvyyden mukaisesti.

- Rukoilaan perheen puolesta, joka elää pelossa, Sinä vapautat kaikesta ja anna elämän, pakkoa ei Sinussa ole vaan vapaus, pyydämme ihmeellistä vapautusta tästä, jossa emme tiedä apukeinoa asiaan, pyydämme ratkaisuasi tulemaan tähän perheeseen ja Sinun tahtosi tapahtumista, auta Herra.

- Rukoilemme kaikissa asioissa Jumalan antamaa viisautta miten toimia ihmisten kanssa ja myös, että Jumalan Sinä tahdot totuutta salatuimpaan asti, avaa meille asioita sanastasi Jeesus, avaa Pyhä Henki tieto asioissa ja miten haluat meidän suhtautuvan ihmisiin, muistamme, että sydämen uskolla pelastutaan samoin pyydämme, että saamme sydämellemme totuuden asioissa, sillä totuus ja rakkaus iloitsevat yhdessä ja uusia hankalia asioita on varmasti on tulossa, josta emme tiedä, mutta rukoilemme, että jokainen osaisi olla koko korona -asiassa varovainen, mutta tehden rakkautesi mukaan, joka on tärkeintä, tälle koronasta välittämättömälle pyydämme viisauttasi asiaan.

- B:n selälle rukous, alkakoon parantuminen tässä hetkessä ja varsinkin keskiselkä ja siitä alaspäin lihakset helpottukoon ja tulkoon helpotus koko selälle.

- A:n tyttärelle työhaastattelun onnistumista ja tahtosi tapahtumista siinä asiassa, raudanpuutteen parenemista, koulun sujumista ja mahdollisimman hyviä kirjoitustuloksia, esimerkiksi ruotsista ällää ja psykologiasta ämmää.

- Tyttärelle rukoilemme loistavasti menevää matikantestiä ja voimia opiskella, pyydämme kokonaisvaltaista hyvinvointia, niin liikunnan, sosiaalisten suhteiden ja terveyden osalta sekä Jeesuksen johdatusta koko elämään, sillä ilman Jumalan rakkautta meillä ei ole mitään.

- Mielisairaalassa olevalle, levollista mieltä, Jumalan ohjausta raamatun lukemisen, sanan kautta ja "Olenhan minä sinua käskenyt: Ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin." Jumalan suojelusta ja luottamusta Jumalaan: tämäkin varmasti järjestyy vielä ja valo voittaa pimeyden, sanasi ja voimasi on aina suurin maailmankaikkeudessa, jonka olet luonut ja olet taivaitakin korkeampi emmekä voi kaikkea edes tietää SInusta, salattu Jumala, sillä Sinun tiesi ovat aina meitä korkeammat, sinun käsiisi voimme aina - aina jättää asiamme. "MInne minä menisin, ettet Sinä sielläkin olisi" "Herra, sinä tutkit minua ja tunnet minut.  Istunpa minä tahi nousen, sinä sen tiedät; sinä ymmärrät minun ajatukseni kaukaa.  Käynpä tahi makaan, sinä sen havaitset, ja kaikki minun tieni ovat sinulle tutut. Sillä, katso, ei ole sanaa minun kielelläni, jota sinä, Herra, et täysin tunne. Sinä olet saartanut minut edestä ja takaaja laskenut kätesi minun päälleni. Senkaltainen tieto on minulle ylen ihmeellinen, ylen korkea käsittääkseni sen. Minne minä voisin mennä,kussa ei sinun Henkesi olisi, minne paeta sinun kasvojesi edestä?  Jos minä taivaaseen nousisin, niin sinä olet siellä;jos minä tuonelaan vuoteeni tekisin, niin katso, sinä olet siellä. Jos minä kohoaisin aamuruskon siivillä ja asettuisin asumaan meren ääriin,  sielläkin sinun kätesi minua taluttaisi, sinun oikea kätesi tarttuisi minuun. Ja jos minä sanoisin: "Peittäköön minut pimeys,ja valkeus minun ympärilläni tulkoon yöksi", niin ei pimeyskään olisi sinulle pimeä:yö valaisisi niinkuin päivä,pimeys olisi niinkuin valkeus.  Sillä sinä olet luonut minun munaskuuni,sinä kudoit minut kokoon äitini kohdussa. Minä kiitän sinua siitä, että olen tehty ylen ihmeellisesti; ihmeelliset ovat sinun tekosi,sen minun sieluni kyllä tietää. Minun luuni eivät olleet sinulta salatut,kun minut salassa valmistettiin,kun minut taiten tehtiin maan syvyyksissä. Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätytja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut. Mutta kuinka kalliit ovat minulle sinun ajatuksesi, Jumala,kuinka suuri on niitten luku! Jos minä tahtoisin ne lukea, olisi niitä enemmän kuin hiekan jyväsiä. -Minä herään ja olen vielä sinun tykönäsi." Olet ihmeellisellä tavalla tehty, Luojasi tuntee sinut, jokaisen päiväsi ja hetkesi, ohjaa sinua oikealla kädellään, Jeesus ohjaa sinua, luota siihen.

- S:lle rukoilemme rauhaa mieleen ja tekoihin, voimien suuntaamista sanasi perusteella ja Pyhän Hengen ohjauksessa, kuten meille kaikille haluamme teroittaa mieleemme: "Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan; nämä ovat nimittäin toisiansa vastaan, niin että te ette tee sitä, mitä tahdotte." anna meidän etsiä tahtoasi Isä, jotta Sinä meitä johtaisit, kun me rukoillen kuljemme. Pyydämme monenlaista siunausta omasta ja muiden puolesta: sulhasen kanssa siunaamiesi asioiden etenemistä ja rakkautta, muutoinkin pyydämme viisautta ja ja rakkautesi näkymistä kauttamme, ahdistuneisuuden poistumista ja kiitoksen ja ylistyksen tulemista tilalle, kun saamme kulkea ohjauksesi mukaan ja siunauksesi näkyvät  sairaalassa olevalle voimia ja paranemista, talousasioiden järjestymistä ja oikeita lääkkeitä oikeaan aikaan. Rukoilemme, tiedämme sanastasi, että puhut meille tavalla ja toisella ja haluamme avata sydämemme kuulemaan sanasi ja tapasi puhua meille ja niin Sinä ohjaat elämäämme -kiitos Jeesus.

- Rukoilemme, kuten hyvän äidin rukous on: "Että tytär löytää ihanan ja uskovaisen poikaystävän ja myöhemmin aviomiehen ja uskovia ystäviä. Rukoilemme, että löytyy uskovaisten nuorten ryhmän tyttärelle ja pyydämme, että johdata Jumala tytärtä oikeaa tietä ja varjele aina ja kaikkialla, jotta hyvä tahtosi ja suunnitelmasi hänenkin kauttaan tapahtuu kaikkien niiden parhaaksi, jotka sinua jo rakastavat ja joita kutsut kuten Häntäkin tulemaan Taivaan kotiin.

- A:n ja miehensä tädin testamenttiasiassa pyydämme oikeuden tapahtuvan, kaikkien hankaluuksien ja erikoisuuksien läpi tulisi sanasi totuus: "Katso, totuutta sinä tahdot salatuimpaan saakka,..." ja että oikeus tapahtuisi jo maan päällä, tapahtukoon Sinun Tahtosi Taivaan Isä, Sinun käsiisi jätämme tämän asian, avaa myös silmämme kohtaamaan se kaikki mitä haluat tässä meille puhua elämästä.

- K:lle ja uudelle alulle, tälle kentien mielitietylle pyydämme siunaustasi sanasi perusteella kolmella tavalla: , "Ihminen katsoo ulkokuorta, mutta Herra näkee sydämeen. "ja siksi rukoilemme, että emme kiinnittäisi ulkoisiin seikkoihin kovin paljon, emmekä olisi maallisia, vaan hengellisiä, olkoon aina perustana Taivasten valtakunnan etsiminen, niin kaikki muukin meille annetaan: "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan" sillä "Jumala katsoo taivaasta ihmislapsiin nähdäksensä, onko ketään ymmärtäväistä, ketään, joka etsii Jumalaa" ja rukoilemme kanssanne, että saatte nähdä ihmeellisellä tavalla, jos Jumala on teidät yhdistänyt ja tapahtuisi "Mutta luomakunnan alusta Jumala 'on luonut heidät mieheksi ja naiseksi. Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa. Ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi.' Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

- Anna meille meidän jokapäiväinen leipämme, anna viisautta hoitaa taloutta, auta velkojen maksussa ja ohjaa oikeat tulonlähteet B:n perhekunnalle.

- Jeesus Sinä teet ihmeitä joka päivä, tyttären polvinivelen tulehdukselle sanomme, "polvi parane" Jeesuksen nimessä ja "kivut lähtekää kokonaan pois" ja tule täysin terveeksi ja kivuttomaksi. Näkö parane, Jeesuksen nimessä, alkakoon nyt tulla terveys silmälle ja täysi näkökyky - Pyhän Hengen parantavassa voimassa, Jeesuksen nimessä, kiitos Jeesus.

- Tulehdukselle sanomme, parane ja laske tulehdusarvon lukema normaalille tasolle ja tule terveeksi kokonaan Jeesuksen nimessä.

- L:lle ja jokaiselle Jeesuksen omalle rukoilemme luottamusta ja sanan voimaa rukoukseen, sillä Sinä annoit meille tehtäväksi parantaa sairaat, nimessäsi ja Pyhän Hengen voimalla, kun me siis rukoilemme Hengessä ja totuudessa, sellaisia rukoilijoita Isä tahtoo: "Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa." - "ja parantakaa sairaat siellä ja sanokaa heille: "Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle" ja Sinä kastat Jeesus Pyhällä Hengellä ja tulella: "Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta se, joka minun jäljessäni tulee, on minua väkevämpi, jonka kenkiäkään minä en ole kelvollinen kantamaan; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella."

- Jeesuksen nimessä samomme mummun kuumeelle, lähde pois ja tule terveeksi.

Lokakuun-  rukouksia

- J:lle pyydämme sellaista rakkaudellista tarkoittamaasi suhdetta sulhasen kanssa, sellaista jossa ei ansaita rakkautta, vaan Sinä annat rakkauden sydämeen - julistamme, että uskova ihminen saa Pyhän Hengen vuodattamana rakkauden sydämeen, muuten meillä ei ole todellista rakkautta. Tapahtukoon tahtosi Jeesus tässä hyvin tärkeässä asiassa.

- Pyydämme Isä hyvää ystävää, sellaista, joka saa odotuksen ja hyvyyden mieleen, rohkeutta pyytää ystäväksi luontaisella tavalla, johdata yhteen.  Tulkoon oikea aito kuva molemmista molemmille, että molemmat saavat auttaa, jakaa ja luottaa kaikessa toisiinsa.

- L:lle rukoilemme johdatusta ja ymmärrystä kaikkiin asioihin, pyydämme Pyhä Henki ohjaustasi ja voimaasi, myös tyttären - L:n asioihin. Auta autokorjaamoasiassa.

- M:n kanssa rukoilemme hänen omin erinomaisin sanoin: "Rakas Jumala anna M:lle ja asianajajalle oikeat sanat oikeudenkäynnissä. Rakas Jeesus sinä olet meidän korkein ylituomarimme, johon voimme luottaa ja rukoilla sinun armoasi ja hyvyyttäsi" Tapahtukoon tahtosi kokonaan, Jeesuksen nimessä rukoilemme. Anna Jeesus voimaa ja johdatusta, ymmärrystä ja viisautta 4.11.

- R:lle todistamme ja puhumme uskoa Jumalan haluun aina auttaa, tulkoon elämääsi niitä uskovia, jotka eivät kiellä Jumalan voimaa ja Hänen hyvyyttään, Hän ei ole vain hyvä vaan Hän on hyvyys. Rukoilemme ja julistamme rohkeutta elää Jeesuksen opetuslasten mukaisesti rohkeasti ja saada siunaukset ainoalta maailmankaikkeuden Jumalalta ja Hän on taivaitakin korkeampi eikä mikään ole Hänelle mahdotonta meidän elämässämme, jos me Häneen turvaamme, Häen on luvannut auttaa, mutta rukoilemme ymmärrystä, että Hänen tahtonsa mukaisesti, eikä talous eikä toimeentulo ole ongelma eikä myöskään sairaus.

- 14 vuotiaan pojan elämään rukoilemme johdatusta, kiitämme Taivaan Isä Sinun aina hyvästä tahdostasi, rukoilemme niitä uskovia ihmisiä tähän tilanteeseen, jotka tuovat tahtosi näihin asioihin. Muistamme, että tässäkin asiassa Sinä viet eteenpäin ja "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." ja me saamme rauhan JUmalan kanssa kun: "Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä." ja Hän ohjaa meitä kun me rukoillen kuljemme.

- V:n vaimolle rukoilemme ja julistamme täydellistä parantumista Jeesuksen veren on vuodatettu tämänkin sairauden vuoksi ja sairaus on voitettu, tulkoon täysi parantuminen, kiitämme Jeesus, että suunta on jo parempi ja sanomme lopuillekin syöpäsoluille, että hävitkään, eikä tule jatkossakaan enää yhtään lisää mitään huonoa, kaikki mikä on tämän aiheuttanut ja mitä on vaurioittanut, tulkoon täysin terveeksi Jeesuksen nimessä ja kasvakoon toivo, ymmärrys ja tieto parantumisesta joka päivä suuremmaksi. Siunaamme Jeesus heidän elämäänsä johdatukseesi ja siihen, että myös palkka taivaassa on heidän osaltaan suuri, kun he kulkevat suunnitelmassasi.

- 3 -v. tytön aivosyövälle sanomme, kuihdu syöpä pois ja tulkoon täydelliset aivot, täysi parantuminen Jeesuksen nimessä, johdatustasi, voimia, uskoa toivoa ja läsnäolosi hoitoa hänelle ja perheelle ja myös jokaiselle läheiselle sekä rakkautta ja viisautta kaikille hänen kanssaan oleville.

- L:n kanssa rukoilemme täysin väärän turkistarhauksen lopettamista Suomesta ja maailmalta, tulkoon totuus tähänkin asiaan ja oikeat muutokset, siunaa Herra muuhun elantoon näitä ihmisiä.

- Jeesus pyydämme kaikesta T:n tekemästä väärästä vapautusta, siunaa Y:ä, T:aa, K:a, T:sta, E:aa ja H-Ma. Johdata oikeisiin suuntiin sanasi mukaan, muutosta pyydämme kaikkea hyvää kohti.

- Jeesus M:lle rukoilemme Pyhä Henki herkkää ja kaunista johdatustasi, mutta voimallista ymmärrystä pyydämme miten edetä ja rohkautta ja rauhaa mieleen. Rukoilemme, että jokaisesta mieltä vaivaavasta uhasta ja pelosta tulee vapautus ja tulkoon uutta ymmärrystä asioihin - läpimurtoja, että Sinä annat myös aivan muuta kuin osaamme edes ajatella: "Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra." ja rukoilemme sanasi mukaan ojentautumista, uskoa - tekoja jotka ovat sanasi mukaisia, uskon mukaista elämää, jossa sanasi toteuttaminen näkyy ja siunaukset saavat tulla ja sinä vapautat vapauteen.

- Hoivakotiasia meni Herra huonosti, pyydämme läpimurtoa ihmeellisesti, vie oikeaan ratkaisuun ja paikkaan, anna tarmo ja ymmärrys asiaan, pyydämme myös sellaista rauhaa ja rauhoittumista, että itse jaksaa, siunaa Herra kun on vaikeaa eikä valoa näy - julistamme: sinä viet läpi koettelemusten. Tapahtukoon Sinun tahtosi ei maailman.

- Rukoilemme P:n asioiden puolesta johdatusta, myös Raamatun sanasta pyydämme eteenpäin pääsyä, iloa ja virkistystä sanasi äärellä Jeesus, luottamista Jeesus Sinun apuusi sanasi lupauksien mukaan elämistä ja käskyjesi ymmärrystä miten soveltaa, avaa Jeesus uusi asuinpaikka, jossa johdatat uuteen ja jossa on hyvä rauha olla, sielun lepo, johdata sopiviin työtehtäviin vaikka uusiinkin työpaikalla, joissa on hyvä olla ja mielenkiintoistakin ja tuo totuus ja ilo 6.11. lauantai päivään, että on hyvä mieli itsellä ja muilla ja että P saa olla siunaukseksi silloinkin.

- M:n tyttärelle rukoilemme hyvää opiskelupaikkaa tai työpaikkaa - ehkäpä kahvilassa tai keittiöalalla, johdata hänen elämäänsä oikeisiin asioihin, ennen kuin jompi kumpi tapahtuu, kun nyt on aikaa Jeesus olla Sinun kanssasi, vaikuta tahtomista ja tekemistä, rakkauttasi, jolla aina haluat meitä kohdata.

- B:n lapsille rukoilemme rakkautta, suojelusta ja johdatusta tulla luoksesi, rukoilemme myös H:n ja K:n puolesta, että K oppii olemaan hienosti yhdessä.

- Isä rukoilemme metsänomistajien puolesta johdatusta, tahtomaasi ratkaisua, jossa itse haluaisimme pitää metsämaata mahdollisimman paljon, kun sitä nyt ollaan pakkolunastamassa kaupungille. Kiitos, että niin kaupunkilaiset kuin virkamiehet ovat asiaa toimittamassa, anna heille viisautta ja siunaa heitä.

- Mielisairaala-asiassa -Jeesuksen nimessä vapaudun mieli Jeesuksen antamaan rauhaan "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." ja "Jumala, pidä minusta huoli, sinuun minä turvaan."Tulkoon Jumalan sanaan turvautuminen, Jeesukseen ja anna kaikki Hänen hoidettavakseen. Jeesus, Sinä kärsit kaikessa meidän puolestamme, jotta meillä olisi rauha - pyydämme, kanna nyt kun itse ei jaksa. Johdata myös sinne ja niiden ihmisten pariin, jotka voivat auttaa.

- L:n siskon T:n puolesta, tuo totuuteen, anna rakkaus totuuden etsimiseen, että vapautus tulisi menneistä - rauhan tekemistä rakkauden kautta, anna heidän tuntea rakkautta, pyyteetöntä rakkauttasi, joka muuttaa ihmistä, tulkoon T:lle vapautus alkoholista ja jokaisesta siihen johtaneesta asiasta, muuttukoon perusta ahdistuksesta vapauteen Jeesus Sinun rakkailla käsivarsillasi ja tulkoon tietoon Sinun kunniasi, että Sinä olet auttanut. Auta Jeesus L:aa, anna ilmestystä sanastasi ja anna levollista mieltä, Sinun rauhaasi.

- Aseta Herra oikeamielinen ja tahtosi mukainen tuomari eron jälkeisessä tilanteessa, kun oikeutta käydään 13 -vuotiaan pojan tapaamisasiassa, anna ymmärrys parhaasta ratkaisusta ja halua tehdä se, rukoilemme myös äidille ja isälle johdatustasi rakkautta, lähimmäisen rakkautta, parannuksen tekoa, luoksesi tuloa, tahtoa hyvään. Anna rauhaa ja johdatustasi, vaikuta Herra tavalla ja toisella. Rukoilemme mummin kanssa asiaa, anna myös mummille rauhaa ja mieleen ymmärrystä ja tietoa, poista mielestä turhat murheet, anna mieleen ymmärrys miten johdatat asioissa ja auta hänen kaikissa omissa asioissaan.

- K:n 75 vuotiaiden äidin ja isä puolesta rukoilemme, varjele kaikelta pahalta ja mikä tärkeintä, vedä heitä Isä tahtosi mukaan voimakkaasti puoleesi eläväään uskoon. Äiti, Jeesuksen nimessä parane, kaikki joka on muistia ja jokainen asia joka aiheuttaa alzheimeria poistu, tulkoon terveys ja myös pään hermosto - parane. Anna oikea-aikainen apusi asumisasiassa, johdata oikea ratkaisu,

- Kylän metsämaiden lunastuksessa oikeata hintaa, rehellisyyttä joka suunnassa, sopuisuutta ja johdatusta, että asiat menevät Jeesus haluamallasi tavalla - nuhtelemme kaikkea sitä, joka ei kestäisi päivänvaloa ja olkoon asiaa ratkaisemassa ihmiset, joiden varjokin on valoa: "Katso siis, ettei valo, joka sinussa on, ole pimeyttä." 

- Kiitämme, että testit menevät hyvin, rukoilemme juuri oikeita tuloksia testeistä, mieluisia ja rekalle hyviä kääntymisiä, helppoutta - hyvää mieltä siitä, että tämä on minun juttuni.

- Rukoilemme vapautusta tyttärelle pahan vallasta, fyysisistä ja psyykkisistä sairauksista, alkoholista, kiitos, että saamme luottaa yliluonnolliseen hyvään tahtoosi, kiitos, että armostasi Sinä autat ja vapautat ja teet koko ihmisen terveeksi, sitä rukoilemme Jeesuksen nimessä pian tapahtuvaksi, tapahtukoon kuitenkin Sinun tahtosi ja aikataulusi mukaan - siunaa äitiä ja anna toivon asua sydämessä, että Sinä autat ja johdatat.

- Varjele T ja L auton kanssa, pyydämme siunaustasi heille jokaiseen päivään ja johdatus luoksesi Jeesus vastaamaan oikein kutsuusi - ilosanomaan.

- Maanisuus poistukoon, vapautus Jumalan rauhaan ja ennalleen asetus täsmälleen oikeaan Jumalan luomistyön mukaiseen olemukseen tässä maailmassa. Ja tulkoon oikeita uusia ystäviä, siunaamme - jokaista ystävää, erityisesti Afgaaneja.

- B:n sukukuntien puolesta rukoilemme, että riidat loppuvat tulee anteeksianto ja sovinto, totuus tulee tiettäväksi ja hyväksyttäväksi sekä tulee voimakas herätys, jotta jokainen voi jatkaa siunauksessasi elämää ja

- Rukoilemme, että pastorille tulee aika lukea tekstit Jumalan tahdosta ja Jumalan äänen kuulemisesta sekä saisi kaiken sen niistä, joka on tahtosi Herra.

- L:n asiassa, taloudellista siunausta pyydämme, myös lasten velka-asiassa, johdata oikea tie asiaan.

- Olkoon rauha ja lepo tässä viikonlopussa, pyhittyköön lepopäivä, sapatti ja olkoon elomme Hänen kanssaan tänäkin viikonloppuna rauhaisa ja täynnä Hänen laupeuttaan.

- Rukoilemme K:n ystävän, uskovan naisen puolesta ja hänen poikansa puolesta, että lapsena saatu usko saisi tulla aikuisuuden uskoon, sitä pyydämme Isä. Tulkoon hyvyytesi ja rakkautesi hänen tietoonsa - kiitos, että suojelet ja varjelet heitä.

- S:n äidin asiaan muuton osalta hoivakoti asiassa, vaikuta oikeaan lopputulokseen, vaikka joskus on vaikeampi kuulla ääntäsi, kun on vaikea paikka, anna oikea tie ja oikeat ihmiset asiaan kuin oikea aikakin. SIlti levosta käsin, vaikka asia onkin hankala.

- Julistamme L:lle totuuden puhuttelua, ymmärrystä roomalaiskirjeen kohdalta:

..."Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä" Kiitämme Taivaan Isä, ettei kukaan, joka on syntiä tehnyt ole armosi ulkopuolella, joka jokainen on tervetullut, joka Sinua etsii ja haluaa tulla luoksesi, - anna vahva apusi tähän vaikeaan asiaan, rukollemme, että kaikki mikä tähän liittyy tulee valoon ja Sinä saat tehdä voimallisesti tahtosi heidänkin asiassaan. Rukoilemme niin meille itsellemme kuin heillekin, Herra, pelasta ja paranna.

- Yöunille julistamme täyttä vapautusta, Jeesuksen nimessä tulkoon rauha luille ja lihaksille, ytimiä myöten, vapautus kaikesta siitä, joka häiritsee yöunia, tulkoon Jumala rauha, joka on kaikkea ymmärrystä suurempi, synnit on annettu anteeksi, kun niitä pyydämme ja syyttäjä - sinulla ei ole mitään oikeutta häiritä, julistamme sitä ristin voimaa tähän asiaan joka tekee totuuden tähän ja kaikkeen edes vähän tähän liittyvään, julistamme sanaa ja se tulee todeksi näkyvään maailmaan: "Kun menet maata, et pelkää mitään, ja maata mentyäsi on unesi makea." tulkoon siis  hyvät ja ravitsevat yönunet ja Herra antakoon sinulle nukkuessasikin.

- Isä tiedät että L:aa ahdistaa ja miehellä on suuttumusta, on monenlaista, sellaista, josta Poikasi Jeesus sanoo: Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman." haluamme tarttua sanaasi ja nähdä se todellisuus, joka on todellinen elämä hengessä ja totuudessa, emme elä emmekä katso siihen, miltä maallisin silmin näyttää, mitä muistikuvamme kertovat eikä mitä ihmiset sanovat vaan sanasi tulemista todeksi tähän elämään, kun uskomme sen ja teemme sen mukaan, niin siunaukset seuraavat. Julistamme myös halua tekoihin, sanasi kautta ja Pyhän Hengen ohjaamana, kiitos, että annat ymmärryksen yli oman ymmärryksemme. Julistamme täyttä muutosta tähän asiaan, muutoksen tulemista ja antamiasi ohjeita asiaan, sydämen ymmärrystä siihen, mikä oikeasti auttaa, vaikuta Herra tahtomista ja tekemistä. Hyviä asioita rukoilemme, lempeää mieltä, sopuisuutta, yhdessä ymmärtämistä, yhdessä kokemista, samaan nuotioon puhaltamista - rakkautesi tulemista, joka vapauttaa kaikista peloista.

- Rukoilemme A:n aviomiehelle elävää uskoa, vapautusta syyttäjästä ja pian Pyhän Hengen johdatusta: "Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia" -vapauteen, jonka Jeesus antaa, synnit on annettu anteeksi, Pyhässä Hengessä kulkemista, Hän antaa elävän uskon, vain Jeesus kastaa Pyhällä Hengellä ja tulella:  "Missä Herran Henki on, siinä on vapaus" rukoilemme, että hän pääsee vain parannuksen teosta elämän veden lähteelle: "Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta se, joka minun jäljessäni tulee, on minua väkevämpi, jonka kenkiäkään minä en ole kelvollinen kantamaan; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella." Julistamme opetuslasten saamaa totuutta ja armoa: "Ja opetuslapset tulivat täytetyiksi ilolla ja Pyhällä Hengellä."

- Rukoilemme läheisen nuorelle miehelle täyttä armoasi, rakkautesi vaikuttavaa elämän muutosta, jossa vapautuu riippuvuuksista ja tulee täysi vapautus tilalle, julistamme kahleiden katkeamista juuri tässä hetkessä, tulkoon uskoontulo, anna Herra omiasi tässä vahvasti auttamaan ja näkemään tilanne sekä auttamaan juuri oikeilla tavoilla - tulkoon pysähdys elämässä kohtaamaan ainoa totuus, elämä, jonka vain Sinä Jeesus annat.

- Rukoilemme vapautusta väkivallasta ja turvattomuudesta, Sinun nimessäsi Jeesus: "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen" Herra tahtosi on, ettei yksikään joka Sinuun uskoo, hukkuisi, niin myös sinä olet vapahtaja kaikesta pahasta, ohjautukoon tämä tilannne vahvasti hyvään ratkaisuun ja ymmärrykseen siitä, mikä on oma osa asiassa, anna rohkeus Isä tehdä muutoksia, muuten Herra mikään ei muutu. Rukoilemme koko perheelle vapautusta.

- Rakas taivaan Isä, rukoilemme uutta apuasi perheen isälle, jolla vakava ahdistus, rukoilemme, että kun nykyiset avut ovat käytössä, eikä apu ole ollut ollenkaan riittävä, tuo apusi tavalla tai toisella, avaa silmät näkemään mahdollisuutesi, jotka ovat aina riittävät, puhumme uskoa ja toivoa sekä rohkeutta etsiä ja tarttua apuusi, väistyköön vanha, joka lannistaa ja tilalle näkyköön ratkaisu, joka tuo hyvän tulevaisuuden. Jeesus, sanasi sanoo:

- Avautukoon uusi näkymä seurakunta-asialle, tulkoon muutos omaan mieleen, joka on Herra tahtosi mukaista, avaa Isä virrat erämaahan: "Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan"

- Julistamme Jeesuksen antamaa voimaa, sananvoimaa, kun valo tulee, niin pimeys väistyy ja niin poistuu paha olokin. "Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Etsimme sanaasi, että tapahtuu lupauksesi mukaisesti: "Sillä minä annan teille hyvän neuvon, älkää hyljätkö minun opetustani." "Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." Tulkoon Sinun rauhasi ja koko siunauksesi. Kun meillä on rauha Sinun kanssasi, silloin meidän on hyvä olla, avautukoon uusia asioita ja ilmestyksiä, avaamme myös omat silmämme näkemään uutta, jonka haluat antaa, käytännön apua pyydämme Isä.

- Rukoilemme L:lle turvallista perillepääsyä. Kiitos Jeesus, että tiedät jokaisen liikkeemme ja ajatuksemme: "Istunpa minä tahi nousen, sinä sen tiedät; sinä ymmärrät minun ajatukseni kaukaa." ja turvaat kulkumme.

- Rukoilemme K:n vanhoille isälle ja äidille, myös tutuille Jeesuksen löytämistä - pian - heidän elämäänsä Pelastajana ja Vapahtajana ja ainoana totuutena ja Hänen rakkautensa tulemista ihmisten tietoon ja Häneen luottamista kaikessa, parannuksen tekoa, eläväksi uhriksi elämänsä antamista Jumalalle, pyhittymistä Pyhän Hengen johdatuksessa oman kutsumuksen löytämiseen ja Jumalan kirkkauden ilmestymiseksi ja sen tulevaksi näkyviin yksi Jumalan kunniaksi, sanasi mukaan pyydämme varjelusta pahasta, vapautusta tupakasta, tulkoon apua sanankohdista:  "Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee." ja "Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää.
Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.

- 2.6. alkanut unettomuus, nuhtelemme ja käskemme unettomuutta ja väsymystä sekä uupumusta, työnnetään ne sivuun ja puhumme Jumalan lapselle kuuluvaa armoa tehdä Jumalan antamat tehtävät, eikä mikään tulee niiden esteeksi, julistamme täyttä tulemista Jumalan valtakunnan rakentamiseen juuri niin kuin Jumala on tarkoittanut - tulkoon se tilalle ja täysi toivo Jeesuksessa Kristuksessa - hylkäämme sen, mikä ei ole mielesi mukaista ja vihollinen väistyy. Ylistämme Sinua nimenomaan silloin, kun asia ei näytä hyvältä ja kiitämme Sinun suurta nimeäsi, sillä se on sanasi valo tähänkin asiaan.

- Jeesus, Sinä haluat aina vapautuksen peloista, "Sinä olit läsnä silloin, kun minä sinua huusin; sinä sanoit: "Älä pelkää". Tartumme Herra tähän, sillä se on sanasi. Pyydämme vapautuksen kotioloista, joissa on pelkoja, tulkoon muutos, avaa uusi tie, rakkautesi tie, väistykää pelon aiheuttajat, tulkoon jokaiselle perheeseen vapautus rakkauden kautta joka voi kaiken.

- L:n puolesta, auta väsynyttä, anna ymmärrys mitä Herra teet ja osasta joka kuuluu itselle. "Herra, Herra on minulle antanut opetuslasten kielen, niin että minä taidan sanalla virvoittaa väsynyttä; hän herättää aamu aamulta, herättää minun korvani kuulemaan opetuslasten tavalla." Herra, pyydämme, armossasi avaa uutta ymmärrykseen, uudella tavalla, hengelliselle ihmiselle. "Herra vastatkoon sinulle hädän päivänä, suojatkoon sinua Jaakobin Jumalan nimi" "Hyvä on sen osa, joka pitää huolta avuttomasta. Sitä ihmistä Herra auttaa hädän päivänä" "Huuda minua avuksi hädän päivänä! Minä pelastan sinut, ja sinä kunnioitat minua." "Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen." Herra, rauhaasi pyydämme mielelle, kanna kun itse ei jaksa, anna mielen vapautua siitä taakasta, joka ei kuulu itselle. Kirkastukoon hyvyytesi sydämeen sanasi vapautuksen kautta. Pyydämme myös L:n ja L:n koirille yhteistä hyvää olemista, koirille katsomaasi hyvää osaa.

- K:n keuhkosairaus, ala parantua Jeesuksen nimessä, puhdistukaa keukot, tulkoon hyvä hengitys ja vapaa ilmanvirtaus ja terveys palaudu.

- Jeesuksen nimessä, parane K, kaikista sairauksista ja vaivoista, tulkoon täysi sanan totuus koko kehoosi, Jeesuksen haavojen hinnalla sinut on parannettu.

- Rukoilemme K:n kanssa, uudista Jeesus lasten usko, julistamme uutta avautuvaksi ja että he itse kolkuttavat ovea ja sinä avaat heille, Jeesus paranna ja vahvista vaikeasti sairasta, veljen puolesta rukoilemme, kiitos että vedät heitä puoleesi Jeesus, olet siunattu sisar Herrassa, olkoon luottamus Herraan ja johdatukseen varma.

- Rukoilemme juuri tässä ajassa, että voimme viedä evankeliumia niin lähelle kuin kauas, siellä minne Herra johdattaa, Hänen tahtomallaan rakkaudellisella, rohkealla, hyvällä tavalla, joka jokaiselle on annettu, jotta ilosanoma tulee kuulluksi, että voisimme sanoa apostolisella tavalla: "Siksi minä tänä päivänä vakuutan teille, että jos joku teistä joutuu kadotukseen, syy ei ole minun: minä olen avoimesti julistanut teille kaiken, mitä Jumalan pelastussuunnitelmaan kuuluu." Tätä me rukoilemme niin uusille kuin vanhoille työmiehille Jumalan elopellolla tapahtuvaksi rohkeasti, ainoastaan Jumalan pelko olkoon oikea pelko asiassa, ettemme jätä julistamatta, Hänen tahtomallaan yksilöllisellä tavalla  niin myös K:n puolesta vaikean suvun asiassa, jossa kovasti vaikuttaa siltä että ateismi on lujassa, tulkoon totuus näkyviin ja sydämiä kohtaamaan rakkauden sanomalla, murtukoon esteet ja valheet, tulkoon ymmärrykseen rakkautesi Jeesus, halu, tahto ja päätös puoleesi, koko pelastussuunnitelmasi tuleminen todeksi, kiitos Jeesus, että kaikki on tehty valmiiksi, että lapsesi tulisivat luoksesi kokonaan ja ikuisesti.

- Täsmärukousta S:n äidin puolesta, että pääsisi kolme kertaa viikossa suihkuun, pyydämme, pidä hyvää huolta äidistä ja anna ymmärrys siitä miten häntä käytät edelleen, avaa uusia asioita nimenomaan Sinun valtakuntasi ja kunniasi alueella.

- Kiitos Jeesus, että siunaat ihmistä ja eläintä, L:n koirat saavat olla sovussa ja rauhassa, viettää oikeata hyvää koiranelämää.

Kiitos Jeesus, että M isän kuvaukset menivät hienosti eikä löytynyt mitään huonoa, rukoilemme vatsalle toimivuutta ja hyvää aineenvaihduntaa kokonaisuudessaan - Jeesuksen nimessä, toimi vatsa täydellisesti.

- Rukoilemme johdatustasi, apua moneen asiaan Taivaan Isä, tuomme asiat Sinulle, pidä meistä huolta, Jeesus annat ohjeeksi katsoa Sinuun ja se tarkoittaa, että vilpittömästi tulemme eteesi kertoen huolemme, pyydämme anteeksi syntejämme ja teemme niistä parannusta, ojentaudumme ja luotamme koska lupauksesi, sanasi on varma,  Sinä vapautat ja annat voiman, luemme sanastasi ohjeita ja Sinä puhut meille Pyhän Hengen kautta ja Hän ohjaa meidät kaikkeen totuuteen ja siunaukseesi, rukoilemme hankalan ihmissuhteen puolesta, jossa toipuva alkoholisti, anna toivo ja voima jokaiseen päivään, myös ojentautumista Sinun puoleesi kaikissa asioissa, armollisuutta ja hyvää mieltä, pahan vastustamista, lääke kaikkiin vaivoihin on sanasi ja voimasi, ristintyö, tulkoon apua sairauksiin, niin sisaren kuin omiin niskakipuihin, tulkoon totuus pelkoihin, totuus sanasta, joista tulee vapautus,  "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman." ja jokainen joka on syntynyt ylhäältä, uudestisyntynyt, voittaa maailman: "sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme."

- Jeesus, julistamme sanaasi koko Suomen, isille äideille ja lapsille: Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaiset Herrassa, sillä se on oikein.  "Kunnioita isääsi ja äitiäsi" - tämä on ensimmäinen käsky, jota seuraa lupaus - "että menestyisit ja kauan eläisit maan päällä". Ja te isät, älkää kiihoittako lapsianne vihaan, vaan kasvattakaa heitä Herran kurissa ja nuhteessa." ja totuutta, joka vie eteenpäin: "Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä." Rukoilemme L:n kanssa, että Jeesus anna synnit anteeksi, muistamme Herra ettei kukaan meistä ole virheetön, mutta sinä haluat ja viet eteenpäin koko ajan.

- Hampaat tulkaa kuntoon, Jeesuksen nimessä.

- Isä rukoilemme Jeesuksen nimessä, Pyhässä Hengessä miehen puolesta, jolla vatsa ei toimi kunnolla, tukoon parantuminen vatsaan, kiitos Jeesus.

- rukoilemme rauhaa ajatuksille ja keholle, Taivaan Isä, avaa tie levollisiin ja riittäviin yöuniin, avaa asiat, jotka vievät eteenpäin uniasiassa.

- S:n älypuhelinasiaan pyydämme yllättävää ja hyvää ratkaisua Herra sinulta, tulkoon tahtosi ilahduttamaan häntä tässä asiassa. Kiitos Jeesus.

- L:n puolesta rukoilemme, julistamme totuutta, jokainen luojan luoma on täydellinen, epätäydellisessä maailmassa, maailma on paha ja meidät on laitettu valoksi muille ja saamme levätä ja olla tekemättä mitään välillä, usein meillä on tehtävää, jonka Jumala antaa. Jokaiselle on tehty suunnitelma jo ennen aikojen alkua, todella vaikeissakin paikoissa ja arvottomuuden keskellä, Jumala sanoo, olet arvokas ja tärkeä minulle, eikä sinun tarvitse tehdä mitään, että rakastaisin sinua, sillä minä rakastan sinua. "Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen. Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä..." ja me tiedämme, että me emme ole syypäät vaan vihollinen, jolle emme anna sijaa: "Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys."

- M:lle rukoilemme Herra rukousapua, vierellekulkijaa, mutta myös, että Hän saa olla vierelläkulkija, johdata Häntä tarkoittamiisi paikkoihin, yhteyksiin ja elämänsä tehtävissä, jotka eivät ole vielä tapahtuneet, mutta haluat antaa. "Kaikessa minä olen osoittanut teille, että näin työtä tehden tulee huolehtia heikoista ja muistaa nämä Herran Jeesuksen sanat, jotka hän itse sanoi: 'Autuaampi on antaa kuin ottaa'."

- Yksinäisen pojan V:n puolesta, tulkoon Hänen elämänsä tie tarkoittamaksesi elämän tieksi, silloin tapahtuu oikea muutos, monet muutokset siitä lähtien, Herra vedä puoleesi.

- T:lle ja V:lle rukoilemme riippumattomuutta tupakasta ja riippuvuuksista, vapautusta näistä vaikka ensin ja sitten koko siunaukseesi uskossa, mutta tapahtukoon Sinun tarkoittamassasi järjestyksessä, tavalla ja asioissa.

- Rukoilemme uskovaa puolisoa, siis, Isä pyydämme juuri oikeaa puolisoa, kiitos, että seuraava sanasi saa olla totta: "Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?" Jeesus, anoen rukoilemme ja haluamme jo kiittääkin, kiitos jo vierelle tulossa olevasta valitsemastasi puolisosta ja valmistele mitä on valmisteltavaa, jotta hyvä tahtosi tapahtuisi, vaikuta tahtomiseen ja tekemiseen, anna mielen muutosta, jos sellaista tarvitaan, haluamme olla vapaalla mielellä ottamaan vastauksesi vastaan elämään. Läsnäolosi meissä - tulkoon läheisempi suhde meille jokaiselle kanssasi Jumala, kiitos Jeesus verestäsi, joka avasi pääsyn läsnäoloosi, kun esirippu repesi Golgatalla, kiitos, että aina kun me lähestymme Sinua, Sinä lähestyt meitä. Anna Herra koko apusi yksinäisyyteen, anna myös tarkoitusta elämään lisää, täydennä uudella ja Herra, rukoilemme lopuksi että tulee huojennusta mielelle, kaikki on hyvin, kun me kuljemme kanssasi: Jumala, joka kulkee taivasten yli sinun apunasi ja korkeudessaan pilvien päällitse. Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret." ja olkoon oikeasti näin, murheiden kanssa -> "Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon. ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa". Kiitos Jeesus.

- Avosydänleikkauksessa olleelle H. -äidille rukoilemme ja puhumme elämää, parantumista, terveyttä, vahvistumista, hyvää parantumista ja selkeää ymmärrystä, että Herra auttaa joka vaiheessa ja vie läpi tästäkin, kiitos Jeesus esirukoilijoista ja auttajista. Anna apua ja huomiota yllättävistäkin suunnista.

- Pyydämme ratkaisun avautumista häpeän asiassa, kun perhe kärsii, kolkutamme ovelle, avaa Herra, avautukoon ratkaisusi, tiedät Herra rukouksemme, auta, anna ymmärrys ja voima, sille taholle, jonka tulee viedä asiaa eteenpäin ja eheytä perhettä kokonaisuudessaan oikeaan suuntaan. Rukoilemme mustasukkaisuuden poistumista, tiedämme Herra, että kaikki rakkaudettomuus, pakottaminen ja kontrollointi on tahtosi vastaista, sidomme mustasukkaisuuden ja vallankäytön ja murtukoon nämä vallat ja tulkoon vapaus ja rauha, Jeesuksen nimessä, tulkoon synnintuntoa ja halua parannuksen tekoon, tulkoon uusi suunta hyvyyttäsi kohti Jeesus, tulkoon rakkautta, lempeyttä, ystävällisyyttä ymmärrystä halua auttaa ja kaikkinaista hyvää tähän perheeseen, julistamme totuutta, joka on, että Jeesus tuli tekemään perkeleen teot tyhjiksi ja niin Hän totisesti tekikin, "Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot." olkoon tämä totuus voittavana koko ajan heidän elämässään ja he saavat pitää siitä kiinni ja saavat julistaa muutoksen tapahtumista. Niin tässä kuin kaikessa muussakin muistamme Jeesus: "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa."

- S:n vähävaraiselle veljelle pyydämme johdatusta monessa, mutta varsinkin nyt tässä tahattomasti tapahtuneessa talousasiassa. Pyydämme varojen järjestymistä kokonaan ja ymmärrystä asiaan muutenkin.

- L:n talouteen pyydämme muutosta oikeaan suuntaan, anna uutta vie eteenpäin, anna toivo paremmasta ja rukoilemme opettamasi rukouksen kohtaa "anna jokapäiväinen leipämme" tapahtuvaksi tahtomallasi tavalla. Kiitos Jeesus.

- Tuomme kortisonikuurin aiheuttaman tilanteen eteesi, pidä Herra huolta, jotta voisi tulla hyvä tilanne pian myös koko perhepiiriin, auta ahdingossa - rukoilemme myös parantumista.

- Tulkoon Jumalan pelko ja tulkoon selkeä järki ja ymmärrys jättää tarot -kortit ja muu epäjumalanpalvelus, okkultismi pois, julistamme tulemista pimeyden teiltä todelliseen valoon, sillä kun valo tulee, niin pimeys poistuu aina ja joka kerta, ei ole poikkeuksia, lähteköön kaikki valehtelu ja kiehtominen heidän elämästään, julistamme Kaikkein Korkeimman puoleen ojentautumista, Jeesukseen, sillä Hän on Kristus Messias, Vapahtaja, jotta he voivat, jo vanha äiti ja tytär, päästä kuoleman polulta elämään, sillä Jumalamme on voimallinen tekemään sen helposti, jos vain ihminen haluaa, siihen laitamme luottamuksemme tässäkin asiassa, että he tekevät oikean päätöksen, elämän päätöksen, sillä aikaa voi olla vähän, kuitenkin vain Jeesus on tie, totuus ja elämä.

- T:n surullisen tilanteen ja asenteenkin puolesta, Sinä Herra nostat meidät seisomaan ja pystyyn ja sanot, minä annan tulevaisuuden ja toivon, sillä Sinä olet rakkaus. Kiitos Jeesus, että autat, kun me olemme maassa ja kehotuksesta nousemme ja Sinä olet aina keskellämme ja viet eteenpäin kaikissa tilanteissa kaiken voittavalla rakkaudellasi, rukoilemme Sinun käteesi tarttumista.

- Luvatun laivalle töihin pääsyn puolesta rukoilemme.

- Uskosta luopuneen puolesta, Herra tuhlaajapojan tulemista todeksi, Herra, kosketa tavallasi hänen elämäänsä ja vedä ihmeellisellä tavalla häntä tekemään oikean päätöksen ja vastauksen kutsuusi, vie hänen elämäänsä, kuten myös rukouspyynnön lähettäjän pojan elämää oikeaan suuntaan, rukoilemme työasioiden selkiytymistä ja ymmärrystä jatkaa kyseisessä työssä, jonka ymmärrämme ihan hyväksi työksi, tapahtukoon Sinun tahtosi. Pyydämme uskoontuloa pian, tahtosi mukaan Jeesus, auta terveysasioissa, ADD väisty ja poistu, Jeesuksen rakkauden läpimurtoa julistamme.

- Puhtautta ja puhtaana pysymistä, rukoilemme myös koko Suomen kansalle synnintuntoa, Jeesuksen löytämistä jokaiseen elämään Pelastajana ja vapahtajana ja ainoana totuutena ja Hänen rakkautensa tulemista ihmisten tietoon ja Häneen luottamista kaikessa, parannuksen tekoa, eläväksi uhriksi elämänsä antamista Jumalalle, pyhittymistä Pyhän Hengen johdatuksessa oman kutsumuksen löytämiseen ja Jumalan kirkkauden ilmestymiseksi ja kunniaksi Hänelle.

- L:n kanssa siunaamme R:a ja pyydämme jokapäiväisen leivän olevan riittävä sanasi mukaan Herra, sillä se on joka on auttanut muita, varsinkin sellaista Jumalan lasta Hän auttaa hankalana aikana-  rukoilemme koko R:n keholle terveyttä ja parantumista, tule terveeksi Jeesuksen nimessä.

- K:n lastenlasten puolesta, vanhin, Jeesuksen nimessä änkytys loppuu nyt, rukoilemme uskoa tähän perheeseen auttamaan elämässä eteenpäin, samoin toinen lapsenlapsi - reuma parane Jeesuksen nimessä, tulkoon vapaus ja puhtaus jokaiseen jäseneen, luut ja lihakset vahvistukoot ja kolmas tyttö, tulkoon hyvä ja terve kävely, jokainen sen estäjä parantukoon Jeesuksen nimessä nyt.

- Julistamme rukoilevan mummon kanssa Jeesuksen antamaa auktoriteettia ja sen auktoriteetin käyttöä, Jeesuksen tahdon tapahtumista pojan perheessä, jokaiselle perheenjäsenelle, julistamme synnintuntoa tulemaan ensin ja sitten anteeksipyyntöjä ja parannuksen tekoa. julistamme rakkautta, rakkauden voimaa tulemaan heidän elämäänsä ja muuttamaan sitä, rukoilemme uskoon tuloa, tahtoa ja halua etsiä parempaa oikeampaa ja puhtaampaa, armoa ei omia tekoja vaan rakentumista eheyteen ja kokonaisvalvaiseen terveyteen Jumalan kanssa.

- Rukoilemme, että I ja P osaisivat kovassa hädässään turvautua ojentautumaan Sinua kohti, anna oikeat sanansaattajasi asiaan kertomaan rakkaudestasi, anna ymmärrys ja voima lähestyä heitä oikealla tavalla, ohjaa Herra halun katkeruudesta eroon ja anteeksiantamiseen ja pyytämiseen, jotta vapaus saisi tulla.

- Rukoilemme rakkautesi hoitamista, vastaanottamista, seksuaalisen häirinnän seurauksien helpottamista ja poistumista sekä pahan olon poistumista, hylkäämme pahan olon ja keskitymme ojentautumaan hoitoosi ja siihen rakkauteen, johon olet kutsunut meidät jokaisen, sillä sinä vapautat meidät rakkautesi ja anteeksiantosi sekä tulevaisuuden antamisessa, kun saamme vastaanottaa tahtosi elämäämme antamasi elämän suunnitelman tulla todeksi. Herra katsomme Sinuun, ojentaudumme elämään rakkautesi avulla ja sanasi mukaan, joka tuo uskon, toivon ja elämän sielullemme - SInun tahtosi on aina hyvä meitä kohtaan. "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan."

- P:n ja P:n puolesta rukoilemme äänesi kuulemista, rakkautesi syventymistä, sanasi aukeamista, armosi vastaanottamista ja  johdatustasi.

- Herra auta kouluun pääsyssä. joka kaukana ja asunnon myyntiin, anna ymmärrys ja viisaus toimia haluamallasi tavalla.

- Pyydämme Herra, että sanasi totuus tulee vapauttavana vääränlaiseen suhteeseen ja asia ratkeaa oikein.

- Jeesus, äidin kanssa rukoilemme pojan puolesta, jolla stressiä töissä, aiheuttaa unettomuuttakin, pyydämme, että uusi tehtävä tulee töihin ja toiveena vielä sama esimieskin.

- Rukoilemme tänään kadonneeksi ilmoitetun N:n puolesta, suojele ja varjele, ohjaa vahvalla kädellä hänet oikeaan paikkaan ja anna Hänen löytyä terveenä ja hyväkuntoisena. Kiitos Jeesus.

- L:n kanssa rukoilemme, että autat perhekuntaa, että L:n tunnustaminen tulee, tyttö ja poikalapset, auta Herra, päästä pahasta. Rukoilemme selkeyttä, rauhaa ja erityisesti Jeesus, johdatusta, pyydämme, vaikuta tahtomista ja tekemistä.

- Kiitos Jeesus jokapäiväisestä huolenpidosta, kiitos, että annat hyvän asumisen, pyydämme, että olisi mahdollisuus ostaa osakeasunto.

- M:n puolesta ja kaikkien meidän puolesta rukoilemme, että annat Jeesus viisautta olla tekemisissä heidän kanssaan, jotka puhuvat elämää, rakkauden, viisauden, rohkaisun, kannustuksen ja kaiken tarkoittamasi hyvän ja totuuden sanoja Pyhän Hengen ohjaamana ja saamme välttää kaikkia tarpeettomia paikkoja ja ihmisiä, joissa kuulemme huonoja ja vahingoittavia sanoja: "Kielen varassa on elämä ja kuolema - niin kuin kieltä vaalit, niin korjaat hedelmää." Opettelemme karttamaan pahaa tässäkin asiassa.

- S:n muistisairas äiti hoivakodissa, Jeesuksen nimessä muuttukoon hoito inhimilliseksi ja tulkoon lisäresurssit käyttöön, julistamme jaksamista ja oivaltamista ja iloa muiden auttamiseen hoivakotiin sekä päättävien tahojen asioiden muuttamista, samoin Herra valitse oikeat henkilöt tehtäviin, tulkoon vapautus muistisairaudesta tässä hetkessä ja täysi terveys ajatuksille, puhumme elämää ja vahvistumista koko keholle. Julistamme koko Suomeen halua hoitaa asioita oikein ja hyvin sekä asioiden näkemistä totuudessa, raamatun opettamalla tavalla - rakkaudella.
- Rankka tilanne töissä, rukoilemme pikaista apua, ettei tarvitse kirjoitella alasajopapereita ja pyydämme selkeyttä tilanteeseen ja hyviä toimenpiteitä, johdata asiassa totuuteen, joka antaa ymmärryksen tilanteessa.- Ota eksynyt siipiesi suojaan, kiitos Jeesus, että Sinä jätät 99 ja haet eksyneen, koska sinä olet hyvä paimen.
- M:n pikkuveljen V:n puolesta, sidoimme ja mursimme, käskimme ja julistimme täyttä terveyttä ja vahvistumista, ihmeellistä paranumista, Jeesuksen nimessä ja veressä. Rukoiltu myös 23 jälkeen 3.10.
- B:n taloustilanteen puolesta, kiitos, että siunaat tätä mainitsemaansa asiaa.

- M:n puolesta rukoilemme, niin kovin vaikea tilanne, kun aviopuoliso lähti 6 päivää sitten kotoa, Sinä Herra vihaat hylkäämistä, pyydämme sydämeen tulevaa vahvistusta, että SInä pidät huolta, vaikka miltä tuntuu, anna tunteisiin helpotusta, ymmärrystä, etteivät ajatukset juokse vääriin suuntiin, anna lepoa mielelle, rauhaa ja ymmärrystä, että tässäkään tilanteessa murehtiminen auta vaikka niin täysin ymmärrettävää se onkin, vaan kuitenkin ojentautuminen ahdistuksessa Sinuun, kun paha koettemus kohtaa, anna toivo paremmasta, suojele sydäntä Jeesus, kiitos, että autat.

- M:n vaikeaan tilanteeseen oikeudessa, julistamme totuuden tulemista valoon, oikeamielisiä ja rohkeita tuomareita, pyydämme vapautusta kaikista niistä taakoista, joita M:n ei tarvitse kantaa, pyydämme Herra, kanna Hänen taakkojaan ja osoita, että jokainen ihminen on ensisijaisesti sinun omasi ja anna erityisesti lapsille ymmärrystä, joka on suurempaa kuin voimme toivoa. Tapahtukoon Sinun tahtosi myös tässä asiassa maan päällä, Herra tuomme tämän asian Sinun eteesi, pidä huolta, anna voimaa ja toivoa.

- H:n vakavalle avioliittotilanteelle julistamme totuuden tulemista sydämeen ja parannuksen tekoa, ohjaa anteeksi pyytämiseen ja sitten antamiseen, pyydämme yli ymmärryksen käyvää johdatustasi hyvyyteesi ja voimaasi, pyydämme, että otat hoitoosi tämän liiton rakkaudellasi, joka ylittää ymmärryksemme ja korjaa kaikki haavat. Tiedämme, että jokaisella on oma tahto, mutta että tahtosi meitä kohtaan on hyvä ja kun me tulemme luoksesi ja varsinkin kun tuntuu, että omat keinot ja voimat on käytetty, voimme vain tuoda kaikki asiamme sinun hoitoosi ja pyytää, että Sinä pidät niistä huolta, kiitos, että Sinulle liitto on aina hyvin tärkeä asia. Vaikuta Jeesus tahtomista ja tekemistä, johdata parannuksen tekoon, kääntymyksen haluun. Pyydämme erinomaista vastausta jokaiseen ongelmaan, joita on nyt tässä tilanteessa, anna hyvä alku ja vie läpi pimeän laakson, anna toivoa ja ymmärrystä sekä kestävyyttä.

Syyskuun rukoukset:
- K:n sukulaisille julistamme oikein vastaamista kutsuun, kun heitä vedät puoleesi, kaikki valheet totuuden edessä väistykööt, sanomme myös ystävän psoriasikselle, että sinumme ja murramme psoriasiksen ja tulee täysi terveys koko ruumiille, Jeesuksen nimessä ja veressä.
- Julistamme Jeesuksen nimessä ja veressä mielelle vapautusta vääryydestä, seksuaalisesta ahdistelusta, jokaisen mielen vankilan avautumista, jokaiselle ajatukselle, joka ahdistaa, vapautus, lohdutus ja oikean Raamatun sanan avautuminen vapautukselle, haavojen voitelu ja apu eteenpäin menemiseen, sillä lupaus on varma ja luja "älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi - minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni." Toteamme vääryyden tapahtuneeksi ja julistamme että se on täysin väärin, tulkoon parannuksen teko tuolle henkilölle. Jatkukoon vanhurskaan matka, joka ei pysähdy eikä katkea, vaan etsii uutta elämää sydämeen, eikä lannistu, tulkoon uusia paikkoja ja uusia rukous ja raamattupiirejä tai vaikkapa netistä, jos omalta paikkakunnalta ei löydy. - ja julistamme läpimurtoa niin, että sydän saa iloita siitä, mitä Jumala on sinulle tarkoittanut: olet arvokas ja tärkeä. Osaat nähdä sen hyvän minkä Jumala on sinulle antanut, sinulle halunnut ja erityisesti julistamme, että osaat katsoa hyviin asioihin. "Iloinen sydän pitää ihmisen hengissä, valoisa mieli lisää elinpäiviä." Rukoilemme haluamaasi hyvää terapeuttia löytyväksi. Olkoon sydämessämme Jeesuksen antama tie, ei vihollisen työt, jotka on jo voitettu ristillä, anteeksiannon ristillä, joka johdattaa Jeesuksen seuraamiseen ja Hänen äänensä kuulemiseen.
- Johdatusta asunnonmyyntiin ja sen näkemistä, mikä on Jeesus hyvä tahtosi niin myynnissä kuin uudessa paikassakin ja myös mihin uusiin asioihin muutto liittyy, koska Herra usein viet myös johonkin muuhunkin uuteen muuton yhteydessä.
- Jeesus, pyydämme johdatusta B:n köyhyydessä, avaa uusia ovia, uusia lähteitä normaaliin taloustilanteeseen ja iloa jokaiseen päivään, kun näemme mitä Sinä haluat meille, sanomme Jeesuksen nimessä ajattelulle, joka ei johda uuteen, että nyt avautuu valveus uudelle ja toivo myös umpikujien sijaan ja julistamme vanhurskaalle kokonaisvaltaista siunausta joka kuuluu jokaiselle.
- Kiitos Jeesus A:n nälästä puoleesi, sillä rukouspyynnön lähettäjällä on tahtoa tulla vaimonsa kanssa lähemmäs sinua, kuten he ovat jo saaneet maistaa Herran hyvää elävien maassa, monet ovat kutsutut nyt uudistumaan ja ovat saaneet Jeesus, Sinulta halun uudistua, pyydämme ja kiitämme, että annat oikeaa suuntaa lähteä liikkeelle, vaikuta tekemistä ja tahtomista. Tuomme tämän hankkeena, ei yksittäisenä toiveena eteesi Jeesus ja julistamme, että on uuden aika. Jeesus rukoilemme, että osaamme katsoa sanasi mukaan hengellisiin asioihin, pyrkimyksiin: "Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan." ja haluamme rukoilla siten myös yhä uudelleen entistä paremmin osaamme tämän: "Etsikään ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa, niin kaikki tämäkin teille annetaan" ja koko Suomeen rukoilemme, että kaikki lähestyvät Sinua ja silloin Sinä lähestyt meitä, rukoilemme keskeisen asian elämistä todeksi, ettemme enää palaa takaisin lakiin: "Hengen laki, joka antaa elämän Kristuksen Jeesuksen yhteydessä, on näet vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista." ja "Jos elätte luontonne mukaan, te kuolette, mutta jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää." ja "Kaikki, joita Jumalan Henki johtaa, ovat Jumalan lapsia." Kiitos Jeesus, että SInun tahtosi on, että me lähdemme liikkeelle.
- Rukoilemme yksinäisen teinipojan puolesta, tuo toivo mieleen, johdata Jeesus oikeisiin paikkoihin, oikeitten ihmisten luokse, vedä puoleesi, että hän saa elämälleen oikean suunnan kanssasi ja saa sitten jo pian kasvaa uskossa.
- B:n kanssa rukoilemme, että H:n kohtu on kunnossa ja että asia varmistuu, H:lle rukoilemme terveyttä.

- Tulkoon kaikki valoon, on se hyvää tai huonoa, jotta totuus ja rakkaus saavat tulla tilalle, tulkoon myös tosi pahat asiat, kuten seksuaalinen ahdistelu valoon ja saakoon se ratkaisunsa ja tulkoon täysi kääntymys asiaan, synnintunto ja parannuksen teko sekä anteeksipyytäminen ja antaminen, ettei katkeruus pääse jäämään, rukoilemme myös, että asetat srk:n tehtäviin ihmiset, jotka ovat SInun valitsemiasi.

- T ja S, H:n puolesta, johdatusta ongelmien ratkaisuun, rakkautta, apua myös talousasioihin ja Jeesuksen johdatuksen tulemiseen, hankalaan tilanteeseen, uuden tulemiseen, ihmeisiin tarvittavissa asioissa, myös rautaisten - eli pysyvältä vaikuttavien asioiden ratkaisuun ja muistutusta siitä, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää.
- Pyydämme, että asunto menisi kaupaksi oikeaan aikaan ja pyydämme, että se olisi pian: "hän on säätänyt niille määräajat ja asuma-alueiden rajat", kiitämme, että Jeesus osoitat juuri oikea paikka asumiselle. (Meillekin profetoitiin jo muutama vuosi sitten, että muutto tulee "juuri viljanleikkuun jälkeen" ja tulee uusi kaupunki, mutta ei tiedetty mikä vuosi :-) ja se on tämä vuosi, eikä vielä tiedetä mikä tuo uusi kaupunki on.)
- J:lle pyydämme uusia ovia kolkutettavaksi, avattavaksi ja niistä siunauksien saaamista, jonkun muuttumista ja jonkun poisjäämistä, kun uusi alkaa, Jumalan sana ei koskaan vanhene, sillä kun Hänen tahtonsa mukaan teemme, Hän auttaa meitä eteenpäin. Pyydämme, että Pyhä Henki opeta, sillä Sinä kirkastat Jeesusta meidän elämässämme, miten voimme palvella SInua Jeesus, osoita tie ja avaa silmät näkemään sanasi kautta ja anna ihan uusia suuntia, jos niin on tahtosi, pyydämme myös ystävää, hyvää liikkumista, taloudellista apua,
- B:n yksinäisyys loppukoon, niin kuin Jeesuksen tahto on, lähde liikkeelle, "Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy." niin tässäkin asiassa, olkoon ystävyyden hedelmä pysyvä, niin Hän ohjaa, kun tuomme ystävä asian hankkeena Sinulle: "Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunnitelmasi menestyvät" ja niin Hän ohjaa ja me pidämme itsemme valppaana näkemään Hänen ratkaisunsa, joka voi hyvinkin olla yllättävä.
- Sanomme miehen syövälle, joka levinnyt, syöpä parane ja sen aiheuttaja poistu, Jeesuksen nimessä, parantajan nimessä, parane ja tule terveeksi, tule täysin terveeksi, elä - Jeesuksen Golgatan ristillä tekemän täydellisen sovitustyön perusteella, jossa kaikki perkeleen työt on tehty tyhjäksi, julistamme totuuden, tämä sairaus on voitettu.
- M:lle pyydämme johdatustasi hakea uutta työpaikkaa ja saada sellainen, jossa riittävästi palkkaa ja työtunteja, samoin rukoilemme kohentuvaa työilmapiiriä nykyiseen työpaikkaan.
- A:n jalalle käskemme, puhdistu ja parane ja tulkoon Jeesus tahtosi, joka on, että saamme parantua - todeksi tässä hetkessä. Rukoilemme, että tulee uusi hyvä ja lämmin asunto nykyisen tilalle tai lisää lämpöä nykyiseen.
- K:n isotädille rukoilemme pyörrytyksen lähtemistä, Jeesuksen nimessä, parane kokonaan. Jeesus anna sanasi olla vahva hänessä ja anna hänen muistaa tärkeät lupauksesi ja hän saa toivon, joka on kestävällä pohjalla ilosanomasi perusteella, anna niitä omiasi, jotka saavat olla vierellä kulkijoina vahvistamassa häntä.
- L:a Jeesuksen nimessä tulkoon sanan mukainen kulku sanan julistus omaan ja muiden elämään, tulkoon totuus ja vapautus valheista, vapautus kaikesta mikä rajoittaa Jeesuksen tahtomaa elämää. Ilo tulkoon kulkuusi entistä enemmän, pyydämme Jeesus, että avaat silmiä näkemään missä lähetystyötä voi tehdä.
- Migreenikohtausasiassa, ruokavaliossa, monissa muissa asioissa, pyydämme apusi tulemista todeksi elämässä, vapautusta ja Jeesus antamaasi rauhaa, hyvää mieltä ja siunaukseesi luottamista, näkemistä ja tahtosi kuulemista ja noudattamista, iloa jokaiseen päivään, kun me sanan mukaisesti olemme muuttuneet ja muutumme koko ajan lisää ja rukoilemme kaikille meille sanasi mukaan: Heittäkää kaikki murheenne hänen kannettavakseen, sillä hän pitää teistä huolen" ja  "Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä"
- B:n koirille H:lle ja Ä:lle pyydämme apuasi jokaiseen päivään, niin että olisi -koiran päivät- Kiitos, että kohdun poisto -asiassa siunaat, kiitämme, että "Vanhurskautesi on vuoria korkeampi ja oikeutesi kuin syvyyksien syvyys. Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra."
- Anteeksiantoa pyydämme ja tuomme erästä miestä kohtaan olevat ajatukset sanasi valoon ja totuus tulkoon koko asiaan ja totuus tekee vapaaksi, kiitos, että oma ajattelu saa tahtomasi, sanasi mukaisen suunnan.
- S:lle tulkoon uusia ja hyviä hiuksia, normaali määrä kuten kuuluukin, tulkoon apu myös uudesta lääkityksestä, Jeesus äidille pyydämme voimia ja tottumusta suuren laitoksen rutiineihin ja juuri oikeaa suhtautumista asioihin, joilla mieli on parempi, huomion kiinnittämistä niihin asioihin, jotka ovat hyviä siellä, avaa uutta ja Jeesus nimessäsi sanomme jokaiselle näköharhalle, poistukaa. Tulkoon terveyttä ja lääkityksen tarpeen vähentyminen terveyden tullessa ja oikeat tarvittavat lääkkeet.
- Kiitämme Jeesus, että toit ihanan ja toivotun rukousystävän rukoilevan mummon elämään, kuten yhdessä pyysimme, jakamaan asioita, pyydämme, että annat oikeat asiat jokaiseen päivän ja hetkeen, kun rukoilemme, että hyvä tahtosi tapahtuisi - anna Jeesus ymmärrystä, viisautta ja voimaa jokaiseen päivään, sillä Sinun tahtosi on, että saamme kulkea valossasi joka päivä vaikka maailmassa tapahtuisi mitä, ympärillämme ja olosuhteissa vaikka mitä, mutta me katsomme Sinuun ja saamme elää sanasi mukaan, joka kestää iäti, sillä me emme ole tästä maailmasta, mutta olemme päättäneet elää täällä sanasi mukaan  ilosanoman viemiseksi kaikille kansoille ja siunaukseksi, Kiitos Jeesus, että olet kanssamme joka päivä.
- L:n alkoholin käyttöön, joka ei tunnu oikealta, puhumme elämän jokaisen ahdistukseen ja levon tarpeeseen maailman murheista, puhumme tulemista Jeesuksen luo, Hänen läsnäoloonsa ja sanan mukaan ojentautumista:  "Heittäkää kaikki murheenne hänen kannettavakseen, sillä hän pitää teistä huolen." sekä kun ahdistaa, niin saamme toimia sanan mukaan ja vastustamme pahaa ja niin se meistä kaikkoaa ja Jeesus vahvistaa meitä: "Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää. Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava." ja vahvistukseksi rukoilemme ymmärtämystä jokaiselle, jonka omatunto soimaa alkoholista, että Herra vie kaikista asioista läpi ja emme anna syyttäjän onnistua ja ahdistaa meitä peloilla, sillä Herran omat kulkevat johdatuksessa eikä kaikki ole sitä miltä näyttää, vaan ihminen kantaa murhetta vaikka Jumala sanoo, ettemme voi yhtään päivää lisätä elämäämme murehtimalla, puhumme toivon tulemista ja ymmärtämystä siihen, että Herra pitää huolen sekä anteeksiantoa myös itselle. kun Jumalakin on antanut anteeksi.
- Selälle sanomme, Jeesuksen Kristuksen nimessä, oikene selkä, parane niin luut kuin jumittavat lihaksetkin. Jalan jäykkyys lähde, jalka tule terveeksi, puhumme elämää koko ruumille.
- Herra siunaa ansaittu lepo hyvyydelläsi, työmies on palkkansa ansainnut, anna koko ihmiselle lepo. Rauhan ja ilon sanoja ja johdatuksia sekä ero tämän maailman murheista, sillä me emme ole tästä maailmasta - kiitos Jeesus, että Sinun rauhasi Sinä meille jätit.
- K:n ystävättären tyttären puolesta rukous, rukoilemme sanan valoa tulemaan hänen elämäänsä uskon ja toivon heräämistä ja tieto, että SInä rakastat jokaista, etkä ikinä hylkää - samoin rukoilemme ymmärtämystä siihen anteeksiantoon katkeruuden aiheuttaneista asioista, ihmisistä, että tulee ymmärrys päättää antaa anteeksi, jotta katkeruudesta aiheutuva ei pääse vaikuttamaan enää sydämeen ja tulee vapaus sanasi kautta
- Kiitos Herra, että autat ihmistä ja eläintä, rukoilemme että H:tta koira saa kaiken koiralle kuuluvan, joka kuuluu koiran elämään sopivia koirapuistoihin pääsemistä myöten, rukoilemme eloisuutta ja hyvyyttäsi tämän elämään H:lle.
- Kiitämme Jeesus parantuneista, Sinä olet meidän parantajamme ja Sinä parannat kaikkia sairauksia ja raihnaisuuta ja kaikkia sydämen asioita, sinä olet sydänten tulkitsija, parannat sielun, kaikkea sitä mitä meissä on ja koko ihmistä kokonaisuutena, onhan KAIKKI luotu Sinun kauttasi ja kaikki pysyy koossa Sinun sanallasi ja Sinun sanasi ovat henki ja elämä ja lääke koko ruumillle ja haluat, että ihminen tulee kokonaan terveeksi eli pelastuu myös elämän tielle seuraamaan Sinua ja saa sitten ikuisen elämän - Uudessa Jerusalemissa - kiitos Jeesus ikuisesti. "Siitä, joka voittaa, minä teen pylvään Jumalani temppeliin, eikä hän joudu milloinkaan lähtemään sieltä. Minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, uuden Jerusalemin, joka laskeutuu taivaasta Jumalani luota, ja oman uuden nimeni."
- Sanomme miehen harhaisuudelle, harhat ja valheet väistykööt totuuden tieltä, rukoilemme samalla tavalla kuin uskoonkin tullaan, että kun sydän ymmärtää, että Jeesus on totta, ainoa vapahtaja niin tulee sydämen päätös uskoa, niin tulee myös sydämen ymmärrys uskoa vaimon vilpittömyyteen ja hyvä murtuminen asian edessä ja vapaus valheista ja Jeesuksen antama rakkaus tähän liittoon.
- L:n kanssa rukoilemme L:n puolesta, pyydämme hyvällä tavalla lempeää ja totuudellista ymmärrystä, tiedettäköön miten Jeesus rakastat jokaista, että sydän saa sanoa Sinulle kyllä ja haluan ja päätän seurata Sinua Jeesus, tulkoon kaikki ajallaan, rukoilemme, että se olisi jo pian, rukoilemme myös totuuden tulemista samansukupuolisten liittoasiaan, totuutta, halua ojentautua kaikessa sitä kohti mitä tahdot Jeesus ja tulkoon hyvyytesi ihmisten tietoon.
- Rukouspyynnön lähettäjän veljien puolesta rukoilemme, vedä puoleesi, väistyköön ne valheet totuuden edestä, jotka harhauttavat heitä pois evankeliumista, miehensä aivosairaudelle sanomme, Jeesuksen nimessä parane kokonaan, poistu ja tulkoon terveys ja terveet solut ja terve ruumis nyt, samoin Jeesuksen sanan lausumista ääneen ja parantumisen käskemistä uskovalle annetulla auktoriteetilla Jeesuksen nimessä ja puhumme elämää koko ruumiille ja nuorelle miehelle tahtoa vapautua ja rukoilemme vapautusta kaikesta, joka ei ole Jeesuksen tahdon mukaista ja terveen elämän, ainoan oikean evankeliumin tulemista todeksi hänen elämään.

- Herra perhekunta, jossa moni asia on tosi huonosti ja ainoa tärkeä, Sinä Jumala puutut, kuten tiedät, rukoilemme synnintuntoa ja, että jokainen saa tehdä parannusta elämässään Sinuun tukeutuen kaikessa ja Herra, kuten annat auringon paistaa niin hyville kuin pahoille, niin jokaista Sinä rakastat, vaikka oman tahtonsa mukaan moni on SInut hylännyt, kiitos että SInun tahtosi on, että jokainen pelastuu ja löytää totuuden ja ansiottomasti Sinä meitä vedät puoleesi sanasi mukaan elämään ja siunaukseesi ja SInun tahtosi meitä kohtaan on aina hyvä: Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." ja jokainen joka uskoo, saa johdatuksen elämäänsä. Puhumme tahtosi tapahtumista: M:lle, P:lle, A:lle, S:lle, A:lle ja Herra, puhumme johdatuksesi ymmärtämystä, Sinä puhut Herra tavalla ja toisella, jos ihminen vain kuuntelee sanasi mukaa, kiitos Jeesus jo etukäteen.

- H:lle rukoilemme asuntonäyttöjen toteutumista kauppoihin asti ja ihan juuri vielä siihen hintaan mitä on toivomus nyt.
- B:lle pyydämme ihan uutta aukeamista, avaa Herra ystävyyden ovi ja näytä mikä on oikea taloustilanne ja miten siihen pääsee, jos itse pitää jotain tehdä, jätämme Siunaaviin käsiisi Jumala tämän asian ja kiitos, että SInä pidät siitäkin huolta.
- Herra anna oikea evankelista käymään näiden rikkaiden luona, jotta pelastuksesi tulee raikkaana ja kirkkaana näkyviin, että oikea Jumala ei tarvitse mitään keneltäkään, sillä Sinä luojamme, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala olet luonut maailman, kaikki on sinun, sillä SInä olet näkyväiset luonut ja olet kaikkivoipa, olkoon evankeliumin viejän askeleet, aikeet ja puheet tahtosi mukaiset ja voimalliset tuomaan puhtaan evankeliumin.
- Pyydämme T:lle kokonaisvaltaista apuasi, avaa sanaasi ja mitä olet Jumala suunnitellut, avaa T:n silmiä ja korvia näkemään ja kuulemaan tahtosi ja ohjeesi sekä pyydämme yhdessä rukoillen sielunkumppaneita, aviomiehiä ja vaimoja Suomen maahan jakamaan antamaasi elämää siunauksessasi.
- Pyydämme varoja, että B:tta pääsee vierailemaan H-M:n luokse ja rukoilemaan, avaa tähän kaikki se mitä haluat Jumala ja tapahtukoon se tahtomallasi tavalla ja aikana. "Joka toisia auttaa, sitä autetaan, öykkäri vahingoittaa itseään."
- Oikean auttamisen ymmärrystä, kokonaisvaltaista, myös velkojen maksun tilanteeseen R:N, T:N ja L:n kohdalla ja varoja tehtäviin, jotka Jumala Sinä annat.
- Uskovalle naiselle rukoilemme ylistyksen viittaa päälle, koko ajan, ei vain välillä yllättävään masennukseen, katsomista Jumalan mahdollisuuksiin ja siihen, millainen on Hänen kirkkautensa, sillä maailma on paha, mutta me emme ole maailmasta, tulkoon toivo sanan kautta ja pyydämme, Pyhä Henki nosta häntä.
- Tulkoon S:lle huokaus ja helpotus koko yöuneen ilman harmeja mielessä ja tulkoon rentous ruumiille, Herra antaa meille nukkuessammekin ja onhan vanhurskaan uni on makea, tulkoon se todeksi, tapahtukoon sanasi mukaan Jeesus, rukoilemme itselle sopivaa iestä kannettavaksi sopine taakkoineen ja ymmärryksen tulemista asiaan.
- S:lle anteeksiantoa ja helpotusta monista hankalilta tuntuvista asioista, omien vanhempien suhteen ja mitä ikinä sitten tuokaan harmillisen mielen ja muutakin - puhumme vapautusta Jeesuksen sanoihin luottaen ja Häneen nojautuen: "Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita" ja psalmistin sanoin: "Hän vapauttaa minut vihollisteni käsistä, antaa voiton vihamiehistäni, vainoojista hän minut päästää" tämän julistamme joka päivä elämääsi totena toimimaan ja vihollinen kaikkoa, kun me sitä vastustamme: "Taipukaa siis Jumalan alaisuuteen, mutta vastustakaa Paholaista, niin se lakkaa ahdistamasta teitä"
- Herra kuten synnitkin, jotka on annettu anteeksi, Sinä olet ne unohtanut, niin me saamme jättää ajatuksista menneet jotka vaivaavat turhaan, rukoilemme uuden tulemista toivon tulemista ja helpotuksen tulemista mieleen ja ajatuksiin, lepoa.
- Johdatusta elämään, jokaiseen päivään, myös kuljetuspalvelun järjestymiseen, olkaamme murehtimatta, jokaiseen päivään riittää omat murheensa ja Jeesukselle me ne jätämme ja me hoidamme oman osamme.
- M:n isälle rukoilemme parantumista syövästä,  jokainen sairaus on voitettu Golgatan ristillä, Jeesuksen nimessä parane syöpä kokonaan.
- J:lle rukoilemme työtaakan sopivuutta ja myynnissä olevien tavaroiden nopeaa ja hyvää myyntitulosta sekä A:lle sujuvaan ajokortin saamista ja vielä A:n ja J:n taloustilanteen kohentumista, kiitos jokapäiväisestä leivästä Herra.
- Rukoilemme, auta Jeesus ja helpota L:n työtaakkaa ja anna pomolle viisautta, vahvista heitä tekemään hyvää yhteistyötä ja työn jakamista oikein sekä viisautta työn tekemiseen.
- M:n kanssa rukoilemme hänen pojalleen pysähtymistä ja oma tilanteen näkemistä sekä ymmärrystä, että tilannetta pitää ja nimenomaan hän voi muuttaa sitä, kun päättää - rukoilemme sitä Isä, että Jeesus olisit puhumassa tästä muutoksesta hänen omalletunnolleen. Rukoilemme myös sellaista ihmistä johdatuksena hänen lähipiiriinsä, joka osaa auttaa häntä hänen tavallaan Sinun suuntaasi, auta Herra ahdingossa rukoilevaa mummia, että Hän saa myös levon ja rauhan elämäänsä, tästä tilanteesta huolimatta, tulkoon vastavuoroinen jakaminen jonkun kanssa hänellekin, kuten opetuslapsilla ja se hyvä sanan totuus: "Jos antajalla on hyvää tahtoa, hänen lahjaansa pidetään arvossa sen mukaan, mitä hänellä on, eikä vaadita sellaista, mitä hänellä ei ole."
- Herra perhekunta on suuren suuri huolenaihe, niin moni asia on tosi huonosti, Herra vain Sinun kanssasi me saamme sen elämän, joka on meille tarkoitettu ja jokainen on vastuussa omista teoistaan, rukoilemme, että jokainen saa tehdä parannusta elämässään Sinuun tukeutuen kaikessa ja Herra, kuten annat auringon paistaa niin hyville kuin pahoille, jokaista Sinä rakastat, vaikka oman tahtonsa mukaan moni on SInut hylännyt, kiitos että SInun tahtosi on, että jokainen pelastuu ja löytää totuuden ja ansiottomasti Sinä meitä vedät puoleesi sanasi mukaan elämään ja siunaukseesi ja SInun tahtosi meitä kohtaan on aina hyvä: Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." ja jokainen joka uskoo, saa johdatuksen elämäänsä . Puhumme tahtosi tapahtumista: M:lle, P:lle, A:lle, S:lle, A:lle ja Herra, näytä missä ovat hänen oikeat ystävät ja ne, jotka häntä rakastavat, puhumme johdatuksesi tulemista tähän, uutta kohti sekä että tulee äänesi kuuleminen, jotta lohdutus, toivo ja hyvyytesi saa tulla Hänen elämäänsä, ensisijaisesti tärkein Herra olet aina Sinä ja puhumme sanaasi tutustumista kuulemiseksesi, sanaa ja Pyhän Hengen kuulemista, Sinä puhut Herra tavalla ja toisella, jos ihminen vain kuuntelee sanasi mukaan.
- Kiitos Jeesus, että T:n ajaminen keskustassa meni hienosti, puhumme Herran siunausta ja varjelusta, Hänen siipiensä suojaa ja veren suojaa sekä johdatusta jokaiseen päivään, elämää, joka on Hänen kirkkautensa ylistykseksi.
- Herra, sinä autat, niin pyydämme apua L:n Hertan leikkaukseen, myös, että järjestät varat ja toipumisen ja kaikki menee hyvin ja Herra pyyntö, anna voimaa ottaa myös Hertta toipumaan.
- M:n niskavaiva, vääntö lähde kokonaan pois, tulkoon oikea asento ja terveys täysi liikkuvuus, kipu pois Jeesuksen nimessä, tulkoon terveys suoniin ja eheytyminen ja parantuminen koko verisuonistoon, Jeesuksen veri vuodatettu sinun vuoksesi sinua varten, julistamme sanan voimaa ja elämää, Jeesuksen nimessä.
- Viisaus, tulkoon viisaus 50v. päivien kutsumiseen että ihmiset tietävät ja tulevat paikalle tai ovat tietokoneen ääressä jos vaikka ovat kaukana, julistamme tahtosi tapahtumista pian tuleviin tärkeisiin päiviin ja viisautta niin järjestelyihin kuin oikeaan päivän järjestämiseen tai vaikka kahteenkin eri tapaan järjestää juhlia tänä aikana.
- Toukokuussa olleen rokotuksen jälkeisiin terveysongelmiin julistamme terveyden ennalleen asetusta, käskemmme nyt, Jeesuksen nimessä: aivosumu pois, tulkoon selkeys aivoihin, nielu parane, tule terveeksi, yöuni palaudu, sillä sillä sanan mukaan vanhurskaan uni on makea, puhumme terveyttä koko keholle ja jokaisen väärän vaikutuksen poistumisen nyt -julistamme terveyden koko kehoon, Jeesuksen veren voimasta ja ansiosta.
- Rukouspyynnön lähettäjän M:n isän puolesta rukous: Syövälle sanomme, Jeesus on voittanut maailman, jokainen nimen täytyy totella Jeesuksen nimeä, sanomme syöpä -Jeesuksen nimessä syöpä kuihdut ja lähdet pois, jokainen solu paranee ennalleen terveeksi ja tulee uusia terveitä soluja ja elämän voimaa: "Minä olen tie, totuus ja elämä" Jeesuksen antamaa elämää me puhumme ja julistamme, että täydellinen parantuminen Jeesuksen haavojen kautta on totta nyt.
- Yksinäisyys ja huono kunto vaivaavat kovasti, me julistamme, että Herra tekee uutta joka päivä, joten julistamme sanasi mukaan tapahtuvaksi ja ojentautumista sen mukaan, että: "Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin - ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle." ja avautukoon kaikki mikä tarvitaan ottamaan viestisi vastaan, sillä Sinä puhut tavalla ja toisella, kunhan ihminen vain kuuntelee ja sinä tunnistat Jumalan viisauden: "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele".
- Herra vedä puoleesi, tätä sukua joka on niin kaukana SInusta ja kahta perhettä, jotka Sinut kieltävät, mutta Sinun kätesi ulottuu joka paikkaan. "Vaikka nousisin taivaaseen, sinä olet siellä, vaikka tekisin vuoteeni tuonelaan, sielläkin sinä olet." Anna  rukoilemme myöst työmiesten työtä tähän asiaan, evankeliumin asialle, juuri oikealla tavalla, rakkaudella ja vakaudella. Sanomme vaikeasti sairaalle, parane Jeesuksen nimessä juuri nyt, tule terveeksi, Jeesus tekee kokonaan terveeksi, tulkoon Jeesus Sinun valosi hänen elämäänsä, Sinun voimasi tässä ja nyt ja me vastustamme pahaa ja sanomme, väisty, tulkoon terveys - Jeesuksen haavojen kautta sinut on parannettu - ja veljellesi me pyydämme tuloa parannuksen tekoon ja Sinun armoosi Herra, tunnustamaan SInut Herrakseen, tahtoa anteeksiantoon niin muille kuin itsellekin ja uskossa ojentautumista Jeesuksen johdattaman elämän - suunnitelman kuulemiseen ja vastaanottamiseen, toivoa sydämeen. "Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." Kun meillä on rauha Herra kanssasi, me saamme tulevaisuuden ja toivon, kun näemme mitä Sinä teet. Miehen aivosairaus, Jeesuksen nimessä parane heti. Isä, rukouspyynnön lähettäjän terveydelle saamme rukoilla näin, tulkoon terveyttä, parantumista, sairauden me irrotamme juuriltaan ja ytimiltään ja astumme siunauksen jalalla tälle alueelle ja tulkoon koko keholle, Jeesuksen veren voima ja yksin veren ansiosta ja Jeesuksen kunniaksi täysi parantuminen ja julistamme täyttä terveyttä ja elämää koko keholle.
- Herra, S:n hiustenlähtö, pyydämme ymmärrystä tulemaan asian hoitamiseksi, siihen vaikuttavan syyn poistumista ja hiuksille  normaalia kasvamista, puhumme terveyttä koko keholle. 
- Psyyken, pojan, miesasian, talouden ja laihtumisen puolesta rukoilemme johdatustasi, asioiden kohentumista tahtomallasi tavalla, vaikuta Jeesus, tuo valo sanasi kautta, valitsemiesi ihmisten kautta ja anna omankin ajattelun muuttua ja muuta olosuhteita, anna jokapäiväinen leipä.
- L:n asuntoasiaan apuasi pyydämme, tulkoon johdatuksesi ymmärrys.
- Pyydämme muuttoon voimaa ja muuttovoimaa, anna Herra tulla mieleen, kuka voi auttaa, myös uusia ihmisiä, anna rohkeutta kysyä, voisiko joku auttaa edes jollakin tavalla tai voisi auttaa eri vaiheissa, tuo ymmärrys kokonaistilanteeseen, anna viisautta, sillä sinä annat sitä moittimatta: "Jos kuitenkin joltakulta teistä puuttuu viisautta, pyytäköön sitä Jumalalta. Hän on saava pyytämänsä, sillä Jumala antaa auliisti kaikille, ketään soimaamatta." ja Herra se on sitä, että kuulemme äänesi ja osaamme tehdä tahtosi mukaan.
- L:n kanssa rukoilemme L:n puolesta, helpota tämän työtilannetta, anna Herra lisätyövoiman tulla työpaikalle helpottamaan tilannetta, johdata oikeamieliseen ratkaisuun asiassa, jos Sinä Herra tulet työpaikan Herraksi, asiat muuttuvat, johdata jokaista omaasi tekemään viisaasti omat työt ja auta heitä tekemään yhteistyötä ja tuomaan valosi rohkeasti työhön.
- Rukoilevan äidin kanssa tuomme pojan perheen eteesi ja toteamme, että oikeuteen menevä lasten huoltajuuden ja heidän kotitilanteensa on suuri murhe ja jatkuva huolenaihe. Herra, rukoilemme, että Sinä antaisit todellisen tilanteen tulla esiin, tuo oikeuteen jo oikea ratkaisu, vaikuta haluun tehdä oikein ja vaikka parannuksen teko tulisikin myöhemmin, tulkoon se oikeaksi katsomallasi hetkellä. Herra kanna yli vaikeuksien, vedä jokaista puoleesi, sillä Sinä Herra olet auttajamme.
- Jeesus, Sinä haluat tehdä koko ihmisen terveeksi, paranna L:t ja johdata uskovat poikakaverit, vedä puoleesi ja tulkoon tästäkin ja aina kunnia ihmisen elämän muuttumisesta parempaan Sinulle, Jumala, joten tulkoon valosi - rakkautesi, käskyjesi pitäminen heidän elämäänsä ja se muuttuu tahtosi mukaiseen hyvään suuntaan. Rukoilemme oman mielen muutosta ja oma tilanteen todellista näkemistä.
- rukoilemme ystäviä, läheisiä muistamaan ja auttamaan järjestelyissä ja viisautta antaa vinkkejä ja ehdotuksia, anna rohkeus ja uskallus lähestyä heitä, kun pian voidaan viettää syntymäpäivää, kun 50 v. tulee täyteen, anna myös itselle, järjestäjälle, Jeesus viisaus järjestää ne hyvässä paikassa, johon ihmiset uskaltavat ja haluavat tulla, anna kaikki, mitä tarvitaan asian järjestämiseksi, anna viisaus näinä aikoina uuteen paikkaan ja tapaan järjestää syntymäpäivät.
- Jeesus, V:n vaimon todetulle k.k. syövälle julistamme ja käskemme, parane syöpä, julistamme Jeesuksen veren puhdistavaa voimaa sanan mukaisesti ja tapahtukoon nyt sen mukaan, hävitköön ja kadotkoon syöpä sanasi totuuden  mukaan: Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, 8 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut. Julistamme täydellistä terveyttä V:n vaimolle ja suunnitelmasi toteutumista heidän elämässään, näkyköön Jeesus kirkkautesi heidän elämässään.
- K:n äidin keuhkonsiirrolle pyydämme Jeesus ihmettä, tapahtukoon Sinun tahtosi ja me puhumme veresi suojaa ja voimaa, joka on voimallinen kaikkeen tarvittavaan ja paljon ylikin, anna Sinun yli ymmärryksen käyvä rauhasi hänelle ja K:lle ja sekä sanomme, kivut väistyköön ja tulkoon terveys, nimessäsi ja veressäsi Jeesus.
- L:n puolesta, kun väsyttää niin, että jo haluaisi luoksesi taivaaseen, rukoilemme tilanteeseen ymmärrystä mistä tuo väsymys johtuu ja tulkoon apu täsmällinen, siihen asiaan, sillä jokaiseen asiaan on jokin syy, aiheuttaja, uudista Herra, Sinä joka Luoja ja täydellinen rakkaus - näitä sanan paikkoja rukoilemme Jeesus, pelastaja, tapahtuvaksi hänen elämässä: "Herra vastatkoon sinulle hädän päivänä, suojatkoon sinua Jaakobin Jumalan nimi" "Hyvä on sen osa, joka pitää huolta avuttomasta. Sitä ihmistä Herra auttaa hädän päivänä" "Huuda minua avuksi hädän päivänä! Minä pelastan sinut, ja sinä kunnioitat minua." "Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen."
- Herra vedä puoleesi koko P.n perhekuntaa, samoin myös L:n kanssa rukollemme T:lle ja V:lle sitä mikä on sydämelläsi pyydämme ja julistamme kaiken valheen ja saatanan juonet paljastuviksi, totuuden paljastumista, julistamme, että he saavat rakastaa totuutta, että Sinun tahtosi - rakkautesi tapahtuu täällä maan päällä, että he parantuvat ja saavat vastaanottaa pääsyn kapeasta portista sisään, Jeesus sinun kauttasi toteuttamaan käskyjäsi ja sitten he kuulevat Jeesus Sinun äänesi ja seuraavat Sinua koko elämänsä ajan ja saavat kiittää ja ylistää nimeäsi ja suuruuttasi, ainoa vapahtaja ja tie ainoan ja ikuisen Isän luokse.
- Jeesus, on hyvä, että saamme puhua sinulle ja avata sydämemme ja tunnustaa myös syntimme, rukoilemme myös uskon perustalle vahvistumista ja luottamusta totuuteesi ja lupauksiisi,  kun "menneet päässäni pyörii, työpaikat, työkaverit..." rauha tulee Herra mielelle, kun meillä on rauha kanssasi, uskomme, että Sinä annat anteeksi ja me saamme tehdä Jeesus sanasi mukaan parannusta, oikeat sanankohdat kuulemme ja saamme valitsemme kuuliaisuuden totella sanaasi ja Sinä autat meitä ja sinä annat aina uuden alun ja suunnitelman tulevaisuuteen: "Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan." Sinä Jeesus teet koko ihmisen terveeksi ja sitten myös:  "Ja hän sanoi naiselle: »Kaikki sinun syntisi on annettu anteeksi." ja niin me jokainen saamme pyhittyä ja kirkastua jokainen, yhä enemmän sanastasi muuttuneena, haluamme myös että mielemme ja sydämemme tahtoo valita Sinut Herra, siinä meidän itse on tehtävä työ, sillä Sinä annoit meille vapaan tahdon, tehdä päätöksiä
- O:n puolesta rukoilemme, varjele väärältä, varjele pahalta, tulkoon vahva usko: tapahtukoon hänen elämänsä suunnitelmasi mukaisesti ja sii myös sanasi mukaisesti "- Nyt minä ymmärrän, että kaikki on sinun vallassasi eikä mikään suunnitelmasi ole mahdoton sinun toteuttaa."
- Julistamme 2.6. alkaneisiin vakaviin roketehaittoihin, jokaisen rokotehaitan poistumista, vaikka Paavaliakin puraisi käärme, ei sen puremalla ollut tehoa, tapahtukoon siis nyt sanasi mukaisesti Jeesus: "He tarttuvat käsin käärmeisiin, ja vaikka he juovat tappavaa myrkkyä, se ei vahingoita heitä. He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä paranevat." puhumme veresi voimaa, tulkoon veresi puhdistava voima, sillä se on tehnyt kaikki perkeleen teot tyhjiksi. Puhumme terveyttä ja elämää Jeesuksessa.
- Jeesus, rekka-asiassa pyydämme rohkeutta ja uskallusta, oikeisiin suuntiin, niin, että avautuu mahdollisuuksia haluamiisi asioihin oikeaan aikaan.
- Kiitämme siitä, että saamme auttaa perhettämme ja muita tarpeessa olevia, emmehän me osaa huolehtia kenestäkään, jos emme osaa huolehtia sanasi mukaisesti myös omista läheisistä, pyydämme myös B:n perheelle taloudellista siumaustasi siihen kaikkeen ja yltäkylläisesti myös että voidaan maksaa lasten velkoja pois.
- B:lle pyydämme vahvistumista ja vahvaa ruokaa, kiitämme siitä, että hänen sielunsa halajaa Sinua, Jeesus puhu hänelle hengessä, avaa sanan ilmestystä vahvistamaan vahvistusta tarvitsevia asioita ja tietoa ja tuomaan sanasi syvempää ymmärrystä sinne, missä sitä tarvitaan, pyydämme ohjaustasi Jeesus, että avautuu niitä kohtia raamatusta, joita haluat tutkittavan ja tulkoon hengen tulkinta puheellesi: "Ihminen ei luonnostaan ota vastaan Jumalan Hengen puhetta, sillä se on hänen mielestään hulluutta. Hän ei pysty tajuamaan sitä, koska sitä on tutkittava Hengen avulla" pyydämme siis hyvää läsnäoloasi ja me kaikki muistamme lähestyä Sinua: "Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, synnintekijät, puhdistakaa sydämenne, te kahtaalle horjuvat" ja niin tekomme ja sydämemme saa vastaanottaa väärentämätöntä sanaasi ja toimia koko sydämestä niin.
- Isä pyydämme viisautta miten toimia, kun on ajatus, että lapset voivat olla allergisia rokoetteelle ja perheessä omakohtaista kokemusta sairastumisesta rokotteesta, anna äidille ja koko perheelle viisaus tehdä, kuten on tahtosi - yhtä varmasti kuin sanasi on "niin ja amen" Jeesus, tulkoon sanasi viisaus ja voima muuttamaan perheen elämää vahvasti niin vanhemmille kuin lapsille ja siten ohjaus pois perhettä rasittavista päihdeasiasta ja masennuksesta, tulkoon uutta vanhan tilalle, joka saa toivon ja elämän uudistumaan sanasi kirkkaudesta.
- Kiitos Isä, että Sinä, varmasti tiedät, ettei ihmisen ole hyvä olla yksin, muistamme, että Sinä olet luvannut olla kanssamme elämämme kaikki päivät myös maan päällä, pyydämme myös ystävää tai jopa useampaa, yhdistä Herra Sinun tavallasi, tee niitä muutoksia myös elämään, jos sellaisia tarvitaan, olkoon kyse asumisen paikasta tai muuten elämänpiiristä, uudista Isä kaikki mikä on tarpeen ja pyydämme, että Sinä johdatat ystävä -asiassa pian.
- S:lle ja sinun mielellesi, aivoillesi ja koko ajattelullesi sanomme, uudistukoon kaikki, missä vihollinen on vienyt harhaan, se mitä Jumala on luonut on hyvää ja kaunista, ihmeellisellä tavalla Jumala on äitisi kohdussa punonut salassa, palautukoon kaikki se mitä, vihollinen on varastanut ja tulkoon valheet esiin ja tulkoon valo tilalle, sinä olet arvokas ja sinä saat uudistua koko ajan ja julistamme että: "Elämäsi valo kohoaa kirkkaampana kuin sydänpäivä, sen pimeyskin on kuin sarastava aamu" sillä jokainen joka hylkää synnin, saa tulla armoistuimen luokse ja saa elämän lähteestä juotavaksi ja sinä saat kiinni vahvasti siitä, mitä Jumala on sinulle tarkoittanut ja varannut Hänen sanansa mukaisesti.
- V:n vaimon puolesta rukoilemme ja julistamme, ei ole sellaisia soluja, jotka olisivat syöpää, olkoon solut puhtaat Jeesuksen nimessä, puhumme terveyttä ja siunaamme avioliittoa, olkoon Herran hyvyys tässä perheessä sekä olkoon uusi talo siunattu ja tuokoon se myös edellytyksiä täyttää Herran tahto tässä elämässä yhä paremmin.
- Rukoilemme mielenrauhaa, kaikki on valmistettu, kaikki on jo voitettu ristillä, Herra, maailman keskellä, jossa ei ole rauhaa, tulkoon shalom rauhasi, joka tuli ristintyön kautta, lisääntyköön se "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." ja omille teoille on hyvästä muistaa sanasi "Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan."
- Väkivalta perheessä Jeesus, väkivaltaan kutsuvat asiat, väistykää ja lähtekää kokonaan nyt, Jeesuksen nimessä, Herra sanasi sanoo: "vaan antaa heikoille oikean tuomion ja ajaa vakaasti maan köyhien asiaa. Hän lyö väkivaltaista sanansa sauvalla" rukoilemme siis väkivallan paljastumista sanasi kautta sen tekijälle, synnintunnon tulemista ja tahtoa hyvään, jotta elämä lähtee oikeaan, Jeesus, Sinun tiellesi ja askeliin ja armosi tulemista koko perheväkivallasta kärsivälle perheelle. 
- J:n ja T:n puolesta rukoilemme, tulkoon oikea minä -kuva molemmille, Jeesuksen rakastamat lapset, julistamme jokaisen valheen paljastumista, Jeesus, Sinulle jokainen ihminen on hyvin rakas ja Sinä tahdot aina meille hyvää - tulkoon - tulkoon siis valosi ja pimeys väistyy ja näemme mistä on kyse ja valosi tuo avun "mutta kaikki tulee ilmi, kun valo sen paljastaa."  Ahdistus väisty, pelot väistykää, ruokahalu tule, tulkoon toivon nuora, josta ottaa kiinni, tulkoon oikeaan lähteeseen luottamus, se nuora, luotilanka, joka osoittaa täsmälleen Sinuun, se on valosi joka vapauttaa ja pelastaa koko elämän, ei vain paranna ruumista - julistamme Herra, hyvyytesi tulemista: "Saat nauttia Herran hyvyyttä, hän antaa sinulle mitä sydämesi toivoo." ja julistamme, että uskon kautta elämä muuttuu - sydämeen ja elämän arkeen tulee Hengen tuoma: "rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä."
Elokuun rukouksia
-Herra Jeesus, sanomme nimessäsi, että jätämme mummin oikeamielisen tuomarin, Sinun haltuusi, kuten Sinäkin teit: "vaan uskoi itsensä oikeamielisen tuomarin haltuun. Itse, omassa ruumiissaan, hän »kantoi meidän syntimme» ristinpuulle, jotta me kuolisimme pois synneistä ja eläisimme vanhurskaudelle. »Hänen haavansa ovat teidät parantaneet" ole mummi parannettu sairauksistasi, selkä parane, jalka parane ja samalla julistamme jokaiselle uskovalle: "Kun Kristus kuoli, hän kertakaikkisesti kuoli eroon synnistä. Kun hän nyt elää, hän elää Jumalalle. Ajatelkaa tekin samoin itsestänne: te olette kuolleet pois synnistä ja elätte Jumalalle Kristuksessa Jeesuksessa." 
- Herra Jeesus, rukoilemme ja siunaamme 50 -vuotispäivää, rauhallista ja iloista hienon ja tärkeän päivän aikana ja jo ennen sitä, anna jokaisen asian kulkea tahtosi mukaan. Rukoilemme hyvyyttäsi tapahtuvaksi, yllätyksienkin muodossa, täydellistä rauhaa, jonka Sinä tuot sydämeen ja levollista oloa tähän tärkeään, puolen vuosisadan Sinun tekemiesi päivien kohtaan - anna äänesi kuulua yhä kirkkaammin - kiitos, että annat ohjaustasi ja johdatustasi tuleviin aikoihin - kiitos, että annat tulevissakin ajoissa hyvyyttäsi tässä elävien maassa omillesi, tapahtukoon hyvä tahtosi koko ajan ja rukoilemme lisää tuntemustasi ja uskoa, jonka synnytät sanasi kautta sydämeen - siunaa Herra syntymäpäivänä paikalla olevat ja anna ihmisten muistaa syntymäpäivä myös erilaisin viestein.
- Isä, pyydämme anteeksi vääriin, ei edes todellisiin jumaliin ojentautumisesta "Sinulla ei saa olla muita jumalia. 'Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla. Älä kumarra äläkä palvele niitä, sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala. Aina kolmanteen ja neljänteen polveen minä panen lapset vastaamaan isiensä pahoista teoista, vaadin tilille ne, jotka vihaavat minua. Mutta polvesta polveen minä osoitan armoni niille tuhansille, jotka rakastavat minua ja noudattavat minun käskyjäni" rukoilemme: Julstamme, että mainitussa ympäristössä, aletaan kumartamaan ja palvelemaan vain  vain Sinua, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, Jeesusta, joka on Messias, ainoa pelastaja ja vapahtaja, Jumalan poika, Jumala itsekin - väistyköön saatana, karkottukoon paha, me vastustamme pahaa ja niin se meistä kaikkoa, pakenee, julistamme Jeesuksen, Vapahtajan tuomaa vapautusta henkivalloista ja väärään suuntautumisesta, tulkoon valo Jeesus, Sinun valosi tähän tilanteeseen - Jeesuksen nimessä, amen.
- A:n ja V:n elämään johdatusta, vaikeiden asioiden kohdatessa, isoihin asioihin ja käytännön arkeen, julistamme läpimurtoja vaikeisiin asioihin johdatuksessasi, avaa uusia ovia ja huojenna ongelmia, ota ne käsittelyysi ja anna ymmärrystä, viisautta ja johdata oikeisiin päätöksiin - vahvista ja syvennä sitä mikä on vanhaa ja hyvää, tulkoon rakennustyösi Herra sielujen kasvamiseksi sanallasi, tulkoon rauhasi, että Sinä pidät huolta, Herra virkistä ja anna ilon tulla voimaksi - kiitos Jeesus.
- Sanasi Herra sanoo, että kaikelle on aikansa, pyydämme viisautta mikä on seuraava vaihe hengellisten tekstien kirjoittamisessa, millaisen uuden aika on, avaatko Herra silmiä ja sydäntä, pysymmekö vanhassa ja syventyykö se vai tarkentuu, laajantuu, puhutko uudessa tai odottamattomassa, yllätyksellisessä, rukoilemme, että puhut sydämelle - kuten Herra usein puhut, hiljaisuudessa ja lempeydelläsi, anna sydämeen tieto ja varmuus miten edetään - että tulisi tieto teistäsi, sillä omalla jolle ohjaat: "Vaan niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne."
- Isä et Sinä ole jättänyt meitä yksin, rukoilemme yksinäisyyden kohdatessa kovaa, että sanasi totuus lävistäisi valheen ja totuus tulisi sanan kautta: "Käänny minun puoleeni, armahda minua, sillä minä olen yksinäinen ja kurja." ja niin totuus tulee näkyväksi tässä elävien maassa, että Sinä Jeesus olet meidän kanssamme ja avaamme sydämme kuulemaan sanasi: "En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne." pyydämme ystävää myös ihmisten parista ja Herra, joka annat yltäkylläisesti, ohjaa uusiin tilanteisiin ja paikkoihin, joissa tulee useita ystäviä, joiden kanssa jakaa elämää sekä siunaa  jokapäiväinen elämä sellaiseksi, jossa yksinoleminen ei vaikuta elämään tuntuen yksinäiseltä, vaan anna elämän mielekkyys persoonallisen suunnitelmasi kautta, jossa on myös ystäviä. 
- Herra Sinä vihaat hylkäämistä, pyydämme tässäkin L:n rikkoutuneen parisuhteen puolesta oikeata lopputulosta ja ratkaisua, pyydämme myös, että myrsky toisen osapuolen elämässä loppuisi, samantyyppisesti, kuten Sinä Herramme tyynnytit myrskyn Genesaretin järvellä - kun Sinä tartuit asiaan, myrsky tyyntyi ja tuli rauha, sitä pyydämme - rukoilemme hänelle ymmärrystä, halua ja päätöstä tarttua Sinun apuusi.
- Eroasian oikeuskäsittelyssä tapahtukoon Sinun oikeutesi, olkoon tahtosi näkyvissä tuloksissa ja niin ne tulevat nyt ja lopulta siunaukseksi, anna Herra voimaa uskoa siihen, mitä emme näe, mutta kuitenkin Sinä siunaat, tulkoon kaikille ymmärrystä ja tahtoa oikeisiin lopputuloksiin, vaikuta Herra tahtomiseen ja tekemiseen.
- S:n hoivakoidissa asuvan äidin virtasatulehdukselle sanomme, tulehdus parane, tule terveeksi, se on Jeesuksen tahto.
- S:lle pyydämme tervettä ja hyvää hiustenkasvua, olet antanut hiukset naiselle hänen kunniakseen tapahtukoon siis hänelle sanasi mukaan: "ja että jos vaimolla on pitkät hiukset, se on hänelle kunniaksi? Sillä ovathan hiukset annetut hänelle hunnuksi." julistamme myös Herran antaman ikeen kantamista ja viisautta erottaa tahtomasi asiat Jeesus, niistä asioista, jotka itse ajattelemme tarpeellisiksi.
-K:n miehen puolesta rukous: totuus on, että Jeesuksen haavojen kautta me olemme parannetut, julistamme Jeesuksen veren voimaa koko ruumiille, puhumme Jeesuksen - elämän Herran ylläpitämää ja antamaa elämää, Jeesuksen nimi on korkeampi kuin yksikään nimi maassa tai taivaassa ja on kirjoitettu: "Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa" sanomme siis: ole parannettu Jeesuksen nimessä ja sanomme ruuansulatuselimistölle, toimi hyvin, toimi terveesti - tulkoon ilo, toivo ja Herran hyvän odotus sielullesi siunaukseksi.
- Rukoilemme sopivan unirytmin tulemista: "Rauhassa minä käyn levolle ja nukun, sillä sinä, Herra, sinä yksin annat minun asua turvassa."
-Herra, anna muutos nopeaan putkiremontin sujumiseen, anna huojennus olotilaan ja muuta ajatuksia ahdistuksesta toivoon ja olotilaan, ettei se ahdista, tuo rauha ja ymmärrys, että Sinä viet siitä lävitse, niinkuin kaikista asioista, sinä valmistat tien läpi.
-Kiitos Isä, että L:n pelastuminen on Sinun tahtosi. Tiedämme, että olet antanut vapaan tahdon jokaiselle, mutta Herra  kiitos, että mitä ikinä luonnollisessa maailmassa näkyy, se ei muuta sitä, että Sinulla on suunnitelma ja Sinä toimit näkymättömässä maailmassa tälläkin hetkellä. Herra toivomme ja uskomme ja pyydämme, Herra, että tulet palauttamaan ihmissuhteen, jonka vihollinen varasti valheillaan, ja että palautettuasi tämän ihmissuhteen, he voivat olla vahvoja yhdessä - Sinussa. Kiitos, että L tulee täyttymään Sinun hengelläsi, näkemään totuuden, ja mitä varastettiin, se palautetaan Jeesuksen nimessä ja uskomme, että Herra palautat sen yhä runsaanpana. -Ex -miniälle, rukoilemme niiden tavaroiden saamista, joiden kuuluu tulla vanhasta kodista, kun hän niitä hakee, Herra anna johdatus ihmeellisesti juuri niiden tavaroiden saamiseen, joita hän tarvitsee ja tapahtukoon oikeudenmukaisuus myös muissa kaikissa taloudellisissa asioissa sekä anna hyvyyden voimaa ja armollisuuttasi perheen elämään myös ulkoa tulevan avun muodossa. Ja rukoilemme myös rukoilevan äidin kanssa, että rakas Jeesus, siunaa ja anna Sinun rakkauttasi molemmille osapuolille tuossa eronneessa perheessä, sillä apu tulee Herra Sinulta, vedä heitä puoleesi koko ajan.
-Kiitos Isä, että L:lla on sydämen kaipuu läsnäoloosi ja johdatukseesi Jeesus on Pyhässä Hengessä, rukoilemme, että teet uutta ja avaat silmiä ja korvia, "Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan." Rukoilemme L:lle hengen voimaa ja tulta yhä uudestaan, "Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!" kiitos että Sinä palkitset niitä, jotka Sinua etsivät: "Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät" kiitos, että uskollisesti muistuttat meitä sanasi kuulemisesta ja uskon tulemista sanasi kautta.
-S:n poikaystävän J:N puolesta rukous, Sinä tiedät mihin ihminen luottaa tai tukeutuu, ennen kuin löytää Sinut, pyydämme, että avaat silmiä uuteen ja siihen mikä seuraavaksi on hänen elämässään, "katso minä teen uutta, ettekö te huomaa" niin moniin erilaisiin asioihin ja Herra niin kovin pienin perusteinkin tai pelkästään päättämällä jotain. Pyydämme, että tarkoittamallasi tavalla Hän saisi kolkuttaa ovelle ja Sinä vastaat ja olet tehnyt kaiken valmiiksi kun ihminen haluaa, armostasi Herra. Tiedämme, että tieteelliseen maailmankuvaan uskovat voivat hyvinkin löytää Sinut myös sen kautta, moni on nähnyt tutkittuaan riittävästi, että täytyy olla niin, että Sinä todella olet Jumala, ainoa Jumala ja tie ja portti luoksesi on Jeesus, vaikuta Herra hänen elämäänsä, niin omiesi kautta kuin suoraan elämäntapahtumien ja vaikka oman kriisinkin kautta, tärkeimpia asioita on vain yksi tahi muutama - kiitos, että tahtosi on, ettei yksikään hukkuisi vaan jokaisen saisi ikuisen elämän luonasi.
- K:n miehen puolesta rukoilemme: Herra, onnellinen on se, joka turvaa Sinuun ja löytää iankaikkisen elämän sanat ja sanasi on lääke koko ruumiille: "Poikani, kuuntele minun puhettani, kallista korvasi minun sanoilleni. Älkööt ne väistykö silmistäsi, kätke ne sydämesi sisimpään; sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen ruumiillensa." siksi me sanomme, että Jeesuksen veren hinnalla meidät on parannettu, on kirjoitettu: "Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut."
-Elämän vetten virtojen kautta tulee totuus, jonka Pyhä Henki johdattaa, "Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen." - kaikille niille, joita Henki ohjaa pyydämme - Herra ohjaa, niin totuus paljastetaan- pyydämme korona-asiassa täyden ymmärryksen tulemista koronaradikalistille, mutta myös kaikille ihmisille, sillä hämmennystä esiintyy ja Herra, jokainen omasi haluaa rakastaa totuutta - sillä vain Sinä Pyhä Henki johdatat meidät jokaisen kaikkeen totuuteen,  ja Sinä todella tiedät kaiken: "Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin." ja Herra, anna meille ymmärrys lempeydelläsi ja totuudellasi ihan koko koronassa, mutta kaikissa tulevissakin asioissa haluamme rakastaa totuutta, sillä rakkaus ja totuus iloitsevat yhdessä ja pyydämme että, se joka ei ole totuutta löytänyt ja uskoo valheita, löytäisi sen ja osaisimme olla armollisia veljiä ja sisaria kohtaan ja muistaa, että jokaiselta meiltä puuttuu ymmärrystä ilman Sinua - ja erityisesti meidät olet kutsunut rakastamaan lähimmäisiä, ei vihaamaan:  "Joka rakastaa veljeänsä, se pysyy valkeudessa, ja hänessä ei ole pahennusta. Mutta joka vihaa veljeänsä, se on pimeydessä ja vaeltaa pimeydessä, eikä hän tiedä, mihin menee; sillä pimeys on sokaissut hänen silmänsä." Anna meidän aina muistaa kuunnella Sinua ja muistaa, että ilman rakkautta meillä ei ole mitään. "Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi" Herra haluamme ja päätämme muistaa aina sanasi rakkaudesta "ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa" ja saamme iloita totuuden tullessa.
-Herra, Sinä sanot, kun mieli alkaa järkkyä ja toivo paremmasta hiipuu, kuten rukouspyynnön lähettäjällä on niin huono olo, että hänen mieleensä tulee mielisairaalan olevan paikka hänelle, pyydämme, että annat ensin valosi pilkahtaa, että hän saa toivon paremmasta, Herra rohkaise ja kannusta, anna lempeytesi ohjata häntä oikeaan, varjele pahasta ja erota hänet kaikesta, joka valehtelee hänelle, sielunvihollisen olet Herra voittanut ja Sinä sanot, että olemme arvokkaita ja että me saamme avun sinulta, avaa tässä tilanteessa poispääsy tästä vihollisen mielen ansasta, sillä sanaasi turvaten puhumme toivoa ja läpimurtoa hänelle armosta, siitä, että Sinä ole hyvä hänelle: on kirjoitettu: "Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka häntä pelkäävät ja panevat toivonsa hänen laupeuteensa" "Ja nyt, mitä minä odotan, Herra? Sinuun minä panen toivoni." "Odota yksin Jumalaa hiljaisuudessa, minun sieluni, sillä häneltä tulee minun toivoni." ja "Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon."
-Herra anomme autoa ja varoja sen käyttöön, tapahtukoon Sinun hyvä tahtosi tässä asiassa ja avaa ymmärrys sille jos itse pitää tehdä tai ymmärtää jotain. Sillä jos me tahtosi mukaisesti pyydämme: "Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan."
-Herra, kun me vilpittömästi pyydämme anteeksi, niinkuin rukouspyynnön lähettäjä kirjoittaa: "Että saisin arvostelun ja tuomitsemisen syntini anteeksi. Ja vapauden siitä." niin "Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä." ja julistamme vapautta - sillä, jonka Herra vapauttaa on totisesti vapaa.
-Rukoilemme viisautta ja sanan tuomaa taitavuutta L:n ystävän L:n työhön, jossa asiat hankalia, ja mitä ilmeisimmin tehdään vaikeiksi, anna valosi ja apusi asiaan oikeiden sanojen kautta, jotka johdattavat oikeisiin toimenpiteisiin ja käytänteisiin: "Viisaitten sanat ovat kuin tutkaimet ja kootut lauseet kuin isketyt naulat; ne ovat saman Paimenen antamia"
K:lle tutun uskovan miehen puolesta "Mutta teille, jotka pelkäätte minun nimeäni, koittaa vanhurskauden aurinko ja parantuminen sen siipien suojassa."
-Herra, tämän viestin lähettäneelle ja hänen masennukselle ja väsymykselle sanomme, tulkoon Jeesus sanasi voima elämääsi: "Sillä sinä, Herra, olet minun lamppuni; Herra valaisee minun pimeyteni."  ja "Henki yksin tekee eläväksi, lihasta ei ole mitään hyötyä. Ne sanat, jotka olen teille puhunut, ovat henki ja elämä."
-Rukous, auta puhtaana pysymään - Herra me pysymme Sinussa: "Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut. Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä."
-Herra osoita totuudessa mistä on kyse, auta ymmärtämättömän suuressa väsymyksessä anna ulospääsy pois, silloin kun Herra emme ymmärrä, emme osaa, kannamme asiat Sinulle Herra, auta ja taistele taistelumme, sillä Sinä voitat jokaisen taistelun ja pyydämme sanasi valoa ja vapautusta: "Meidän sielumme pääsi kuin lintu pyydystäjäin paulasta: paula katkesi, ja me pääsimme pois"
-Herra, Sinä joka tiedät kaiken ja voit kaiken, eikä mikään tapahdu tietämättäsi eikä sallimattasi, anna viisautta ja ymmärrystä korona -asiassa, suojaa ja varjele, saata täyteen ymmärrykseen meitä, siitä mikä on viisainta, auta suojaamattomia, pelokkaita, välinpitämättömiä, väärässä olevia, sillä Sinun omiasi on niin kovin monen monenlaisella ajatuksella asiasta, johdata Herra tässä asiassa totuuteen, älä anna eksyttävän Hengen olla viemässä harhaan, vaan anna neuvon Henkesi olla meitä neuvomassa - rukoilemme rukouspyynnön lähettäjän sanoin: "Taivaallista viisautta ja johdatusta meille kaikille", Korona -asiaan. "Jumalalla on viisaus ja voima, hänellä neuvo ja ymmärrys" ja me julistamme sanasi mukaan: "Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta." 

-Herra, näytä mikä vaivaa, anna apu, anna palvelijasi täyttää tahtosi S:n elämässä: "Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa." sekä aseta kielen vartija suulle, sillä "Samoin myös kieli on pieni jäsen ja voi kuitenkin kerskata suurista asioista. Katso, kuinka pieni tuli, ja kuinka suuren metsän se sytyttää!"  ja "Myös kieli on tuli, on vääryyden maailma; kieli on se meidän jäsenistämme, joka tahraa koko ruumiin, sytyttää tuleen elämän pyörän, itse syttyen helvetistä." joten rukoilemme, että muuttukoon se osuus sanoista, joka ei ole tahtomasi, hopeaksi ja viisaudeksi näin: Vanhurskaan kieli on valituin hopea, jumalattomien äly on tyhjän veroinen." ja "Moni viskoo sanoja kuin miekanpistoja, mutta viisasten kieli on lääke." ja Herra jääköön ne sanat sanomatta, joiden pitääkin jäädä, ja kaikotkoon väärät ajatukset elävän sanan ja siitä seuraavan mielenmuutoksen myötä, näin myös Herra pyydämme tätä itse kunkin osalle, sillä moni meistä on tässä kohdassa tehnyt väärin, anna anteeksi Jeesus.

-Herra, rukoilemme nimessäsi siunausta sisaren avioliittoon, rakkautta, anteeksiantoa, hyvyyttä, lempeyttä ystävällisyyttä ja varsinkin Sinun Henkesi johdatusta sekä uskon vahvistumista Sanasi ja Henkesi kautta - myös lasten uskon vahvistumista - rakkautesi ihmeellistä voimaa.

-Jeesus, jokaisen syntimme sovitit ja sairaudet paransit ristlllä, tulkoon nimessäsi vaikeasti sairaalle parantuminen haavojesi kautta ja me sanomme sanasi mukaisesti, on kirjoitettu. "joka "itse kantoi meidän syntimme" ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja hänen "haavainsa kautta te olette paratut."

-Kiitos Herra, että saamme todistaa kaikille, kertoa kaikissa paikoissa ilosanomaa, vaikka kuten Paavali keisarin lähimmille vankeusaikanaan ja monia pelastui ja he olivat tärkeillä paikoilla Rooman valtakunnassa, Herra opeta meitä todistamaan ja avaamaan suumme ja SInä täytät sen, Herra me tiedämme, että ne, joita laitat vaikeisiinkin paikkoihin, saavat olla todistajiasi maan ääriin saakka ja kun pimeys lisääntyy, yhä hankalampiin paikkoihin meitä ajetaan ja Sinun suuruutesi tulee näkyviin meidän todistaessamme Golgatan veren voimasta ja kaiken me kestämme evankeliumin tähden ja Sinä pidät meistä huolta, avaa meidän silmämme näkemään Sinun tahtosi ja valosi, kun emme sitä aina huomaa. Rukoilemme tahtosi tapahtumista K:n tunteman uskovan miehen elämässä, kun hän todisti lääkärille ja laitettiin psykiatrin vastaanotolle, vahvista Hänen uskoaan ja tapahtukoon myös hyvä tahtosi tämän veljen elämässä, kiitos että annat voiman ja kirkkautesi tulla Hänen kauttaan ja annat Hänelle levon asiasta ja Herra tulkoon parantuminen hänen tulehduksestaan nimessäsi Jeesus.

-Julistamme rukouspyynnön osoittamaan sukuun ja koko Suomen maahan ja kaikille kansoille maan päällä ja todistamme, että Jeesus on Kristus, Messias - voittaja, pahan valta on murrettu ja voitettu täydellisesti ihmisen pelastumisen tieltä, Jeesus on voittanut jokaisen omakseen, joka haluaa tulla Hänen luokseen ikuiseen iloon Taivasten Valtakuntaan, yksin uskosta yksin armosta Jeesuksen Golgatan sovitustyön kautta, jossa kaikki perkeleen vallat voitettiin ja Hän teki jokaisen perkeleen teon tyhjäksi, eikä vastustajalla ole enää valtaa ja siksi me julistamme totuutta tälle suvulle ja kaikille uhmisille, sillä Jumalan rakkaus ja totuus saa tulla vapaasti jokaiselle, joka haluaa tulla ainoan Vapahtajan Jeesus Nasaretilaisen luokse ja lähteä seuraamaan Häntä - kiitos Jeesus, että Jumalan hyvyys vetää ihmisiä puoleensa ja me julistamme, että He tulevat synnintuntoon ja näkevät rakkautesi ja hyvyytesi pyytävät anteeksi syntejään heitä kohtaan ja Sinä annat heille anteeksi ja he pyytävät ja saavat myös kasteet osakseen ja pääsevät seuraamaan Sinua Jeesus Hengessä ja totuudessa ja he tekevät tahtosi Jeesus kantaen paljon hedelmää elämänsä loppuun asti, kunnes he saavat kuulla Sinulta "Hänen herransa sanoi hänelle: 'Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Vähässä sinä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Mene herrasi iloon." Amen.

-P:n angiina, katkaisemme sairauden jatkumisen ja julistamme parantumista Jeesuksen nimessä, sillä ei ole suurempaa nimeä auringon alla, joten angiina parane.
-Herra julistamme, että perheenisän halu häpäistä omaa perhettää lähtee ja muuttuu iloitsemiseen omasta perheestään, rukoilemme rakkautesi parantavaa voimaa hänelle ja koko perheelle sekä anteeksiantoa, ymmärrystä oikeiden tahtosi mukaisten asioiden tekemiseen ja halua hyvään, tätä rukoilemme tapahtuvaksi: "Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä"
-Herra, kiitämme rukoilevan mummin uskollisuutta, anna armo hänelle omiin asioihin ja johdata rukouksessa kuulemaan tahtosi ja pojan perheelle: tulkoon tahtosi näkyviin koko perheeseen, ulospääsy näistä asioista, jotka eivät ole tahtosi mukaisia, olet Herra voimallinen kaikissa tilanteissa, pyydämme, vaikuta koko tilanteeseen ja vaikuta tahtoon ja tekemiseen - rukoilemme synnin tunnon tulemista ja halua täyteen parannuksen tekoon, herätköön jälleen omatunto, kutsumme sen eloon: "herää".
-Herra, rukoilemme ja sanomme väsymykselle ja uupumiselle, sen lähteelle: poistu Jeesuksen nimessä, tulkoon elämän vetten virrat, täysi vapautus uupumista aiheuttavista asioista, tulkoon myös viisaus ja sanasi voima tähän asiaan, sekä halu niihin muutoksiin, joihin ohjaat Hengelläsi: "Henki yksin tekee eläväksi, lihasta ei ole mitään hyötyä. Ne sanat, jotka olen teille puhunut, ovat henki ja elämä." ja "Sinulla on iankaikkisen elämän sanat"
-Herra, edelleen rekka-asia, johdata siinä jompaan kumpaan ammattiin, jos on tahtosi se ja tulkoon Sinun tahtosi kuuleminen, eikä ihmisiin luottamiseen "Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi."
L:n osalle pyydämme, anna ymmärrys mikä on tahtosi mukaista suolana olemista tässä elämässä, jota tahdot ja mikä on sitä, että jokin asia ei meille kuulu, pyydämme, että osaamme kuulla ääntäsi Herra, Pyhän Hengen johdatusta ja teemme sen mukaan ja Herra muistamme myös: "Mutta vältä tyhmiä ja taitamattomia väittelyjä, sillä tiedäthän, että ne synnyttävät riitoja."
-Herra paranna ystävän ongelma, anna vapautus asiasta ja anna valosi tulla läpimurron muodossa, sillä kaikki Sinä olet aina johdattamassa meitä totuuteen ja rakkauteen ja sanasi johdattaa meitä, kun me pyydämme jotain tahtosi mukaisesti.
-L:n ystävän J:n puolesta rukoilemme, tulkoon näkyviin vihan lähde ja tulkoon vapautus tästä pahasta asiasta, pyydämme ja julistamme Jeesuksen nimessä vapautusta siitä, mikä aiheuttaa niin pahaa oloa, tulkoon rauhasi tilalle ja pyydämme johdatusta siihen tilanteeseen, että Hän saa jättää asiat Sinulle ja Sinä ohjaat ja hoidat häntä, kiitos johdatuksestasi ja siitä, että rakastat meitä kaikkia ja tahdot aina hyvää meille.
-Herra rukoilemme sydämelle rakkauttasi ja halua taipua mielellään tekemään tahtosi, Herra sydämen muutosta ja päätöstä tarvitsemme, että sydän muuttuu niin, että tahtosi toteuttamisesta tulee ilo ja halu tehdä tahtosi, eikä tahtomme ole edessä tahtosi ja puheesi mukaan elämisessä. "mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu." ja "Minä kohotan käteni sinun käskyjesi puoleen, jotka ovat minulle rakkaat, ja tutkistelen sinun säädöksiäsi."
-Herra anna viisaus ja oikeat sanat, kun työkaveri ei halua oppia uutta vaan halveksii uuden oppimista, Herra avaa tahtosi mukaista väylää tämän ihmisen sydämeen ja näytä mistä on kyse, jotta tulisi oikeanlainen apu asiaan. S:n äidin hoivakodin asioista päättäville pyydämme tahtoa ja viisautta muuttaa asioita ja olla oikeamielisiä ja hyvää tarkoittavia, Herra vaikuta tekemiseen ja tahtomiseen, että Sinun hyvä tahtosi tapahtuisi, sitä pyydämme Jeesuksen nimessä.
-Omaishoitoasiassa, Isä johdata näkemään mikä on sen ikeen kantamista, joka kuuluu kantaa ja avaa ymmärrys sanasi voimassa ja ilmestyksenä, miten suhtautua asiaan ja mitä muutoksia tarvitaan, Herra kiitos, että annat tien tästäkin läpi.
-S:lle pyydämme johdatusta, anna haluamasi johdatus, jos avaat uutta ja viet meitä eteenpäin opetuslapsena tai onko kyse nykyisestä työstä ja työpaikasta ja olet johdattamassa uuteen, anna erottelukykyä ja anna huomata mikä on puhettasi ja tahtosi, "Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata."
-Herra, Sinä sanot totuudessasi, että jokainen Jumalan lapsi on tärkeä Sinulle, vain se mikä on vanhurskautettu, ei ole syntiä ja Herra, samoin kuin sanot, että käskyjesi täyttäminen on rakastamistasi ja Pyhän Hengen kuuleminen ja sen tekeminen, mitä Hän kertoo, että me teemme on johdatuksessasi kulkemista, niin puhumme myös, että rekka-asiassa, tulkoon ymmärrys tästä asiasta, ei rekka-asia ole lähtökohtaisesti syntiä, ellet Sinä niin sano, jokaiselle olet tehnyt oman suunnitelman ja jos emme sitä toteuta, olemme pois sinun antamaltasi tieltä, johdatuksesta, joten Herra, anna ymmärrys tähän asiaan.
-Puhumme Jeesus nimessäsi elämää, iloa ja voimaa jokaiseen päivään, julistamme, että jokainen Jumalan lapsi saa tarttua joka päivä käteesi ja Pyhä Henki johdattaa sanan mukaisesti jokaisena päivänä, tulkoon valoa sanastasi, ymmärrys, että jokainen on hyvin arvokas Sinulle Herra, kuolit meidän puolestamme, että me voisimme elää vanhurskaudessa, jonka Sinä ansaitsit ristintyölläsi meitä kohtaan ja kaikki on sovitettu, olkoon olosuhteet, työt tai työttömyys tai mikä tahansa ja miten tahansa, -maailman asiat-, jotka eivät määrittele arvoamme, vaan se, että Sinä rakastat meitä ja tahdot, että tartumme ohjeisiisi ja käskyihisi, jotka tuovat elämän, toivon ja Sinun hyvyyttäsi ja masennus väistyy ja unirytmi normalisoituu, puhumme myös toivoa, päätöstä ja omaa tahtoa muutokseen sekä ymmärrystä, että se on täysin mahdollista, "Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo." Kuka on se, joka voittaa maailman, ellei se, joka uskoo, että Jeesus on Jumalan Poika?" ja Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut.  Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen. Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä..."
-Kiitos Jeesus, että S:n kasvain ei ole pahanlaatuinen
, sanomme kuitenkin, "tulehdus, parane Jeesuksen nimessä täysin kuntoon ja tule terveys, käänny ja väisty tästä kehosta, puhumme elämää koko tälle kohdalle, ole terve."
-S:n kanssa rukoilemme, kiitos Jeesukselle Hänen avustaan, että eläinlääkäri tuli kotiin ja tuli laupeus koiran tilanteeseen, auta Jeesus äidin uuden lääkepumpun käytössä ja että avanne ja leikkaushaavat paranisivat hyvin ja kotiutuminen tapahtuisi hyvällä tavalla kokonaisuudessaan, Herra anna mielelle rauhaa parantumisvaiheessa ja tulkoon elämää joka solulle ja julistamme parantumista, Jeesus haavojesi kautta meidät on parannettu, tulkoon totuus koko kehoon ja kiitos Herralle Jeesukselle, sillä Hän on parantajamme "...hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi"
-Vanhemmille ja lapsille perheineen ja Simballe ja kissalle Jeesuksen Nimen ja veren suojaa. Varjelusta pahasta. Pelastusta. Hyvää juoma- ja ruokahalua. Yhteistyöhalua. Pyhän Hengen rauhaa rakkautta iloa uskoa Jeesukseen. Halua peseytyä. Kiitos
-Rukoilemme alkoholistille rohkeutta ottaa apu vastaan ja raitistua, nähdä Sinun antamasi toivo ja tarttua siihen vaikka hapuillen, anna sopivia auttavia ihmisiä tilanteeseen myös vierellä kulkijoiksi.
-Herra, tuomme eteesi väkivaltaisen ja monin tavoin vihollisen koetteleman perheenisän, pyydämme, vaikuta tilanteeseen, koko perheeseen ja ihmisiin ympärillä, jotta saataisiin muutos tahtomaasi suuntaan, anna voimia ja rohkeutta tilanteeseen sekä erityisesti rakkauttasi, joka hoitaa terveeksi, Taivaan Isä, tapahtukoon tahtosi maan päällä tässä perheessä.
-77-vuotiaiden vanhempien puolesta rukoilemme, että he saisivat ottaa Jeesus Sinut vastaan henkilökohtaisena vapahtajanaan, vedä puoleesi Herra oikealla hetkellä ja anna evankeliumin viejälle oikeat sanat, anna tyttärelle voimia äidin omaishoitajana toimimiseen, lähteköön ja poistukoon kaikki mikä on äidin alzheimerin taudista tullutta Jeesuksen nimessä, pyydämme Herra myös heille keskinäistä rakkautta, että he voisivat pysyä yhdessä, vaikuta tahtomista ja tekemistä, Herra Sinun hyviä ratkaisujasi tilanteeseen odottaen. "Mutta minä totisesti uskon näkeväni Herran hyvyyden elävien maassa."
-Messuille meno, anna Jeesus ymmärrys mennä vai jättää väliin, anna vahvistus, jos meno sinne on tahtomasi, sillä nyt vaikuttaa, että ei pidä mennä.
-K:n äidin keuhkot Herra, ota hoitoosi ja paranna, sitä pyydämme, myös lääkäreille pyydämme viisautta ja oikeat lääkkeet ja hoitokeinot, tapahtukoon hyvä tahtosi, Jeesus, Sinä olet meidän parantajamme.
-Emme Isä ymmärrä, että kun tulee  aivan pian 25 vuotta yksin ilman kumppania ja luemme sanastasi ja uskomme, että tämä on myös meille tarkoitettu, niin täyttököön sanasi ja tapahtukoon sanasi mukaisesti pian: "Ja -Herra Jumala sanoi: "Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva".
-Pyydämme yhdessä ihmettä, että rikkinäinen henkilö voisi eheytyä ja uudistua uskossaan, johdata Jeesus häntä, puhu Herra. Jeesus, vapauta hänet kaikista sielunsiteistä haitallisiin ihmisiin - tee hänestä uusi luomus nimesi kunnian tähden. Johdata elämän pienissä ja suurissa valinnoissa.
-M:lle rukoilemme, että johdatut löytämään tavalla tai toisella sydänystävän, uskovan, jonka kanssa olla jakamassa puolin ja toisin kaikkia asioita ja kulkea ja saada ymmärrykseen mikä on tämänhetkinen Herran tahto kulkea ja elää tätä elämää - Herra silmissäsi jokaisen elämä on niin kallisarvoinen, Sinun tahtomasi elämä, johon Sinä annat voiman, toivon ja mielekkyyden ja saamme kantaa hyvää hedelmää, tulkoon se oikea silmien avautuminen suunnitelmallesi palvella ja rakastaa Herra, Sinua.
-M:sta kiitämme Herra, että hän jaksaa ja haluaa olla auttamassa poikaansa ja tämän perhettä, käytännössä ja rukouksin, tiedämme, että tehtävämme on näyttää ihmisille rakkauttasi Jeesus, teoin ja sanoin, jotka maailma voi erottaa SInun antamiksesi ja saamme olla kirkastamassa ihmisten elämää Sinun kunniaksesi, Sinun antamien ohjeiden mukaan ja saamme siten olla todistamassa hyvyyttäsi ihmistä kohtaan ja tuomassa heitä Taivaan kotiin luoksesi, kun he näkevät Sinun rakkautesi meissä.
-Isä, jätämme ja olemme jättäneet Sinun käsiisi M:n pojan ja pojan perheen asioiden johdattaminen haluaamasi suuntaan ja samoin siihen liittyvät lakiasiat, jotka vaikuttavat perheeseen, tulkoon siitä hyvä tulos, jota itse on vaikea nähdä, hoida Sinä Herra, meillä ei ole keinoja eikä ymmärrystä, tapahtukoon Sinun hyvä ja oikeamielinen tahtosi - Siunaa ja varjele heitä, johdata jokaista Sinun suunnitelmaasi, pelastukseen.
-Anna Herra johdatus oman seurakuntakodin löytymiseen, juuri sellaisen, jossa tietää ja tunteekin olevansa kotona, omanlaistensa joukossa.
-Anna Herra johdatus oman seurakunnan löytymiseen, kaipaus on päästä seurakuntayhteyteen, tiedät Herra sen.
-Vapautusta psyykensairaalle, Jeesus Sinä teet koko ihmisen terveeksi ja sitä rukoilemme, että tämä tulee todeksi tässä elämässä, Herra auta pian.
-Herra rukoilemme vapautumista miehelle, jolla sairaalloista ahdistusta iltaisin ja öisin, rukoilemme myös elävän veden virtaamista hänen elämäänsä Jeesuksen Kristuksen kautta.
-Pyydämme sydänsairaalle rauhasi laskeutumista koko elämään.
-Rukoilemme SM:n kanssa K:lle kokonaisvaltaista apuasi Jeesus, asuntoasioihin, terveysasioihin, mutta erityisesti, että pelastat Jeesus, Sinä teit kaikki meidän puolestamme, perkeleen teot on tehty tyhjiksi, tulkoon tuo totuus K:n ja perheen elämään uskon kautta ja muutos tulkoon koko elämään.
-Jeesus, sinä nostat jaloilleen sen, joka on masennuksessa ja itsesäälissä, tartumme käteesi ja nousemme tämän maailman olosuhteiden yläpuolelle, sillä maailma on paha emmekä me ole tästä maailmasta, mutta Herra Sinä valaiset kulkumme Pyhän Hengen kautta, avaamme ymmärryksemme Sinulle ja pyydämme, anna ymmärrystä, viisautta, voimaa ja toivoa näkemään tulevaisuus ja toivo, sillä Sinä annat ne meille.
-Herra, tiedät kaiken, sinulla on suunnitelma jokaiselle, koko ajan, olet sydänten tuntija, johdata M:lle ystävä tai enemmänkin yhdessä kulkemiseen täällä maan päällä, jakamaan ja iloitsemaan asioista, opeta jättämään murheet pois, sillä emme voi sanasi mukaan lisätä elinpäiviämmekään murehtimalla, vaan ilo on meidän vahvuutemme kanssasi Jeesus.
-Anna Herra hyvä ratkaisu oikeudellisiin asioihin perheen asioissa, kun maanantaina näitä asioita käsitellään, vaikuta tahtomista ja tekemistä, sitä pyydämme Jeesuksen nimessä.
-MH:n kanssa rukoilemme, tiedämme, että jokaiselle olet antanut vapaan tahdon, mutta myös kutsut luoksesi, sillä Sinun armosi riittää kaikille ja rikkomustemme vuoksi Jeesus sovitti meidät, vaikuta oikealla hetkellä pojan, miniän ja  heidän lastensa elämään - suojele ja varjele lapsia hyvään elämään. Anna ymmärrys ojentautua Sinuun antaessasi ymmärrystä hyvyydestäsi, uskonratkaisu ja uudestisyntyminen.
-Rukoilemme ainakin yhtä uskovaa ystävää, johdata uusiin paikkoihin uusiin tilanteisiin, uuteen mahdollisuuteen, yhdistä omiasi rakkaudellasi.
-8.8. puolesta, Pyhän Hengen kosketusta asioihin.
-Kurkun kaiherrukseen ja ääniongelmiin, jotka jatkuneet eikä voi laulaa enää srk:n tilaisuuksissa, Herra parantukoon kurkku, poistukoon kaikki mikä aiheuttaa ääneen ongelmia ja avautukoon ääni, nimessäsi Jeesus.
-J:lle pyydämme sanasi vapauttavaa voimaa, johdattuu tapaamaan sopivia ihmisiä ja että hän saa kokea elämässään Sinun hyvääsi ja että on niitä joiden sydän on saanut rakkauden sydämeensä Pyhän Hengen kautta ja voivat kulkea sanasi mukaan siksi: "Lapset, älkäämme osoittako rakkautta sanoin ja kielellä vaan teoin ja totuudessa."
-Jeesus, anna sydämeen viisautta miten toimia uskovan, mutta jostain syystä töykeän pariskunnan kanssa, ohjaa heitä myös oikeaan ja rakkaudelliseen suhtautumiseen, vaikuta sydämiin, paljasta totuus asioihin, sillä rakkaus iloitsee yhdessä totuuden kanssa. "Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus."
-Isä pyydämme väliintuloasi, kun Herra emme itse jaksa tai ymmärrä, anna ensin halua päästä eroon meille huonoa tekevistä asioista anna myös toivoa, että Sinä todella olet vapahtaja, vapauteen SInä olet meidät vapauttanut ja sen jonka Sinä vapautat on totisesti vapaa - vapautettu, Herra rukoilemme naapuritalon alkoholistin puolesta ja kahden kylällä olevan alkoholistin puolesta, tuo kotiin ja vapauta myös alkoholista.
-Rukoilemme, että kaikki asiat, jotka vaikuttavat yöuneen oikenevat terveiksi niin sielun kuin ruumiinkin osalta ja että siten yöuni tulee riittäväksi ja säännölliseksi, rukoilemme ymmärryksen lisäksi tahtoa tehdä muutokset, jotka itse pitää tehdä: "Rauhassa minä käyn levolle ja nukun, sillä sinä, Herra, sinä yksin annat minun asua turvassa."
-Jätämme Jeesus käsiisi tämän vaikean tilanteen, pyydämme, että annat sijoitetulle pienelle lapselle hyvän ja turvallisen elämän johdatuksessasi ja annat Hänellekin pääsyn luoksesi pelastukseen, Sinä tiedät parhaiten, sillä tiedät myös kokonaistilanteen ja kaikki suunnitelmat elämämme varalle ovat Sinun tekemäsi.
-J:lle talousapua rukoilemme, ja että hammas kestää kunnes pääsee hammaslääkäriin, rukoilemme sujuvaa ja oikein hyvää yhdessä oloa kihlatun kanssa ja yhteistä arvostamista heille, kun kihlaus on aikaa, jolloin on otollinen aika suhteen kehittyä liittoa kohti, joka on tarkoittamasi, tulkoon iloa olemiseen ja kaikkinainen luottamus ja odotus liiton alkamisesta ja kaikenlaisen oman näyttämisen ja itsekkyyden poistumista ja rohkeutta molemmille edetä täysimittaiseen vapaaehtoiseen päätökseen ja sitoutumiseen rakastaa ja kunnioittaa puolisoa ja tulevaa liittoa- parantumista kovasta flunssasta kokonaan pian, pyydämme tietä laihtumiseen ja kynsinauhojen parantumista ja virkeyttä.
-Herra, kun on ahdistava mieli, anteeksiannon rauhaa, rukoilemme tahtoa ja voimaa antaa anteeksi, vapautusta tilanteesta ja että vaikka on väärin, eikä se ole helppoa, olet kutsunut meidät antamaan anteeksi, että Sinäkin annat meille anteeksi: "Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi; ja anna Herra myös ymmärrystä, joka helpottaa tilannetta.
-M:n talousasioiden puolesta, sanasi sanoo, että annat jokapäiväisen leivän ja että Sinä pidät meistä huolta,  niin me luotamme siihen, oma pyyntömme on, avaa osa-aikainen työ, on se miltä tahansa alalta, pyydämme kuitenkin, että sinne on helppo päästä ja ettei työmatkaan mene liikaa aikaa, Herra anna pysyvä ratkaisu, avaa vaikka paikka tutun kautta tai ohjaa työpaikan ovelle suoraan, näytä muutenkin mitä pitäisi tehdä, ohjaa uuteen - pyydämme terveyttä ja Sinun antamaasi shalom -rauhaa sydämelle, jossa on ollut sykevaihteluita ja muutakin ongelmaa.
-Psyyken parantumista ja oman srk:n löytymistä rukoilemme, Herra anna ymmärrys, mielen ja ajattelun muutos - muutos sielulle ja anna voima eheytymiseen, sanastasi apu Pyhän Hengen johdatuksessa, Herra, apusi on useammin kuin ymmärrämme  sellaista, jota emme itse löytäisi, mutta sinä avaat elämän vetten virran erämaahan.
-Herra kiitos, että tuot sydämelle rauhan olosuhteista huolimatta, anna varmuutta sanasi kautta ja puhu mieleen totuuttasi, anna uskoa ja auta epäuskoa, Herra me tiedämme, SInun sanasi on aina totta ja voimassa: "Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." ja Sinä siunaat heitä, jotka sanasi mukaan tahtovat elää: "Sillä Herra Jumala on aurinko ja kilpi; Herra antaa armon ja kunnian, ei hän kiellä hyvää niiltä, jotka nuhteettomasti vaeltavat." Herra tuo rauhasi srk:sta eroamisasiassa, tyynnytys mielelle ja asian läpikäynti, ettei se jää vaivaamaan pitkään ja avaa Herra uutta, rukoilemme tämän sanan toteutumista: "Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan."
-Rukoilemme sanasi mukaan, ihmistä ja eläintä Sinä autat, Pyydämme S:n L:lle, että virtasusongelmat loppuja ja L:o tulee ihan terveeksi.
-Herra, auta kun on paha mieli, anna vapahdus ja rauha, vie uuteen ja helpompaan oloon ja tietoon, että Sinä rakastat kaikesta huolimatta ja haluat, että on hyvä olla: "Mutta minä totisesti uskon näkeväni Herran hyvyyden elävien maassa."
-Jeesus, tahtosi on, että me aina pyydämme ja annamme anteeksi, tiedämme, että se on vaikeaa ihmiselle, mutta kuitenkin selkeä tahtosi on, "...anna meille meidän syntimme anteeksi, niinkuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet..." Sinä Herran tiedät, kun olemme pyytäneet anteeksi, niin Sinä olet armollinen ja annat anteeksi, kiitos Jeesus, jos kuitenkin Herra meille ei ole annettu anteeksi, niin johdata sellaiseen paikkaan, jossa voimme olla, myös uusi seurakunta ja uusia ihmisiä.
-Jeesuksen nimessä J, vapaudu ja tule terveeksi, lähteköön skitsofenia pois ja tulkoon täysi terveys. Maanisuus katoa, tapahtukoon parantuminen juurineen Jeesuksen haavojen kautta ja tulkoon tilalle nyt Jeesus antamasi shalom -rauha.
-P:lle ja M:lle rukoilemme S:n kanssa Jeesuksen veren voimaa sydämille, verisuonille niin päähän kuin jalkoihin täyttä parantumista tässä hetkessä, tulkoon valo ja tulkoon terveys sekä päivittäisiin asioihin helpotus ja Pyhän Hengen rauhaa, rakkautta, iloa ja uskoa Jeesukseen - pelastusta.
-Anna Herra vapautus edelleen kovana tuntumasta kuumuudesta, helleväsymyksestä.
-Rukoilemme H:n kanssa nuoren puolesta, Herra tuo johdatus parhaimpaan - sinun luoksesi - yliluonnollisesti johdattaen miten vain, jotta itsetuhoisuuden tilalle tulee toivoa ja uskoa rakkauden parantavaan voimaan sekä tulevaisuuteen. 
-M:n ahdistukselle, masennukselle ja pelkotilalle julistamme, että suurempi on Hän joka sinussa kuin se joka on maailmassa ja onnellinen on se joka turvaa Herraa ja odottaa Hänen ratkaisujaan, samoin Hänen valoonsa tulemalla pimeys väistyy ja sana tekee vapaaksi ja se jonka sana - Jeesus vapauttaa on totisesti vapaa.
Heinäkuun rukouksia
S:n kanssa rukoilemme M:lle täyttä parantumista, Jeesuksen nimessä syöpä loppukoon ja jokainen syöpäsolu kuolkoon Jeesuksen nimessä, puhumme Jeesus - antamaasi elämää hänen koko kehoonsa juuri nyt ja Isä, perheelle mielenmuutosta ja sydänten avautumista Jeesukselle, vedä Isä heitä puoleesi, niin että he ymmärtäisivät mistä apu tulee koko elämään ja että he tekevät uskonratkaisun - parantukoon L:n kaikki tulehdus tässä hetkessä ja tulkoon kaikki siihen liittyvä täysin terveeksi Jeesuksen nimessä. Isä, johdata yhteen valitsemasi puoliso, sillä yli 20 vuotta pitkälle on ollut yksin kulkemista, Herra kuten haluat, mutta pyydämme samalla kutsumuksella olevaa puolisoa pian tulevaksi elämään. O:n, U:n, Esan, R:n J:n, R:K:n ja P:n puolesta kokonaisvaltaista Jeesuksen siunausta elämään.
Sanomme B:n ystävälle E:lle, parantukoon tulehdukset haavoista ja puhdistukoon veri Jeesuksen nimessä. Herra pyydämme korkeimman, Sinun suojaasi kaikilta Korona -asioilta ennen toista rokotusta ja sen jälkeen ja anna ymmärrys miten toimia koko ajan, Herra, pelkoa ei ole niillä, jotka sinua rakastavat ja joita Sinä rakastat, sanot Herra sanassasi niin monta kertaa älä pelkää "- älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi - minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni." ja "Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua."  "Älä pelkää», Elisa vastasi, »meillä on puolellamme enemmän väkeä kuin heillä." Stressitason laskua rukoilemme, kun tapaa koronalta suojautumattoman ja Herra tiedämme, että Sinun suojasi suojaa kaikelta muultakin, ohjaa askeleemme aina, kiitos, että olemme kuitenkin saaneet Sinulta ensisijaisesti siunata ja rakastaa lähimmäisiämme. Ilosanoma on, että Jeesus on halunnut ja suunnitellut meille kaiken tarvittavan tähän elämään, sen suunnitelman mukaisesti rukoilemme, että T:n tytär saa juuri sellaisen työpaika ja hänen elämäänsä ne askeleet, jotka Herra antaa, vaikka ihminen itse suunnittelee, tapahtukoon hyvä tahtosi Herra. Herra, pyydämme johdatustasi raha-asioiden ratkeamiseen selvästi parempaan, jokapäiväistä ruokaa ja muuta tarvittavaa, anna myös johdatus oikeisiin paikkoihin, oikeiden ihmisten luo ja oikeisiin ratkaisuihin, anna hyvä harkinta. Herra, tiedämme, että olet antanut vapaan tahdon jokaiselle, etkä sitä ota keneltäkään pois, mutta saamme rukoilla MH:n kanssa, pojan perheen puolesta, että siellä tapahtuisi johdatuksesi oikeaan suuntaan, Sinun suuntaasi ja elämä muuttuisi parempaan. Rukoilevan mummin kanssa rukoilemme, että poikansa saisi sinut Herra sydämeensä ja saisi koko elämänsä muuttumaan ja lasten osalta myös rakkauden keskeiseksi asiaksi, ohjaa onko uusi suhde ollenkaan hyväksi ja anna hänen ymmärtää asia, pyydämme myös työasian etenemistä. A:n psyyken, pojan miesasian, talouden, miesasian, laihtumisen puolesta, Herra, pyydämme, että vaikutat tahtomista ja tekemistä ja elämä muuttuu. Jeesus, kiitämme hyvyydestäsi kuolinvuoteella olleen veljen puolesta, jonka kohtasit vielä tuolloin ja uskomme on, että otit hänet kotiin, siitä on suuren suuri ilo siellä taivaassa ja niin täälläkin ja antaa meille toivoa täällä maailmassa oleville - ylistys Jeesus, Vapahtajamme ja Pelastajamme! P:n Jyväskylässä olevan yksityisellä lääkärillä käynnin puolesta, tulkoon sujuvuus koko matkalle ja lääkärin tapaamiseen, myös oikeiden asioiden löytyminen ja apu niihin. Kurkun kaiherrus, väisty aiheuttaja tule täysi terveys kurkkuun Jeesuksen nimessä. Herra anna läpimurto yli kuukauden kestäneelle väsymykselle. Kissalle Herran Jeesuksen parantavaa kosketusta, kiitos Jeesus. Rukoilemme Herran Jeesuksen nimen ja veren suojaa ja puhdistusta ja pelastusta ja parantumista vanhemmille, J:lle P:lle J:lle T:lle M:lle S:lle L:lle S:lle ja rukouspyynnön lähteetäjälle. Hengelle ruumiille ja sielulle Pyhän Hengen rauhaa rakkautta iloa uskoa Jeesukseen. Varjelusta pahasta. Herra pelasta ja paranna riippuvuuksista 42-vuotias mies. R:n parta-asialle ja laihtumiselle hänen toivomaa muutosta, johdata ystävä tai useampikin uudesta asuinpaikasta, jota myös pyydämme, kiitos rakas Jeesus. Varjelusta kaikilta korona-asioilta, kitos Jeesus. Rukoilemme suvun puolesta uskoontuloja, jossa tiettävästi se on harvinaista, kahden ateistiperheen puolesta läpimurtoja, uudista lapsien uskoa, paranna kuten tahtosi on vaikeasti sairas, anna veljen perheelle valoasi, siunaa omaa avioliittoa, kiitos Jeesus kaikki kunnia Sinulle Herramme. Herra Jeesus, siunaa ST:n jokainen päivä Pyhän Hengen johdatuksessa, anna ymmärrys miten voi siunata synnissä eläviä vierailulle tulevia johdattaen rakkaudessa ja totuudesa, anan hänen tuntea voimasi joka päivä, siunaamme tässä myös hänen avioliittoaam, anna liitolle rakkautta lisää ja anna kulkea armostasi eikä omavoimaisesti, anna lepo ajatuksille, Sinä Herra pidtä huolta joaisesta päivästä ja tulkoon luottamus sanasi lupauksiin. Herra paranna tämä tärkeä koira - patti poistukoon, rukoilemme - "parane". Rukoilemme uudistumista puhdistumista ja puhtaana pysymistä "Te olette jo puhtaat sen sanan kautta, jonka olen teille puhunut." S:n L:lle sanomme, parane ja puhdistu. Rukoilemme yhdessä S:n kanssa, muutosalue ei ole mitään pahanlaatuista, tämä on totuus, Jeesuksen nimessä. Herra sanasi on meille henki ja elämä, pyydämme sanasi kuulemista ja sanasi voiman tervehdyttävää vaikutusta psyyken parantumiseen, anna oikea suunta ja voima tähän Herra: "Sinun sanasi on jalkojeni lamppu ja valo minun polullani." ja "Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee." Herra pyydämme helpotusta helteisiin, helleväsymyksen poistumista ja palautumista hyvään kuntoon. Hoitopaikkoihin Herra pyydämme paljon erilaista apua, vaikuta suomalaisiin sydämiin, varsinkin päättäjiin, mutta myös järjestöihin ja yksityishenkilöihin, vaipanvaihdot, pyydämme muutakin apua tälle ädille. Herra, L:n rukousaihe, tulkoon ymmärrys kaikkeen ruokaan liittyvä, maailma haluaa tehdä ruuastakin huonoa, mutta Herra siunaa ruokamme, muistamme sapatin ja paastomisen ja haluamme muistaa ja noudattaa sanaasi: "Oletteko tekin vielä ymmärtämättömiä? Ettekö käsitä, että kaikki se, mikä menee suusta sisään, menee vatsaan, ja se ulostetaan? Mutta se, mikä tulee suusta ulos, lähtee sydämestä, ja se saastuttaa ihmisen. Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset ja herjaukset.  Nämä saastuttavat ihmisen, mutta pesemättömin käsin syöminen ei saastuta ihmistä." Herra, Pyydämme messuille pääsemistä helposti, jos olet Herra sinne johdattamassa. Rukouspyynnön mukaisesti rukoilemme: Jokainen henki joka tunnusta Jeesusta Kristusta Herrakseen, karkotu tämän ihmisen elämästä nyt etkä palaa takaisin, pyydämme anteeksi myös sukupolvista välittyviä asioita, tulkoon Jeesuksen vapautus myös näistä asioista ja puhumme evankeliumia tämän ihmisen elämään - Jeesuksen veri on puhdistanut sinut synnistä ja kaikesta vihollisuudesta Isää Jumalaa vastaan ja uskomalla Jeesukseen pääset pelastuksen tielle. Henkisesti sairaalle helpostus, kun tilanne pahenee - vapautusta rukoilemme ja tulkoon Herran usko ja valo elämään. Isä tulkoon tahtomasi asunto R:lle, niin hän pääsee hyvin kokouksiin, rukoilemme myös polviin helpotusta, selkärangan suoristumista ja täyttä parantumista sekä kissalle hyvää ruokahalua. S:n näytteenottoasiaan rukoilemme rauhaa ajan varaamiseen ja rauhaa tulosten odottamiseen, tulkoon puhdistuminen kokonaan ja kaikki huonolle vaikuttavakin lähteköön ja olkoon näyte puhdas Jeesuksen nimessä. HerraM:lle rukous, vapaudu pelkotiloista Jeesuksen nimessä, väistyköön pelot ja tulkoon Kristuksen rauha ja tieto Jumalan suuruudesta tilalle ja että Hänellä on kaikki valta ja voima kaikessa, sekä rukoilemme hengessä tulevaa rauhaa, joka on yli ymmärryksen käyvää rauhaa "Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa." ja  "Ole luja ja rohkea! Älä säiky äläkä kauhistu, sillä Herra , sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin" ja rauhaa myös vanhempien suhteen rukoilemme. Vapaudu harhoista ja tulkoon vapaus Jeesuksessa tilalle. Pyydämme helpotusta helteisiin ja vieressä olevaan remonttiin, joka osuu nukkumisenkin aikaan, että työtätekevän ja vanhurskaan uni olisi jälleen makea. Isä K:n avioitumisasiaa, rakkautesi on vuodatettu Pyhän Hengen kautta jokaiseen meihin ja pyydämmekin, että Pyhä Henki kertoisit tämän rakkauden liiton asian suoraan sydämeen, nostata toivo ja odotus ja valmistele sydäntä mahdollisuudelle, että pian tai myöhemmin, pyydämme, sanasi mukaisesti, että puoliso on etsinyt taivasten valtakuntaa ja ollut sillä tiellä opettamanasi - Herra, tiedämme, että vihaat avioeroa niinkuin muutakin syntiä, mutta Sinun armosi on monessa monessa asia niin suuri ja jokainen meistä on syntiä tehnyt ja rakkaus peittää paljotkin synnit, sillä Jeesus, Sinä olet tehnyt meidät vanhurskaiksi, anna Herra sydämen avautua oikeaan suuntaan, vaikuta tahtomista ja tekemistä - tapahtukoon SInun hyvä tahtosi. Pyyntö Isä uskovien yhteyteen ja ystävien tulemiseksi elämään, pyydämme myös itselle sopivia ja mielenkiintoisia töitä ja johdatusta, Herra vie myös uskossa eteenpäin, anna pojan leikkauksen mennä hyvin ja pidä huolta heistä molemmista ja varsinkin pelasta poika ja hänen elämänsä - kiitos, että rukouspyynnön lähettäjä turvaa SInuun Herra - "Siunattu se mies, joka luottaa Herraan ja jonka turvana Herra on",  "Joka painaa mieleensä sanan, se löytää onnen. Autuas se, joka turvaa Herraan!" ja "Jumalattomalla on monta tuskaa, mutta joka Herraan turvaa, häntä ympäröi armo." M:n puolesta rukoilemme ja viestitämme, Sinä ole pää etkä häntä ja "Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen", jokainen uskova on Jumalan palvelija ei ihmisen eikä maailman ja on saanut vapauden Jeesuksessa Kristuksessa. A:n psyyken parantumisen, miesasian puolesta, talouden kohentumisen puolesta ja viisautta niihin, uutta tietoa ja ymmärrystä rukoilemme ja sinun siunauksiasi, kun me Sinua Herra seuraamme sekä anna Herra iloa, SInua iloasi, avaa hyviä asioita lisää elämään, tulkoon valosi siihen asiaan, joka ei ole valossa. Rukoilemme terveyttä ihanille yli-ikäiselle odottavalle äidille ja massuasukille, hyvää mieltä koko odotusaikaan ja helpotusta helteeseen. Uskovien puolesta, jotka elävät haureudessa, Isä anna heille sanasi totuus ja voima parannukseen, erityisesti rukoilemme, että he saavat uudistua Sinun rakkaudellasi. Rauhaa ja turvaa rukoilemme tulevaan yöhön raskaan työviikon jälkeen, kun lisäksi on turvatonta kotona "Se, joka asuu Korkeimman suojassaja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: "Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan." Ulkomaalaistaustaiselle J:lle rukoilemme, että Jeesus, ilmestyt Hänelle ilmoittaen kuka olet, painajaisunien sijasta, rukoilemme armoasi pelastukseen, anna Herra armosi, ilman tekoja ilman omaa pyyntöä, armahda ja tuo kotiin. Rukoilemme Herra Sinun ihmeellistä kosketustasi vakavasti sairaalle. P:lle rukoilemme inspriraatiota kirjoittamiseen, kuten se oikein pitää tulkitakin: Hengestä tulevaa kirjoittamista ja siten huomaamista milloin tämä tapahtuu ja kiitos, että annat voimaa kirjoittamiseen ja mielenrauhaa keskittymiseen. Herra iloiten odotamme, että raskaus on totta, toivomme ja uskossa pyydämme sen mukaista rakkautta ja varjelusta elämään sekä taloudellista toimeentuloa - varmuutta sydämelle, että kaikki järjestyy, Sinä viet läpi vaikeuksien, kuten olet luvannut ja tuot ilon sydämeen. V:n pyynnön tuomme Herra Sinulle, Sinä tiedät jokaisen ihmisen tilanteen, joka tapauksessa rukoilemme suurta voimaasi, armoasi ja totuutta, julistamme Sinun ihmetekojasi hänelle, Jeesus, Sinun Golgatan veren voimaa, ylösnousemustasi, Sinä teit kaikki perkeleen teot tyhjiksi ja julistamme kunniaasi tähänkin asiaan, se on voitettu ja tulkoon sen mukainen ihme V:n elämään juuri nyt ja tähän tilanteeseen ja me muistamme sanasi: "Toivokaa ja iloitkaa, ahdingossa olkaa kestäviä, rukoilkaa hellittämättä." "ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua." ja "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."  Sanoudumme irti kaikista vihollisen juonista, varsinkin selvännäkijöistä ja teemme parannusta kaikesta sellaisesta lopullisesti ja julistamme Jeesus, perheelle siunausta, SInun hallintavaltasi tulemista elämään armosi ja anteeksiantamisen tulemiseksi ja elämän muuttumiseksi ja rukoilemme läheisten puolesta sekä rauhan tulemista syntien anteeksiannon ansiosta sellaiseen, joka ei ole Herrasta. Julistamme Jeesuksen ristintyön ja ylösnousemuksen voimaa, Jeesuksen antamassa vanhurskaudessa, Sinä sanot: "minä olen voittanut maailman" myös rukouspyynnön lähettäjän sanoin: Julistamme kaikelle saatanan pahuudelle Jeesuksen nimessä: irrottakaa otteenne ihan kaikesta, lähtekää, älkääkä enää ikinä palatko! julistamme ja tunnustamme vain Jeesuksen ilosanomaa, rukoilemme ja julistamme ihmisille täydellistä halua Kristuksen puhtauteen ja kirkkauteen, Jumalan tahdon mukaiseen elämään, muuttuen Hänen sanastaan, tahdostaan ja Pyhän Hengen ohjauksessa ja voimassa. Herra, rukoilemme halua puhtauteen, sanasi totuuteen ja rakkauteen, siihen koko sanaan, joka on ensin tuonut meidät pelastuksen tielle, joka vapauttaa synnistä ja kirkastaa meitä tekemään Pyhän Hengen ohjauksessa tahtosi ja muuttaa ajatuksemme, valjastaa ne sanaasi, anna voima - synneistä pääsemiseksi, näytä meille synnit, jota emme tiedä ja anna puhdistuksen tie niistäkin kohti sinun kirkkauttasi, sillä SInä olet meidän vanhurskautemme.  Herra, olet antanut ihmiselle paljon asioita, jotka kuuluvat meihin ja meille, Herra tuo halua toiseen sukupuoleen on yksi, tiedämme sen, pyydämme, että annat oikean kumppanin elämään, koko rakkauden valitsemaasi puolisoon ja yhdistä nämä puolisot toisiinsa ja anna se rakkaus joka on sinulta, silloin se kestää, auta halujen kanssa kamppailevia kaikkia muitakin ja jos asia on jotenkin vinossa, miten vain, oikaise ja ohjaa oikeaan kuten Sinä tien näytät ja annat voiman ja oikeat rukoukset - Herra, kiitämme, että jokainen raskaus ja jokainen vauva on haluamasi, suunnittelemasi ja siunaamme jokaista raskautta ja jokaisen vauvan vanhempia jo alusta alkaen.  A:n psyyken parantumisen, miesasian puolesta, talouden kohentumisen puolesta rukoilemme ja sinun siunauksiasi kun me Sinua Herra seuraamme sekä anna Herra iloa, SInua iloasi, avaa hyviä asioita lisää elämään, tulkoon valosi siihen asiaan, joka ei ole valossa. Herra, pyydämme A:lle puolisoa ja omaa perhettä, johdata tämä asia pian on pyyntö, Herra ja tapahtukoon tahtosi tässäkin asiassa. K:n jalalle, jota ötökkä pisti, rukoilemme lääkärille viisautta mutta ensisijaisesti tulkoon punaisuudelle ja tulehtuneisuudelle parantuminen Jeesuksen veren kautta, jossa on jo voitettu kaikki sairaudet ja raihnaudet, tulehdus lähde, Jeesuksen nimessä. Tulkoon vapautus ja parantuminen Jeesuksen Kristuksen Golgatan sovitustyön ja ylösnousemuksen kautta uskovalle ja psyyke ja unettomuus parantukoon. Rakas Taivaan Isä, P:n pojan rippileiriä siunaamme, hyvää selviytymistä, totuuden tulemista sydämeen, tahtosi, armosi ja rakkautesi ymmärtämistä ja vastaanottamista - Herra pyydämme talousasioiden muuttumista, anna muutoskohta ja ymmärrys mikä se on, anna tietoa mikä ei ole hyvästä ja miten on hyvä toimia ja ajatella, anna hyviä neuvonantajia, mutta Herra opeta äänesi kuulemista Pyhän Hengen läsnäolossa, rukouksessa kuuntelemisessa, jätämme Herra Sinulle asiamme ja uskomme, että Sinä pidät niistä huolta ja ilmoitat mitä meidän pitää kuulla ja ymmärtää, kun me rukoillen kuljemme. Rukoilemme omaishoidettavan vapautuksen puolesta, tulkoon vapautus hoitjan komentamisesta ja rauha ja lempeys sielulle. M:lle rukoilemme totuutta sydämmeesi ja muutosta elämään, todellista muutosta Jeesuksen Kristuksen tarkoittamaan elämään, kun aviopuoliso ja omat vanhemmatkin ovat välinpitämättömiä (rakkaudettomia?), vaikka kovin ahdistaa, samaa, kuten ensin Jumala sanoi Joosualle: "Muista, että olen sanonut sinulle: 'Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.'" ja toinen Jaakobin kirjeen sanoin "Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä." ja ohjaa sinua kaikessa ja lopuksi, että kaikki on voitettu Johanneksen evankeliumissa, Golgatalla Jeesus sanot: "Se on täytetty - tulkoon vapaus ja siten muutos totuuden ja rakkauden kautta tilanteeseesi. M:n isälle tulleiden koronarokotteen aiheuttamien sydäongelmien vuoksi, Isä sanomme Jeesuksen nimessä, kaikki vihollisuus on voitettu Golgatan ristilläsi, parane sydän kaikista ongelmista, sillä suurempi on Hän joka on meissä, kuin joka on maailmassa eikä tämä ole mikään poikkeus. Herra, Sinun haavojesi kautta lapsuuden traumatkin ovat parannettu, tulkoon vapautuminen sen nojalla myös yöuniin. Herra ohjaa löytäjän askeleet, että vanhus löytyy elossa ja tapahtukoon muutenkin Sinun tahtosi. Herra, Sinun rauhaasi rukoillaan turvattomaan kotiin anna ihmislle hyvää tahtoa, julistamme sydämeen hyvää ja jokaiseen siellä olevan elämään totuuden tulemista, rakkautta, Jeesus. Rukoilemme P:lle talousasioiden kohentumista ja sellaista tehtävää ja työtä, joka on Hänelle kokonaisuudessaan hyvä ja jossa Hän voi palvella Sinua Herra tässä kohdassa elämää parhaiten, kunnes tulee uutta. Ihan uusia asioita hoivakotiin äidille, uutta voimaa ja selviytymistapoja arjesta ja uutta iloa, kun henkilökuntaa on liian vähän, rukoilemme Herra myös, että annat kokonaisvaltaista terveyttä. Rukoilemme P:lle helpotusta oloon ja viisautta jokaiseen päivään. Rukoilemme P:lle Herra avioimiestä, häntä, jolle olet antanut samanlaisen kutsun ja vaikuta molempiin, jos kutsusi yhdessä onkin jotakin muuta lisäksi. Jeesus, pyydämme vapautuksen tulemista perheenisälle viikonloppuna erityisesti esiintyvästä ahdistuksesta, Sinun valosi tulemista koko perheen elämään, Herra pyydämme, että vaikutat tekemiseen ja tahtomiseen, kutsu heitä kääntymään yhdessä ja erikseen puoleesi. Isä rukoilemme K:n miehen puolesta, iso perhe, Jeesuksen nimessä jokainen syöpäsolu kuolkoon tästä miehestä ja Jeesus veresi parantava voiman pyydämme tulevaksi koko hänen ruumiiseensa tässä hetkessä, puhumme elämää ja Sinun kunniasi tulemista näkyviin täydellisen parantumisen kautta tåydellisen ristintyön perusteella, Herra sanoit: "se on täytetty" Rakas Isä, anna vapautus itsetuhoisuudesta, varjele pahalta, päästä pahasta, tuo valosi ja muuta Herra tilanne elämän tielle, SInun tiellesi. Herra, vapauta väkivaltaisuudesta, auta tavalla jonka Sinä tiedät, rakkauden tie on aina hyvä, SInun totuutesi ja armosi. M:lle rukouksin vapautumista väkivaltaisuudesta, jonka J aiheuttaa, tulkoon tie vapauteen maallisten tahojen kautta tai mikä tahans.a johdatuksesi onkaan ja rukoilemme, että saat voiman tehdä päätös oikeaan - sillä väkivaltaisuus on vihollisesta ja sitä me vastustamme - "Vapauteen Kristus vapautti meidät." J:n sairauksien puolesta rukoilemme, parane Jeesuksen nimessä. Uskovan J:n perheen puolesta rukoilemme Herra, että vihat ja epäselvyydet sekä pettymykset voisivat helpottua ja rakkaus saisi rakentaa, Herra puhumme viisautta sanoihin ja lempeyttä mieleen, että ei tarvitsisi erota, vaan rakkaus saisi uudistua. Kiitämme erikseen monista auttamisistasi Taivaan Isä, niin monissa asioissa olet auttanut, parantanut, vapauttanut, masennuksia parantanut, johdattanut, jotakin tärkeää on löytynyt ja meillä on monta erilaista kiitosaihetta - suurkiitos Isä! Kiitos Jeesus - kiitos Pyhä Henki! Kiitämme Herra kaikista rukoilijoista ja rukouksista, joita saamme rukoilla yhdessä rakkaittesi kanssa täällä maan päällä. Tahdomme rakastaa Jeesus Sinua aina enemmän ja kuulla äänesi koko ajan vahvemmin ja tuntea Jeesus Sinut läheisemmin - kiitos, että olet aina kanssamme ja rukoilet aina puolestamme.  "...laki ei tehnyt mitään täydelliseksi - mutta sijaan tulee parempi toivo, jonka kautta me lähestymme Jumalaa." ja "mutta tällä on katoamaton pappeus, sentähden että hän pysyy iankaikkisesti, jonka tähden hän myös voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestansa."
Kesäkuun rukouksia
Monisairaan puolesta rukoilemme, rauhasi tulemista jäseniin ja kehoon sekä mieleen, anna vapautuksen tulla, anna rauhasi tulla Herra Jeesus. Rukoilemme Herra samalla kutsumuksella olevaa puolisoa ja että valmistelet molempien sydäntä, niin kuin Sinä Herra vain voit tietää sekä annat sopivan odotuksen ja ilon sydämeen - anna heille täysi paketti yhteistä palvelua yhteisessä kutsussasi. Rukoilemme avioerotilanteessa Mummun kanssa, että pidät Herra huolta perheen lapsista, annat äidille voimia, autat tapaamisasiassa ja samoin autat isää tämän asioissa - rakkautesi on vastaus, tulkoon hyvyyttä, hyvää tahtoa ja sopimishalua, varjele tätä perhettä ja vie eteenpäin. Kiitos Isä epätietoisuuden ja samalla masennuksenkin väistymisestä. Isä tuomme monet monet asiat eteesi, on epäoikeudenmukaisuutta, ei ole rahaa ei ole montaa muutakaan asiaa, joita tarvittaisiin - pyydämme, että otat ohjat käsiisi ja ohjaa elämää kokonaan, anna sellaisten asioiden tapahtua, jotka vievät eteenpäin, avaa uutta elämässä, myös ajatuksia ja vaikuta tahtomista ja tekemistä - anna toivoa mieleen ja helpotusta kaiken tämän pitkään kestäneen tilanteen keskelle. Olet Herra käskenyt: "Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat" siksi rukoilemme ja siunaamme T:aa ja kiitämme siitä, että on niitä, jotka todella haluavat rukoilla sanasi mukaan tässäkin asiassa. Isä pyydämme epätietoisuuteen vastaustasi, anna myös ymmärrystä mitä muuta asiaan liittyy tai pitääkö jotain tapahtua ensin, kiitos, että puhut asiassa - pyydämme myös voimaa ja läpipääsyä asian kanssa etenemiseen ja elämiseen. K:ta kiitämme J:n asiassa, kiitos Herra, että autoit. Omahoitajan näkemiseen rukoilemme viisautta terveysasiassa, onko aika nostaa lääkeannosta ja miten se tapahtuu, missä, pyydämme myös täydellistä parantumista, sillä sanasi sanoo: "...joka "itse kantoi meidän syntimme" ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja hänen "haavainsa kautta te olette paratut". " M:n tyttären puolesta rukous, pidä huolta, päästä pahasta, itsetuhoajatuksista, pyydämme, että rakkautesi saa tehdä sen eheyttävän työn, joka tarvitaan ja saamme sanoa vielä: "Mutta minä totisesti uskon näkeväni Herran hyvyyden elävien maassa." Sen puolesta rukoilemme, että pienen lapsen vierailu mummulassa tulisi jo päätökseen, sillä väsymystä on, Herra anna uutta iloa ja virtaa, jos kuitenkin vierailu jatkuu. Herra, sairaalareissu vaikuttaisi olevan tulossa, auta tässä, Herra tuo apusi asiaan. S:n ystäväperhe hädässä, tuo rauha tilanteeseen, anna voimasi näkyä, kun yllättäen uskova perheenisä haluaisikin erota, tuo esiin totuus ja rakkaus puolisoiden välille Herra, johdata sovinnon tie ja anna lohdutus ja voimaa kaikille ja varsinkin lapsille turvaa. Jonnalle johdatusta pankkiasian löytymiseen. Jeesus, liikaa tuodaan vastuuta haluamattas sitä, rukoilemme vapahtusta vääristä vastuista, joita Sinä et ole halunnut ja jämäkkyyttä pitää kiinni siitä, että ei suostu ja voi olla jämäkkä päätöksessä, voimia siihen. Jeesus vapahtaja, rukoilemme vapautumista harhoista, sidomme kaiken joka aiheuttaa harhoja ja kaikki sen minkä sidomme maan päällä on sidottu taivaissa - vapaudu, tulkoon elämän valosi tilalle ja totuus niin sydämeen kuin mieleenkin, Jeesus Sinun veresi puhdistamana. Rukoilemme Herra arvojesi toteutumista perheeseen, jossa mies omistushaluinen, sillä perheen rouvan ei edes lapsia tai lastenlapsia sopisi nähdä, rukoilemme rakkautesi muuttavaa vaikutusta heille, joka muuttaa koko perheen arvot haluamiksesi, pyydämme hoitoasi heille.  Pyydämme, että kun ruoka ei maistu, onko raudanpuutosta, pyydämme ratkaisua,  Herra, johdata tämän alan valinnassa, josta on ainakin oma vaikutelma, ettei ole naiselle sopiva, Herra pyydämme, anna varmistus sydämeen, onko se haluamasi ala hänelle, jotta voi edetä asiassa, pyydämme, etteivät maailman ajatukset asiasta ole häiritsemässä. Pyydämme johdatustasi S:lle, että Hän saa sydämeensä ensimmäisen käskyn ja pyydämme, että Hän saa kuulla äänesi ja hän saa olla kuuliainen Sinun äänellesi Jeesus, anna sanasi vaikuttaa sydämeen, kun Hän on hädässä, kiitos P:lle tästä. Hätärukous Herra, rukoilemme K:n puolesta, kun hän on kateissa, pyydämme Isä, että Sinun huolenpitosi on hänen kanssaan ja kaikki lopulta menee hyvin. Rukoilemme työpaikalle, jossa työnteko ei jakaudu reilusti, siellä on juttelua työnteon sijaan selvästi liikaa, pyydämme Jeesus, että ne, jotka sen tarvitsevat, tulee työntekoon tarkoitus, osaamistakin lisää, halu tehdä töitä, palvelualttius, pyydämme hyvyyttä heidän elämäänsä, jaksamista ja iloa, sujuvutta ja jaksamista koko työpaikalle. Rukoilemme helpotusta isosiskon elämään, sielulle rauhaa ja hyväksyntää, rakkautta pikkusiskoaan kohtaan. S:n ystävän C:n puolesta rukoilemme, johdata sellainen ihminen, tilanne, että hän saa sydämeensä sen kaipuun, jonka istutat häneen, jotta C saa olla etsikkoajalla ja saa sanoa Sinulle Jeesus, tahdon seurata Sinua - hattu päässä kunnioittaen Sinua - ihmetellen ja kiittäen, kiitos, että vedät puoleesi häntä. Jeesus, kiitos, että vapautat vangit, kurin ikeessä olevat, väkivallan alla elävät ja pelossa olevat, Herra vahvista ja anna voima asian ratkaisuun, pyydämme ilman muuta ensisijaisesti rakkautesi ilmestymistä perheeseen, jotta jokainen voi tervehtyä ja kunnioittaa Sinua Herra, pyydämme tapahtukoon tahtosi pian Herra. Herra vahvista kutsumus ja miten se alkaa ja alkaako vaikka pikkuhiljaa. Sanomme skitsofenialle, väisty ja tulkoon vapaus kaikesta mikä ei ole Jeesuksen tahdon mukaista. Äidille pyydämme Jeesus vapautusta, tulkoon vapaus alkoholista, apusi Herra asiaan ja myös isovanhempien tapaaminen sujuus senkin asian suhteen hienosti, siunaa Herra perheen tapaaminen hyvällä mielellä, Sinun mieluisella tavalla, rukoilemme jokaiselle lähimmäisen rakkauden muistamista, Sinun ohjeittesi muistamista kaikessa. A:n alavatsan kivut, puhumme Jeesuksen veren voimaa ja pyydämme Isä, että parantuminen tulee, Jeesuksen nimessä alavatsan vaivat parantukaa kokonaan, ettekä toistu enää, julistamme, että alavatsa täydellisstä parantumista. Jeesus, kiitos, että Sinä et milloinkaan hylkää heitä, jotka Isä on Sinulle antanut, rukoilemme, että tämä rukouksessamme ole oleva uskova nainen (P:n ystävä) parantuu täydellisesti, Sinun haavojesi ja julistamme, ristinkuolemaasi, syntien sovitusta ja ylösnousemustasi tämän uskovan elämään, Sinä olet Elämän Herra, rukoilemme täyttä siunaustasi hänelle. Herra, julistamme totuuden tuloa perheväkivallan keskelle, sillä Sinä haluat auttaa ja apua on saatavilla ja se myös auttaa. Herra, rukoillen pyydämme ymmärrystä jättää pois ja erota vääristä ikeistä, vaikka on kyse läheistenkin asioista, Herra osoita mitkä taakat kuuluu kantaa ja Herra vaikuta jokaiseen lähipiirissä, auta. Isä, pyydämme hyvää, turvallista ja Sinun ohjaamasi lomaa, sillä kotona ei ole hyvä eikä turvallinen olla, ohjaa enkeleitäkin tuomaan siunaustasi lomaan. Julistamme Jeesuksen veren voimaa henkisesti sairaalle, jolla tullut myös muistiongelmia, täydellistä vapautusta ja tuloa Jeesuksen luo, hänen valoonsa, sanan valoon ja hyvää tahtosi mukaista elämää Jeesus - Jeesus on maininta ihan kuin kirouksesta, julistamme todeksi sanaasi myös tässä kohdin "Kristus on lunastanut meidät vapaiksi lain kirouksesta tulemalla itse kirotuksi meidän sijastamme, niin kuin on kirjoitettu: »Kirottu on jokainen, joka on ripustettu paaluun." ja rukoilemme lisäksi, tulkoon vartija suulle, ettei hän puheillaan turmele itseään vaan puhuu elämää ja hyvää. Mökkikaveri A:lle Herra, sellainen toive on, rukoilemme hyvää mökkikaveria, Herra johdatuksesi mukaan. Nukkumisen puolesta rukoilemme, koko ruumiille palautumista mistä tahansa väärästä olotilasta, joka aiheuttaa nukkumattomuutta, irtipääsyä ikeistä, jotka aiheuttavat nukkumattomuutta, julistamme myös iloa elämään ja sellaista itsestä huolehtimista, että saa olla hyvä itselleen, oikeus hyvyyteen - tulkoon lepo ja rauha maailmasta tulevasta häirinnästä - jokaisesta pelosta. Monisairaan puolesta rukoilemme Jumalan rauhaa, sanan totuudeksi tulemista mielelle ja jokaiselle fyysiselle oireelle, tulkoon lepo ja parantuminen ja irtipääsy ahdistuksista "Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet." aamen. V:lle ja Taivaanisälle puhumme - rukoilemme samanaikaisesti, Isä, silloin kun ihmisellä on olo, että ei jaksa ei pysty - tämä on liikaa, en jaksa elää, Herra huudamme puoleesi ja vetoamme sanan paikkaasi, jäämme tähän sanaan kiinnitettynä odottamaan, että Sinä vastaat sanasi mukaan: "Huuda minua avuksi hädän päivänä! Minä pelastan sinut, ja sinä kunnioitat minua." ja "Jumala, pidä minusta huoli, sinuun minä turvaan."  Isä, Jeesuksen nimessä rukoilemme kaikkien kovia --- kovia koettemuksia läpikäyvien puolesta, jos juuri siksi emme ole saaneet oikea käsitystä aina hyvästä tahdostasi meitä kohtaan ja miten se näkyy elämässämme, anna raamatun sanat, kiitos, että autat ja ohjaa meitä Pyhä Henki, vuodata Sinun rakkautesi meihin, jokaiselle joka lähestyy nyt Sinua, anna voimasi asioihin, jotka haluat muuttaa - Herra tahtosi mukaisesti pyydämme saavamme - me pyydämme armolahjoja, syvennä niitä, opeta totuuttasi, johdata oikea usko sanaasi, ilmesty ymmärryksenä, tietona, johdatuksena, puhu sydämille mitä pitää tehdä, mitä rukoilla, miten toimia rakkaudella, mitä päätöksiä tehdä, pysyäkö paikallaan, mitä Herra opetat, anna ystäviä, anna enkeleitä elämäämme, puhu Herra ja anna rauha sydämille, miten ratkaiset asioita, mikä on meidän osamme, kiitos Jeesus, että aina rukoilet Isää meidän puolestamme ja autat meitä. S:n ystävän ja perheen puolesta rukous, Jeesuksen nimessä täysi vapautus, Vapahtajan nimessä, tulkoon irrotus kaikistä vääristä vihollisen eksytysistä, puhumme Jeesuksen ilmestymistä heidän elämäänsä, tulkoon totuus tulkoon valo, tulkoon halu ojentautua oikean Jumalan puoleen, Kristuksen yhteyteen ja pelastukseen. L:n terveys, homealtistus, lapsien huoltajuus, lapsien puolesta, talous, opiskelu ja jaksamisasiaa on rukoiltu, yksityiskohtaisemmin vielä myöhemmin tänne kirjoitus. Herra, anna oikeat sanasi pojan äidille, jonka pojalla vaikeita ongelmia, auta voimallasi heitä, anna miniälle viisautta ja jaksamista ja pyydämme suojaa lapsille, ettei kaikki ympärillä oleva heitä traumauta vaan anna Jeesus hyvä ja oikea ymmärrys ja suoja mielelle, jokaiselle, MH:ta kiitämme Herra uskollisesta auttamisesta ja turvautumisesta Sinun apuusi. Jeesus, suo viisaus ja hyvä mieli sekä sujuvuus perheen kohtaamiseen, anna suoja koronaa vastaan, myös pitkälle matkalle ja anna viisautta koronan suhteen. Herra, homealtistusasiasta pyydämme läpipääsyä, ratkaise se tavalla, jota me emme näe tai avaa ymmärrys toimintatavalle - pyydämme apusi huoltajuusasian ja tapaamisasian oikeaan lopputuloksen saamiseen - anna apu arkeen, anna Herra voimia näidenkin asioiden aikana ja keskellä, tulkoon yli ymmärryksen käyvä rauha. Herra, kun evankelista pahoittaa mielen, anna ymmärrys, mikä meni pieleen, avaa asia ja anna neuvosi mennä läpi tästäkin asiasta, sillä Sinun tahtosi on aina ja joka kerta hyvä ja odotamme lohdutustasi ja oikeaa ajatusta asiaan. Pyydämme Pyhä Henki, ole tervetullut, anna neuvo ja voima Jeesuksen nimessä elämän asioihin niiden muutokseen tahtosi mukaiseksi, uupuneelle univelan tasaamiseksi, ymmärrys mistä voi jättää pois tekemistä ja huolehtimista, vaikka itse ei ymmärrä, pyydämme siis yli ymmärryksen tulevaa tietoa ja tai asioiden ratkaisua - rohkeutta toimia uudella tavalla, jonka johdatat, Jeesuksen nimessä sanomme - tulkoon terveys, Sinun haavojesi hinnalla S on parannettu - Herra samaa pyydämme myös hänen äidilleen ja veljelleen, tulkoon parempi verenkierto ja elämänvoima sekä mielekkyys elämään hänelle.  P:n äidin puolesta rukoilemme, kriittinen tilanne. Siunaamme yhdessä omaishoitajan lomaviikon, tulkoon sopiva lepo jäsenille, lepo huolesta ja tekemisestä, pyydämme, että Herra evästät viisaudella myös, tulkoon rauha mielelle ja Herran sanasta virvoitus koko ihmiselle: Herra, tulkoon ohjauksesi opetuslasten kielellä: "Herra on minulle antanut opetuslasten kielen, niin että minä taidan sanalla virvoittaa väsynyttä; hän herättää aamu aamulta, herättää minun korvani kuulemaan opetuslasten tavalla." Pyydämme tarkkuutta kaikkiin asioihin, itselle ja ihmisille, äänesi kuuntelemista ja kuuliaisesti tahtosi toteuttamista, niin että tahtomme on Sinun tahtosi Herra ja sydämemme on muuttunut ja haluaa ja päättää koko ajan tehdä tahtosi ja antaa kaiken kunnian Sinulle, sillä jos Sinä Herra et rakenna, rakentajat turhaan työtä tekevät. A:n puolesta rukoilemme siunaustasi puolisolle, lapselle, mökille pääsyä sekä asioiden sujumista hyvin ja lepoon ja hyvään yhdessäoloon, että on mukava olla yhdessä ja nauttia kesästä sekä A:lle johdatuksesi näkemistä ja ihan arjen sujumista ja terveenä pysymistä, kiitos Jeesus. Kiitos K:lle rukouksesta ja vierellä kulkijaksi tännekin esirukouksen pyynnöstä ja J:n autoasia järjestyi hienosti, kiitos Jeesus jälleen avustasi. J:n puolesta, Herra vaikuta, että hän saa autonsa kuntoon anna johdatuksen tulla asiaan, auta suoraan tai anna hyvä apu siihen, Sinä puhut tavalla ja toisella, anna hymy huulille kun autat jokapäiväisessä elämässä. A:n ja V:n puolesta, vedä puoleesi, anna rukoilijoita, sanasi tuojia, "Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on: "Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!" ja rukoilemme Herra, anna lisää työmiehiä, myös tähän asiaan, varjele ja paranna heidät kokonaan, tulkoon totuus ja valo heidän elämään. Herra, yksinäisen ja itkevän puolesta psalmin 25 mukaan pyydämme hänelle: "Käänny minun puoleeni, armahda minua, sillä minä olen yksinäinen ja kurja." ja Ps. 34 "Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli." näitä totuita julistamme elämääsi - tiedämme Sinä annat kanssasi kulkeville lohdutuksen "Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen." Isä anna uusia asioita, uudista elämää, anna muutoksen tahtoa ja tie, jota kulkea, rauhan, ilon, toivon ja ihmeittesi tie.

 Toukokuun rukouksia:

-Herra, anna matkalle kaikki mitä tarvitaan, 1.-2.6. johdata oikeat ihmiset ja asiat matkalle ja anna hyvän mielen tulla ja löytyä - siunaa Herra. Isä, anna hyvä tie 20 -vuotiaalle pastorin lapselle, jota maailma vetää, anna ymmärrys, että mikä on parempaa kuin se joka on tässä maailmassa

- Sinä Herra, päästä pahasta ja anna meille Sinun rauhasi ja tieto ja ymmärrys mieleen, Sinä annat aina parempaa kuin tämä maailma, anna vahvuutta Pyhä Henki taistella maailman houkutuksia vastaan.

-Rukoilemme äidin ja nuoren miehen ja heidän vastasyntyneen vauvansa puolesta, että Herra Jeesus varjele kaikelta pahalta, pelasta ja vapauta tuo nuori mies huumeista, sidomme huumeiden vallan ja päästämme sinut nuori mies vapauteen huumeistä Jeesuksen nimessä ja julistamme halua pysyä erossa niistä, tulkoon uusi elämä tilalle, se jonka vain kaikkivaltias voi antaa. "Totisesti minä sanon teille: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaassa." Isä, perheväkivalta, tuo vapautus mieleen, että tahtosi on, että saamme olla vapaita, elää rauhassa ja rakkautesi saa vaikuttaa elämässämme joka päivä, anna perheenäidille tie tähän, avaa asiat ja anna rohkeutta, erityisesti pyydämme, vaikuta uskoontuloon, vain sinä voit kutsua ihmistä, vaikuta niin, että tulee tilanteita, jolloin näemme, että Sinä olet paras ratkaisu, anna rohkeus nähdä tilanne ja ohjaa Sinä Isä.

- Isä tiedät kuormat, kun ihmiseltä vaikuttaa siltä, että ei meinaa ymmärtää ongelmien määrää, pyydämme Sinulta viisautta, sitä joka tulee ylhäältä, Sinulta: "Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele" anna oikea rakkauden tie tehdä lapsille ulkoilmatapahtumia, pidä Herra kädestä kiinni, vaikuta tekemiseen ja tahtomiseen avioerotilanteessa, auta koko perhettä, tuo synnintunto, anteeksianto, kohtuullisuus tahto hyvää kohti, Isä pyydämme ihan uutta suuntaa ja alkua, tee Herra ihmeitä, Sinä olet auttajamme ja annat ihan uusia ratkaisuja, pyydämme oikeita ystäviä, lohdutustasi, joka kirkastaa mieltä, julistamme, että valheet, jotka raskauttavat, tulevat valoon ja alkaa totuuden aika ja päästämme kaikista vihollisen kahleista tässä hetkessä ja julistamme jokaisen aseen voimattomaksi joka uhkaa tätä perhettä, julistamme, että totuus ja hyvyys astuu elämään ja täydellinen vapaus sanasi voimasta, pyydämme Pyhä Henki ala viemään tämän perheen elämään ja anna toivo sydämeen jo pienistäkin asioista.

-Herra, johdata tälle rakkaalle vahvassa evankeliumityössä olevalle veljelle tarkoittamasi oikea vaimo ja anna esteitä, jos nyt hänen ajatuksissaan oleva nainen ei ole oikea, anna tästä ymmärrys nimenomaan suoraan hänelle itselleen ja myös tälle naiselle, iloitsemme kun Sinun tahtosi tapahtuu.

-Rukoilemme Jeesus, että annat ystävän elämään, avaa molempien silmät näkemään miten ystävyys alkaa ja alkaa kehittyä, ystävinä, auttaen ja iloiten koko elämästä -tasavertaisina, johdat yhteen, saa olla useampikin ystävä toki.

- Herra päihteiden käyttö, rukoilemme hyvän tahtosi ilmestymistä terveyteen pyrkimisenä, parveketupakoinnin loppumisena ja koko tupakoinnin loppumisena, auta niitä jotka kärsivät, jotta koko asia loppuisi.

- Monelle, itkuisuuteen ja ahdistuneisuuteen, jokaiselle apu tulee Herralta Taivaitakin korkeammalta, Hänen sanastaan Pyhän Hengen kautta ja Hänen valtakuntansa etsimisestä, Hänen valtakuntansa on voimassa joka muuttaa elämän, Hän on Herra joka sanoo: "Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä" ja Hän on rakkaus ja Hänen läsnäolonsa eheyttää meidät ja meidän on pääsy Hänen puheilleen ja läsnäoloonsa Jeesuksen sovitustyön ansiosta. "Näin teidän sielunne löytää levon." ja julistamme, ettei mikään voi erottaa meitä Hänen rakkaudestaan, sillä se on Hänen sanansa totuus.

- Herra kysymme, mikä on se este, jota ei ymmärrä, ettei pääse näkemään omaa muistisairasta äitiä, tuo koko ymmärrys asiaan, järjestä ja avaa tie pian pääsylle, koska yöpymispaikkakin on, kiitos, että autat tässäkin, pyydämme pian - haluamme muistaa sanasi "Luota Herraan! Ole luja, pysy rohkeana. Luota Herraan!"

- Uskovan J:n perheen ja suvun puolesta, kiitos, että Sinun hyvyytesi vetää heitä puoleensa, kosketa Herra sydämiä, tuo minkä tahansa avulla heidät puoleesi pelastumaan, kaiken olet Herra tehnyt valmiiksi, julistamme halua ojentautua vilpittömästi puoleesi ja tekemään uskonratkaisua.

-V:n kokonaistilanteen puolesta rukoilemme, tuo Pyhä Henki kaikki mitä tahdot hänen elämäänsä, pyydämme erityisesti, että teet ihmeitä koko hänen vammansa poistumiseen jo tässä hetkessä, auta hädässä - auta kun me huudamme hädässämme SInun puoleesi, kiitos, että varmasti autat, sitä anomme, toivomme ja odotamme uskossa - tapahtuvaksi pian ja sanomme uskossa, parane selkä kokonaan, rikkinäisyys pois ja täysi terveys tilalle, ennalleen asettaminen, Jeesuksen haavojen hinnalla - veren hinnalla sinut on parannettu. "Mutta hädässään he huusivat avuksi Herraa, ja Herra päästi heidät ahdingosta."

-94 -vuotias (isotäti) parane hänen selkänsä, Jeesuksen veren voimalla, koko selkä, ole terve - Isä varjele kaikelta pahalta ja anna iloasi jokaiseen päivään, Sinun hyvyydestäsi häntä kohtaan hän saa iloita, siunauksessasi joka päivä, siipiesi suojassa, Hän on Sinulle rakas.

-Rukoilemme miniälle vahvaa ohjaustasi ja ymmärrystäsi miten hoitaa perhetilannetta, pyydämme, että hän saa sekä vahvuuden toimia oikein, vaikka tilanne on vaikea, ymmärrystä sydämeen, sisäistä ymmärrystä, jossa Sinä toimit sekä valosi näkymistä kaiken keskellä, päästä Herra pahasta, kiitos, että viet läpi vaikeuksien ja voimme itse auttaa muita kun olemme saaneet ohjeet ja ymmärryksen Sinulta Jeesus, kiitos, että Pyhä Henki viet koko totuuteen. "Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva."

- Herra rukoilemme rukoilevan mummin puolesta, M:lle ensin ymmärrystä miksi on käynyt niinkuin on käynyt lapsen ja lastenlasten kanssa, oikeaa sydämen rauhaa asiaa ja vain sitä murhetta, joka on Herra sinun tahtomaasi ja ennen kaikkea voimaantumista niihin asioihin, jotka Herran annat hänen elämäänsä, pyydämme uskonvahvuuden tuloa sanasi ja Pyhän Hengen kautta, sillä täydellinen rakkaus karkoittaa pelon ja totuus tekee vapaaksi, rukoilemme rakkautta tähän lapsen ja lastenlasten tilanteeseen, sillä rauha ja rakkaus rakentavat, poispääsyä rakkauden vaikuttavan voiman kautta, vaikuta Jeesus jokaiseen tässä perheessa ja anna voimaa jokaiseen päivään sekä anna heidänt toivoa ja odottaa sitä hyvää, jonka Sinä annat sillä sanasi mukaan kaikki hyvä tulee SInulta. "Sinä olet minun valtiaani, sinulta saan kaiken hyvän!" - Alle 50 -vuotiaalle rukoilemme huolestuneisuuden ja hätääntyneisyydenkin poistumista, Herran helpotusta hankalan tilanteen tilalle ja totuuden tulemista sekä aivoihin ja muistiin, täyden muistamisen kaikkiin asioihin, puhdistumista kaikesta sellaisesta mikä haittaa muistia.

- Tuomme V:n eteesi Herra, tuo voimasi, joka muuttaa, veren voima ja anna kaiken rikkinäisyyden eheytyä, hermoja ja oikeita asentoja ja tervehtyneitä jäseniä myöten, lihakset, jänteet ja luut sekä nivelet kuntoon, sitä pyydämme Jeesus - tulkoon täysi vapautus kivuista ja täysi terveys, puhdistu, vapaudu ja pareane - myös julistamme helpotusta mieleen ja kehon jaksamiseen - ja rauhaasi Jeesus.

-Isä, siunaa perheenisää, jolla on tarve levittää arkaluontoisia asioita perheestä, aseta vartija suulle, tuo ymmärrys ja tahto, että hänen pitää rakastaa perhettään ja ettei oma ajatus ja ego ole ensimmäisenä, vaan nimenomaan rakkaus SInuun Herra ja omaan perheeseen, anna synnintuntoakin - opeta ja anna eheytymistä sekä tahtoa kulkea haluamaasi suuntaan, niinkuin Sinä parhaaksi tiedät.

- Herra pyydämme, että annat ymmärryksen milloin nähdä yli 100km päässä olevaa ystävää, pyydämme myös helpotusta bussimatkaan, että se on turvallinen kaikin tavoin.

- Herra, kiitos, että avaat uusia asioita, jotka ovat epäselviä meille niiden avautuessa, kiitos, että jatkat työtäsi ja annat koko ajan ymmärrystä, myös odottamattomin asioin, vahvista, että asiat ovat tahtosi mukaisia, niinkuin raamatun ihmisillekin, annat vaikeastikin ymmärrettäviä asioita ja jatkat myöhemmenkin niiden merkitystä, kun aika on -anna ymmärrys jatkaa myös tässä rekka- ja konehuoneasiassa ja anna ymmärrys kun se hoidettu siihen asti kuin pitääkin asia ymmärtää.

- Selvä pyyntö on J:n puolesta metelöintiasiaan, mitä tehdä miten suhtautua, mikä on vastauksesi, kun melu on aivan liiallinen eikä ratkaisua näy, anna läpimurto - anna ymmärrys vastauksen muodossa.

- Herra, kutsumuksia on tänä vuonna erityisesti moni kysellyt ja ollut ymmärrystä, että nyt niitä vahvistetaan tai annat tietoa ymmärrykseen, että odota vielä ja valmistelet meitä monia, pyydämme "totta vai tarua" ajatukselle selvää vastaustasi.

- Edelleen rukoilemme käräjäoikeusasiaa, että tulee oikea ratkaisu, tahtosi mukainen - meidän pyyntömme, ettätulee paras ratkaisu syytetylle.

- Rukoilemme äidin puolesta, hyvin pitkään vakavia ongelmia ja kahden nuoren perheen puolesta sekä lääkeallergian poistumista aiheuttavine tekijöineen sekä pyynnön lähettäjän hengellisen työn puolesta. 

- Mikä ikinä haittaa V:n hermoja, niveliä, pään aluetta vammana, tulkoon oikea asento ja täysi terveys koko alueelle, Jeesuksen - parantajan nimessä parantuminen.

- Herra, anna apua keittiöremontissa, että rotistakin päästään eroon, anna myös veljelle ymmärrys ja voimat tulla auttamaan, anna S:lle myös viisaus tehdä asiat juuri oikein ja riittävällä tavalla, rukoilemme pitkämielisyyttä koko tämän asian keskelle, mutta pyydämme, että koko asia on pian ohi ja että annat levon tästä isosta rasituksesta.

- Rukoilemme muistisairaalle S:n äidille pahoinvoinnin poismenoa, auta näkemään tuo asia myös niille jotka voivat lähellä auttaa, anna avun tulla, poistukoon ne syyt, jotka aiheuttavat tuon pahoinvoinnin, Herra kiitos, että näet ja autat. Rukoilemme, että jokainen kysyisi totuutta, teinkö minä tämän, pyydämme Jumalaa auttamaan tässä, totuuden tulemista näkyviin ja jokaisen tietoisuuteen, pyydämme, että Herra näyttää mitä sitten pitää tehdä.

- Kiitämme Herra J:stä, palautteestaan meille, sillä hän on antanut Jumalan muuttaa sydäntään huomaamaan ja ymmärtämään syvällisesti asioita, myös muut ihmiset ja puhumaan totta ja rohkaisemaan, viemään toivoa Pyhän Hengen voimasta ja rohkaisua, olemaan valona, siunaamme sydämen kauneuttaan voimaantumaan kaikkeen siihen mitä Hän antaa ja rukoilemme, että juuri ne hänelle vaikeat asiat saavat uuden ymmärryksen sanan kautta, jotka vaativat nyt ymmärrystä ja rauhan ja tyynnytyksen sanoja vietäväksi pelon keskelle sen että kun hän on sitonut jalkineikseen kertoa rauhan evankeliumia, Hän on jo saanut ymmärtää rakkauden kautta vaikuttavan uskon ja vie kuten Paavali, että olisi kaikille kaikkea, että voisi pelastaa, mutta kuitenkin nämä jotka hänelle osoitetaan muistaen näinä aikoina: "Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon." ja erityisesti muistiin tämä: "Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan."

-Me julistamme hyvyyttä K:n äidille, totuuden tulemista näkyviin, jotta häntä voidaan auttaa, samoin pyydämme hänen sydämeensä ymmärrystä asioista, levollisuutta ottaa vastaan apua ja oikeita sanoja kaikille hänen lähellään oleville sekä voimaa ja iloa arkipäivään, olkoon siunaus hänen elämänsä päällä, sinun kätesi Herra kannattelevat häntä"...Jumala, joka kulkee taivasten yli sinun apunasi ja korkeudessaan pilvien päällitse. 27 Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret."

- Isä pyydämme J:lle tietosi tulemista hänen kysymykseensä, anna ymmärrystä tavalla tai toisella, pyydämme, että puhut vaikka tietoisuuteen tai sydämelle, mikä on tahtosi asiassa, mitä tapahtui 2005, mihin asioihin voi vaikuttaa, kiitos että vastaus on tulossa.

- Herra, pyydämme Suomen kansalta ymmärrystä hoitaa omat asiat kuntoon, kuten vanhemmat hoitavat omaa elämäänsä ja omaa lähipiiriään, pyydämme viisautta ja voimaa hoitaa yhteisiä ja yleisiä asioita, vastuullista huolehtimista ja vastuunkantoa talouteen, terveydenhoitoon, politiikkaan ja pyydämme todellista tahtoa ja paljon tekoja Suomen omavaraisuuden lisäämiseen sekä poliitikoilta että eri kansanryhmiltä ja eri ammattiryhmiltä, julistamme Sinun tahtosi mukaista elämää ja arvoja ja koko kansalle epäjumalanpalvonnan hylkäämistä totaalisesti - koko kansalle parannuksen tekoa ja johdatuksessasi kulkemista, sinun antamasi suunnitelman mukaisesti sekä jokaisen ihmisen uskoontuloa sekä lisää työmiehiä elopellolle.

- Isä, julistamme totuuden tulemista joka asiaan muistille, joka ei meinaa toimia, oikeaa ymmärrystä, väistykää kaikki haittatekijät ymmärryksen edestä, tulkoon selkeä mieli Jeesuksen nimessä, Isä, pyydämme johdatustasi jokaiseen päiväänhänelle.

- Pyydämme pikaista apua mökille ja erityisesti omaa puolisoa ja siunaustasi tulevalle perheelle, että rakkauden avioliittoon saa tulle lapsikin, kiitos, että aina valmistelet puolisoita toisilleen, heidän elämänsä aikana ja tee tämä työ loppuun ennen kohtaamista.

- Rukoilemme talkooasiaan juuri oikeaa ratkaisua, mihinkä tehtävään valitaan, rukoilemme toiveen täyttymistä, sillä Sinä tiedät mikä tehtävä on kullekin oikea, johdata tehtävien jakoa vielä paikan päälläkin, anna hyvä tehtävä jokaiselle, anna myös rohkeutta sanoa mitä itse toivoo, ettei toive jää piiloon, että saa rakastaa myös itseään ja anna ymmärtävä ja viisas sydän tehtäviä jakavalle, pyydämme, että johdatat asian oikein eli Sinun tahtomallasi tavalla.

- Isä, rukoilemme 28 v. pojan, miehen ikään päässeen puolesta, että hän saisi nähdä toivon tulevaisuudessa, sinä annat tulevaisuuden ja toivon - sen joka vetää jokaisen pois siitä vanhasta, joka on huonoa, sen joka näyttää, että Sinun tahtosi meitä kohtaan on aina hyvä ja Sinun voimasi, jolle ei vertaista ole - ja annat meille uskon: "sillä on kaikki on mahdollista sille joka uskoo" - tulkoon siis vapautus päihteistä ja tulkoon sanasi mukainen vapautus mielen ongelmista, rukoilemme hänelle ojentautumista sinun puoleesi Jeesus.

- Herra, anomme ja rukoilemme, että matkarahat riittävät, kun äitiä näkee koronan alkamisen jälkeen ensimmäistä kertaa, siunaa ilolla ja hyvyydelläsi tämä tapaaminen.

- Päästä meidät kaikesta pahasta Isä, varjelustasi pyydämme Jeesus uskovalle J:lle ja hänen siskoillensa, Herra vedä heitä puoleesi, että He pääsisivät siipiesi suojaan, kiitos, että rakastat jokaista ihmistä kutsumalla heitä luoksesi, rukoilemme, että he vastaavat kutsuusi oikein. 

- Herra ota syliisi hoitoon J:a jolla nyt syöpää, Jeesus, käskysi mukaan: parantakaa sairaita: sanomme J:n syövälle, parane syöpä - Jeesuksen veri on puhdistanut sinut syövästä Golgatan ristillä, ole terve - puhumme Herran antamaa voimaa ja julistamme, että Jeesus on sinun parantajasi sekä sidomme tuon sairauden Jeesuksen nimessä ja minkä me sidomme maan päällä on sidottu taivaassa, eikä se enää palaa eikä uusiudu."Totisesti: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te vapautatte maan päällä, on myös taivaassa vapautettu." Herra, onko jo sellainen aika, jolloin ihmisten sydämet kylmenevät, kun laittomuus pääsee valtaan, kun kukaan ei huomaa eikä ole kiinnostunut, ohjaa Herra sellaisia yhteen, jotka todella välittävät, Herra rukoilemme yhtä ja vielä useampaa ystävää. -Herra ohjaa todellisia uskovia ystäviksi, että he todella ovat kiinnostuneita muistakin kuin itsestään, siis rakastavat oikeasti sanasi mukaan: "katsokaa kuinka he rakastavat toisiaan!" anna juuri sellaisten huomata.

- Rukoilemme, että sanasi aukeaa ja tulee todeksi niin, että masennus lähtee ja rohkeus, toivo, lempeys, armo ja voima tulee tilalle, suunnitelmasi mukaan ja Sinä pyyhit kyyneleet, amen.

- Isä, siunaa tätä paria, jo perhettä, onhan Isä tarkoituksesi, että he saavat lapsen tai lapsia, tapahtukoon tahtosi.

- Isä, rukoilemme itkuisuuden tilalle lempeää lohdutustasi, jätämme Herra Sinulle tämän asian, samoin pyydämme, anna rauhan laskeutua nukkumaan mennessä, että sielu ja ruumis saa levon sekä auta Herra raha-asioissa.

- Psa -arvolle sanomme laske ja parane koko asia, josta aiheudut ja tulkoon terveys tilalle, Jeesuksen nimessä ja veressä.

- Rukoilemme erityistä varjelusta koronalta ennen ensi viikon rokotusta. Herra, äänesi kuulemista, selvyyttä asiaan rukoilemme.

- Rukoilemme Isä - Jeesuksen veren suojaa koronalta, myös muilta sairauksilta myös rokotteen jälkeen, pidä Herra tämä omasi siipiesi suojassa, kiitos Jeesus.

- Nuhtelemme ja käskemme unettomuutta ja väsymystä sekä uupumusta, työnnetään ne sivuun ja puhumme Jumalan lapselle kuuluvaa armoa tehdä Jumalan antamat tehtävät, eikä mikään tulee niiden eteen, julistamme täyttä arvoa Herran valtakunnan rakentamiseen juuri niinkuin Herra on tarkoittanut -tulkoon se tilalle ja täysi toivo Jeesuksessa Kristuksessa - lopuksi rukoilemme hankaloittavien tapojen muuttumista parempiin, ohjaa siinä Herra.

- K:n puolesta, anna haavojen parantua, paranna sydän niin fyysisesti kuin sielullisesti, anna lepo ja rauha sydämeen ihmeellisellä tavallasi Vapahtaja - vaikuta aviopuolison myös sydämeen, vaikuta tahtomista ja tekemistä, johdata uskoon. Isä, rukoilemme, ilmesty monien vaivojen ja sairauksien kanssa kamppailevalle iäkkäälle muslimimiehelle, että Hän saa nähdä Sinun kirkkautesi, ilmesty Hänelle Vapahtaja, anna ihmeitä tekevät opetuslapset tämän miehen elämään, jotka tuovat viestisi myös ihmein ja merkein, olet Herra käskenyt meidät tähän: "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen".

- Ota Herra opetukseesi perheenisä, joka ei vielä osaa pitää lupauksiaan, vaikka hyvää tahtoa on, anna Herra hänen elämäänsä sanaasi, vakautta, kasvata Häntä ja anna Hänen itsensä kokea Isän rakkautta, vedä häntä puoleesi, ohjaa Hänen elämäänsä ohjaukseesi, jotta hänen elämänsä muuttuu.

- Herra, puhumme uskovan M:n elämään sanasi totuutta, joka tuo totuuden, ettei paholaista tarvitse pelätä, sillä suurempi olet Sinä joka olet meissä, kuin se joka on maailmassa ja yksi Sinua meidän tulee kunnioittaa, rakastaa ja pelätä ja kuitenkin Sinä rakastat meitä ikuisella rakkaudellasi, väistyköön jokainen vihollisen valehtelu ja tulkoon totuus sanastasi, että täydellinen rakkautesi poistaa kaiken pelon, kaikki on Sinun käsissäsi, eikä paholainen tee milloinkaan mitään ilman sallimistasi, julistamme täydellistä luottamusta ja nojautumista elämässä Sinuun rakas vapahtajamme ja pelastajamme, rakas Jeesus.

Jumalan turva - rukous ja julistaminen psalmin 91 sanoin! Jumalan turvassa ovat Hänen lapsensa.

Psalmit:
91:1 Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy,
91:2 se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan."
91:3 Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta.
91:4 Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus.
91:5 Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta,
91:6 et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee.
91:7 Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.
91:8 Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. -
91:9 Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani." - Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.
91:10 Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi.
91:11 Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi.
91:12 He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.
91:13 Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmettä. -
91:14 "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni.
91:15 Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan.
91:16 Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen."


Jumala siunatkoon sinua runsaasti: 

Herran siunaus, 4. Moos. 24-26

 Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua,
Herra kirkastakoon sinulle kasvonsa
ja olkoon sinulle armollinen.
 Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.


Jeesus sanoo, mitä meidän tulee tehdä...

Matt. 10:8

Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

1. kor. 2:4-4

ja minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.

Mark 16 16:15-20

Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.

Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,  nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." 
 Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle. 
Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.

Ps. 103:3-4

3 Hän antaa anteeksi kaikki syntini ja parantaa kaikki sairauteni. 4 Hän päästää minut kuoleman otteesta ja seppelöi minut armolla ja rakkaudella.

Hepr.11:1

Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.  2 Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.
3 Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.

11:9 Niinpä minäkin sanon teille: anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. 
11:10 Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. 
...
11:13 Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!"

Kirjoita muuta viestiä meille tästä!